Şimdi Ara

ailem benden sürekli para istiyor artık bunaldım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
9.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okurken sinir oldum ya çalışacaksınız ya da kocaya gideceksiniz de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

Orijinalden alıntı: AttanDusenAdam

quote:

Orijinalden alıntı: potur

Bu ayri eve cik diyenlerde allah bilir gittikleri en uzak mesafe kosedeki bakkal amcalaridir kolaymi lan oyle eve cikmak 1000 lira ile kufur eder gibi eve cik diyip duruyorsunuz en dandik yerin kirasi 500 den basliyor. Bir sey yazarken az dusunerek yazin bos yazmayin canimi sikmayin

sıkılsan ne olacak lan

Seni ata bindiririm bir guzel baglarim at takla atsa dusmezsin bak canimi sikma benim uzaa

sende o cesaret yokta, tamam potur kavga çıkmasın.

• ben onlar kadar gurursuz onursuz değilim ben anneme çekmişi onlar babama nasıl olsa biliyorlar benim çalıştığımı o öder diye düşünüyorlar. biri 35 biri 33 yaşında biri üni mezunu biri lisse.

evden dışarı çıkmadıkları için kocada bulamıyorlar anca markete pazara.

galiba benim tek kurtuşuşum pederin ölmesi. kardeşlerin evlenmesi bende pederin emekli maaşı artı kendi maaşım ile bişiyler başarabilirim.
  • Kurşun kalemin ucunu aç baban uyurken boynuna sapla. Parmak izini yoket. Kızlara söz geçirirsin, nasıl olsa babanda yok. Başarılar dilerim.

• olm o nasıl kız kardeşler lan. Ya okusunlar ya çalışsınlar . Ayrıca sen kendini bu kadar ezdirirsen bu sistem değişmez. O evden en kısa süre içinde ayrıl yanına canın ananıda al diğerleri kendi başının çaresine baksınlar. Sen anana çekmişsin kızlar babasına
  • Ne işle meşgulsün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 yıldır çalışmamak nedir lan?? sürünüyorsunuz ve hala götünü kaldırıp çalışmıyorlar, ayıp yeminle... Ne kızlar görüyorum gidip a101'de bim'de çalışıyorlar da senin kardeşlerin mi çalışamayacak?
  • Başlığı okuyunca Turbo sandım

• Evde kalmis 35 yas nedir

• Valla kardeşim ailedeki diğer 4 kişi sırtını sana dayamış babanda kardeşlerinde kebaplarda şuanda. Ama ben olsam mesela 100 tl elektrik faturası varsa 30'unu öderim gerisine karışmam banane kesilirse kesilsin.
    Zor bir durum yani inş. bir an önce kurtulursun bu durumdan.
  • magrofon kullanıcısına yanıt
    Kes interneti zor degil

yavas yavas dusur imkanlarini, mecbur calisacaklar zaten

• Her zaman tavsiye ederim yatılı iş bul yatılı işte çalış. O şekilde para biriktir ve evlen. Tek maaşla geçinmek zor eşinin de maaşı olmalı.

Ailem benim de paramı devamlı alıyordu, mecburdular da, ama baktım olacak iş değil geleceğimi yakmak istemedim, evlendim.

Unutma kaybettiğin her gün bir gündür, geri saya saya hayat bitecek. Ailen bir gün yok olacak ama sen ve çocuklarının devam edecek. Boşa geçirdiğin her gün onların da rızkından yiyorsun aslında. Unutma ailen toprak olacak, geleceğe yatırım yapılmalı.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Citizen kullanıcısına yanıt
    Oooo Citi reizden tavsiyeler.Cökertme Lordu sen çok yaşa emi

• quote:

Orijinalden alıntı: magrofon

ben onlar kadar gurursuz onursuz değilim ben anneme çekmişi onlar babama nasıl olsa biliyorlar benim çalıştığımı o öder diye düşünüyorlar. biri 35 biri 33 yaşında biri üni mezunu biri lisse.

evden dışarı çıkmadıkları için kocada bulamıyorlar anca markete pazara.

galiba benim tek kurtuşuşum pederin ölmesi. kardeşlerin evlenmesi bende pederin emekli maaşı artı kendi maaşım ile bişiyler başarabilirim.

ZAAAAAAA DXXDXDXD
  • Sana liste yapıcam
    1-İnterneti kökten kes.
    2-Bu durumu açıkca konuş
    3-Kızlar kesinlikle ya okumalı ya çalışmalı ya da evlenmeli. Özellikle üni mezunu olan kesinlikle çalışmaya başlamalı
    4-Evden ayrılma çok pişman olursun en son ihtimal olarak gör artık geri dönmüyecek raddeye geldiğinde yatılı işi falan düşün.
    5-Asla bir kapıyı çarparak çıkma geri dönmek istiyebilir veya zorunda kalabilirsin.
    6-Yaşı 33-35 olan "kızkardeş"lerin olduguna göre en az 36 yaşındasın yani çoktan geç kalmışsın bile bu yüzden bu daha fazla boyle devam edemez kafana sok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Her zaman tavsiye ederim yatılı iş bul yatılı işte çalış. O şekilde para biriktir ve evlen. Tek maaşla geçinmek zor eşinin de maaşı olmalı.

Ailem benim de paramı devamlı alıyordu, mecburdular da, ama baktım olacak iş değil geleceğimi yakmak istemedim, evlendim.

Unutma kaybettiğin her gün bir gündür, geri saya saya hayat bitecek. Ailen bir gün yok olacak ama sen ve çocuklarının devam edecek. Boşa geçirdiğin her gün onların da rızkından yiyorsun aslında. Unutma ailen toprak olacak, geleceğe yatırım yapılmalı.

Ailesinden gram destek almadan nasil evlensin? Maas zaten asgari ucret. Anca severek biriyle evlenir. Kizda fedakarlik felan ederse. O da hayat karsina cikarmadikca zor.

• magrofon kullanıcısına yanıt
    İnterneti kapattır

Edit:Yaz günü nasıl 300 tl doğalgaz geliyor.CSB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogecoin -- 9 Temmuz 2015; 13:23:25 >
  • kızları elden çıkart. stok maliyeti olmasın.
  • İkiz kardeşini uyar.

Babanın borcunu kaç senede kapatabileceksin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Filtre Zeka

İnterneti kapattır

Edit:Yaz günü nasıl 300 tl doğalgaz geliyor.CSB

kıştan kalan fatura ödenmediği için kesme kağıdı geldi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.