Şimdi Ara

Yüksek okulu terk edip açıköğretimle tecil yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar ben meslek yüksek okulu öğrencisiyim 2008 de girdim okula mezun olamadım.Çalışıyorum ve aileme ben bakıyorum şauanda askere gitmem mümkün değil daha önce lise diplomamla tecil yapmıştım bu arada 88 doğumluyum. Bu sene askerlik yasası değişti bende Öss sınavına girip 4 yıllık açıköğretim işletmeyı kazandım ve yerlestım. Şimdi yenı yasaya göre yuksek okul terk olanların 2 yıl tecıl hakkı var diye bılıyorum varsayalım kı yok açık öğretim ile tecil yapabılır mıyım?

• Tecil yaptırırsın, yinede en doğru bilgi için sana en yakın şubeye gitmelisin.
  • Bir kaç gün gitmem mümkün değil ondan buraya yazdım. tesekkur ederım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Altar Han

Bir kaç gün gitmem mümkün değil ondan buraya yazdım. tesekkur ederım

istersen mail at, ben askerden önce mail atmıştım cevaplamışlardı.
  • kazandıysan kayıt olursun okul tecilini yapar ama her türlü gitmek zorundasın zira durum belgesi istiyorlar kayıtta. şubeye kazandm okul değiştireceğim drsen verirler belgeyi, daha önce tecil yaptıgın için tecil hakkın yok çünkü. mesela ben liseden sonra yapmamıştım, bu sene yüksekokul terk olarak 2 yıl tecil alıp kazandıgım 4 yıllıga yerleştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-07CE3F799 -- 11 Eylül 2012; 2:05:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Altar Han

Selam arkadaşlar ben meslek yüksek okulu öğrencisiyim 2008 de girdim okula mezun olamadım.Çalışıyorum ve aileme ben bakıyorum şauanda askere gitmem mümkün değil daha önce lise diplomamla tecil yapmıştım bu arada 88 doğumluyum. Bu sene askerlik yasası değişti bende Öss sınavına girip 4 yıllık açıköğretim işletmeyı kazandım ve yerlestım. Şimdi yenı yasaya göre yuksek okul terk olanların 2 yıl tecıl hakkı var diye bılıyorum varsayalım kı yok açık öğretim ile tecil yapabılır mıyım?

ama şöyle bir şey var. sen kayıt oldun mu? kayıt olduysan okul tecilini yapar 29'a kadar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlik Tecil ve Yüksek Lisans
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.