Şimdi Ara

yüksek performanslı notebook soğutucusu yaptım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
4.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Öncelikle merhaba bu soruyu sormak için hesap açtım.
    Ben de de y510p var ve bi kaç soru sormak istiyorum:
    1) world of tanks değil de daha sağlam oyunlar için sıcaklık kaç derece oluyo?
    2) sıcaklık farkı kaç derece fanlı fansız?
    3)yaparsam yapım aşamasında daha detaylı yardımcı olabilir misiniz?
    4) maliyeti ne kadar? @şımarık kedi
    5) ürünleri nerden aldınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en akıllı işi yapmışsınız arkadaşım bu fanları en doğrusu prizden güçle beslemektir

hiçbir zaman devamlı olarak pc nın usb lerini bu şekilde güç tüketmeye yönelik kullanmayın
    bir yandan bilgisayarı soğutacağım derken bir yandanda bilgisayarı yakmaya uğraşırsın
    getirdiği su kendi pisliğini temizlemeye yetmez

arıyorum arıyorum prizden güç alan bulamıyorum en iyisi zelman 3000 diyorlar oda
    priz takviyeli usbyleçalışıyor

en iyisi bir tane vasat alimunyum alıp fanlarıda alıp elektrikçiye yaptırıp adaptörle kullanmak
  • zalman traş. hiç boşuna para vermeyin. bende var :)
  • OneManBand kullanıcısına yanıt
    zaten prizden güç almayan hiç bir ürünü almam sağolasın dostum
  • frqn29 F kullanıcısına yanıt
    1) ilk olarak fanlar çalışmadan soğutucu üzerinde world of war planes oynadım full ayarlar ile işlemci kasacak bi kaç program açtım 87-88 dereceyi gördü .Aynı şartlarda biraz bekledikten sonra fanlı olarak 82-84 dereceyi gördü.Arada şöyle bir fark vardı fansız leptobun altı sıcaktan yanarken fanlı olarak çalıştırdığım zaman buz gibi.

core temp programı ile ölçtüm sıcaklığı ne kadar doğru ölçtü orası bilmiyorum minimum 57 derece max 97 derece toleransı biraz fazla.

Addison ANC-880A soğutucu alıyorsun + 2 adet 14 cm fan +adaptor fiyatı hepsi 150-160 tl civarı tutar fanları hepsiburadan aldım yapması pek fazla zor değil plastiği düzgün kes alüminyumu düzgün del gerisi basit.
  • OneManBand kullanıcısına yanıt
    yerden 3-4 cm yükseltince soğutucu fanlar çok daha iyi çekiyor. Alüminyumu nasıl kestin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: şımarık kedi

yerden 3-4 cm yükseltince soğutucu fanlar çok daha iyi çekiyor. Alüminyumu nasıl kestin?

Demir doğramacıda kestirdim ama spiral kullanmadı adam. Lazerle benzer değişik bi aletle kesti ben de şaşırdım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.