Şimdi Ara

Erzincan 59. topçu eğitim tugayı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce burada askerlik yapan var mı? Ne gibi şeylerle karsilacagim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Erzincan 59. Topçu Eğitim Tugayı: Bedelli Askerlik Bilgileri

Bedelli Askerlik Süreci

Bedelli askerlik yapmak üzere Erzincan 59. Topçu Eğitim Tugayı'nı tercih edenler, başvuru aşamasından terhis sürecine kadar detaylı bilgilere ulaşabilirler.

Yorumlar ve İncelemeler

Erzincan 59. Topçu Eğitim Tugayı'nda bedelli askerlik yapmış kişilerin yorumları ve incelemeleri, süreç hakkında fikir edinmenize yardımcı olabilir. Bu yorumlar genellikle tugayın imkanları, eğitimin niteliği ve askerlik deneyimi hakkında bilgi içerir.

Konum ve İrtibat Bilgileri

Tugay, Erzincan il merkezine yaklaşık 15 kilometre uzaklıkta bulunmaktadır. Adres ve iletişim bilgileri şu şekildedir:

1. Havadan ve Topçu Eğitim Tugayı Komutanlığı Erzincan-Refahiye Yolu 15. Km. Erzincan, Türkiye Telefon: (0446) 215 50 00

Sosyal Medyada Yorumlar

Erzincan 59. Topçu Eğitim Tugayı ile ilgili yorumlar ve görüşler, tugayın sosyal medya hesaplarında da bulunabilir. Bu platformlarda, bedelli askerliği düşününlerin sorularına cevaplar ve kişisel deneyimler paylaşılmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • selamlar konuyu hortlatıyorum,

6 nisan tarihinde ben de bedelli askerliğimi erzincan 59.topçu eğitim tugayı'nda gerçekleştiricem.

o tarihlerde istanbul üzerinden gidecek var mı?

• Biz mayısta gideceğiz bitince buraya yazarım taktikler için

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ağustos ayında gittim. 6 Aylık askerliğimin acemi bölümüydü. Aşırı rahattı. Eğitimler sadece yürüme ve basit komutlar ve duruşlar. Eriyorduk her cebimizde su şisesi taşıyorduk. Kesinlikle sağlam bir temassız kredi kartı götürün. Su kesinlikle sıkıntı olacak. Su geliyor fakat soğuğunu zor buluyorsunuz. Otomatlardaki soğuk içeceklerde sık sık yenileniyor fakat yine bitiyor. Yemekhane özel şirket ve anne yemekleriyle yarışır. Kantine de sigaralar geliyor fakat her hafta farklı 2 marka geliyordu. Giderken açık paketler alınmıyor. Ben 1-3te havancıda yaptım. 250 kişiden 3 kişi Erzincan'da kaldı, geri kalan herkes Kıbrıs'a gitti. Koğuşlar 50 kişilik ve kapıdan girdiğin kişiyle body olabiliyorsun. Aynı otobüsle gittiğim 4 hemşehrim ile aynı koğuşa düştük.

• Kanka bedelli mi gidiyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sergio583 kullanıcısına yanıt

Kanka lig tv beinsports varmı orada :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erzincan o kadar hızlı geçti ki aramadım bile ligi migi. Galiba acemilere ve kısa döneme yoktu.

• Geçen sene Nisan ayında bedelli askerliğimi tamamladım. Buraya gidecek arkadaşların sorusu var ise elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmak isterim.

• Vialpando kullanıcısına yanıt

Şu konuya dikkat et diyeceğiniz bir şey var mı? Yemek seçen biriyim yemekler nasıldı? 60 kişilik koğuşlara düşmemek için yapmamız gereken bir şey var mı? 10-20 kişilik koğuşlar varmış sanırım. Arkadaş ile gitmenin bir faydası var mı? Vakit geçirmeye ne kullandınız?

Daha kolay hızlı geçmesini sağlayacak bir şey var mı? Kart ile ödeme yapılıyor sanırım o karta nasıl yükleme yapıyoruz nereden çıkartıyoruz? Sanırım döner yapılıyormuş fiyatlar nasıl? Pide salonu yapıldığını yazmışlardı ürünler nasıl? Gece koğuşta yatmayı kolaylaştıran bir şey var mı?

Yatak örtüsü alıp gitsem iki kat taksam faydası olur mu? Yatakların durumu nasıl?

• Selamlar,

Şöyle ki koğuş konusu tamamen şansınıza kalmış. Ben 50 kişilik koğuştaydım fakat keşke az kişi olan koğuşa düşseydim keşke :)

Arkadaş ile gitmenin faydası olabilir şöyle ki ben havaalanında tanıştığım 5 kişiyle hiç ayrılmadan girdim birliğe. Ve hepimiz aynı koğuşa düştük. Nizamiyeye girerken bile sıramızı bozmadık hiç.

Açıkçası ilk hafta su gibi akıp geçiyor fakat geriye kalan günler biraz zor geçiyor, güne erken başladığımız için yapacak bir şey olmuyor. Götürdüğünüz telefonun kulaklığı olsun, sd kart destekliyorsa müzik atın ya da radyo ile vakit geçiyor. Kitap götürün fakat siyasi içerikli olmasın kontrol edebiliyorlar.

Kart konusu ise banka/kredi kartı götürebilirsiniz orada nakit geçmiyor. Ekstra olarak içerideki kantinlerde farklı bir karta gerek yok. Nizamiye içinde 2 tane bankamatik bulunuyor halkbank ve ziraat bankası vardı.

Benim gittiğim dönemde pide salonu kapalıydı, döner de yiyemedim. Büyük kantin var, fastfood kantini olarak geçiyor orada adana, hamburger vs var fakat pek tadının iyi olduğunu söyleyemem :)

Gece koğuşta yatarken uyku kulaklığı takıyordum zaman zaman da müzik dinleyerek uykuya dalıyordum. Çünkü horlayan öksüren vs çok oluyor bunu kontrol etmeniz mümkün değil. Yatak ve yastık kılıfı almanızı öneririm, size verilenler pek hijyenik olmuyor. Fakat yatak örtüsü asker mavisi olmalı aynı şekilde yastık kılıfı da öyle, çünkü her gün koğuşlar kontrol ediliyor. Farklı renk alırsanız uyandıktan sonra onları söküp dolabınıza koymalısınız, çünkü yorgan tamamen yatağı kapatmayacak şekilde katlanıyor. Çarşaf ve yastık haliyle gözüküyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.