Şimdi Ara

Yüksek Performans Serisi Toplama 2012 Ekim (6750 TL) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam dvd okuyucuyu dik koyunca hem içindeki cd kırılıyor hemde kullanılmaz hale geliyor cdnin içerde yukarda dayanak noktası yok dik olarak koyunca diek aşağıya kayıyor çalıştırıncada ortadan 2 ye bölünmesi gibi sorunlar doğuruyor :) 1. deneyişimde cd sıkışmışdı açıp çıkartmışdım ama alan olmaığı için tekrar denedim başka cd ile bu seferde 2 ye ayrıldı :):) yani düz koymanız gerekiyor

Psu ya gelincede güzel ancak şuankilerin hepsinin fanı altta yani onu zemine koymanız gerekecek birde havayı dışarda alması gerekiyor :):) içerdeki hava sıcak olacak tekrar içine üflesin istemeyiz oyuzden fanı alta alıp altan içeriye hava çekse daha iyi olacakdır üstünede ssdlerinizi monte edebilirsiniz benim önerim :)

Ek olarak hava akımını yetersiz buldum 24 saat çalışacaksa ki 3-4 saat sonunda benim laptop veya tv nin ekranı ısınıyor :) Hava akımı olarak monitör+ekran kartı + anakartın soğutma blokları fazla ısı üretecekdir kasadada 2 fan mevcut bunlarınd aişeri üflediğini varsayarsak hava akımını yetersiz buldum

Benim önerim psu yu aşağıya alıp fanı alta kalacak şekilde hava çekmesi,üstüne ssd ler koyulup kasanın önüne 1 fan yerleştirilmesi,cd okuyucunun düz hale getirilmesi,alta 2-3 adet içeri üfleyecek fan eklenmesi ve arkayada resimdeki şekilde hava üflemesi , öndeki fanda dışarı üflrse güzel bi hava akımı olacakdır ancak önde 1 fan yetersiz gelebilir ilerki zamanda daha uzun ekran kartı alınacağı varsayılarak kasa uzatılırsa ve h100 de biraz sola kaydırılırsa kasanın ön tarafı yani sağ üste 1 fan daha eklenebilir
    dediğim gibi kasanız bu şekilde olursa ısı çok fazla olacakdır :) Benim önerim budur veya hazır olarak aşağıdaki kasayı alabilirsiniz hem yukarda radyatör için bölme var e-sata ve usb girişleri var tezgahda duracağı için işe yarayacakdır öndede fan kontrolcüsü var fakat kasa tezgahin yaninda el altında nekadar dayanır bilmem :) Yan panele monitör monte edebilirsiniz :)

http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/akasa-venom-toxic-usb-3-0-ve-e-sata-portlu-big-tower-oyuncu-kasasi-e-atx-ve-xl-atx-uyumludur.html

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.