Şimdi Ara

Yüksek Pizza Fyatları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
3
Favori
5.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
167 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçenlerde kendim yaptım piyasada satılan büyük boy pizzalarla denk, bol ve yüksek kaliteli malzeme. lezzet mükemmel isteyene tarifi verebilirim.
    tek pizza maliyeti 8-9 lira civarı.

Yüksek Pizza Fyatları
     Yüksek Pizza Fyatları

• quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

geçenlerde kendim yaptım piyasada satılan büyük boy pizzalarla denk, bol ve yüksek kaliteli malzeme. lezzet mükemmel isteyene tarifi verebilirim.
    tek pizza maliyeti 8-9 lira civarı.

Yüksek Pizza Fyatları
     Yüksek Pizza Fyatları

Tarifi özel mesajdan yazarsanız sevinirim.

• Pizza hic ucuz ve ogrenci yemegi olmadi ki.
    Cig kofte durum ye ucuz ogrenci yemegi istersen.
    Ama bence istanbulda en guzel yer besiktastadaki lokantadir.
    Adini iunuytum ama heykele giden sokaga girdinmi hemen ilk sagda.
    Bos yer bualamazsin 10₺ye sicak yemegin plavin corman olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Equal Threshold

Şu hiç başka ülke görmeden türkiyeyi normal görenlere tapıyorum..

Amerikada FastFood u BK, Dominos, MC daki çalışanların alayı öğrencidir. Müdürler dahil vede yiyenlerse kamyoncular ve aynı zamanda öğrenci ve sefil adamlardır.

Avrupa ülkesi görmedim fakat € ya vurduğunda fazla uçucaklarını zannetmiyorum. Kısaca bişey bilmeden konuşmayın.

Pizzadan bahsediyoruz Mc Donalds da Burger King de pizza varda bizim mi haberimiz yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yemeyin o zaman
  • Acun_Ilıcalı kullanıcısına yanıt
    Fastfood boşluk noktalıvirgül Dominos, BK, MC are you understand?

• O paraya krallar gibi kebap ziyafeti çekerim.
  • quote:

Fastfood boşluk noktalıvirgül Dominos, BK, MC are you understand?

Anladık ingilizce biliyosun ya kardesim karşında nası ezildik nası ezildik var ya senin egon da uçmuştur şimdi

• Öneri: Bazlama ile hiç hamur açmaya gerek kalmadan evde kendiniz yapa bilirsiniz pizzanızı. Tam öğrenci işi. Al bazlamayı kes ortasında sür domates sosunu koy istediğin malzemeyi gönder fırına. Afiyet olsun

Yüksek Pizza Fyatları

• Khal Woof kullanıcısına yanıt
    Git istediğin yerde ye madem. Sana mı kaldı adama sert yapmak

• Millet çok gergin, herkes atar yapıp rahatlayacak birini arıyor. Pizza fiyatlarındaki artıştan söz ediyorum ben sadece. Ucuz pizza nerde demiyorum, pizza tavsiyesi istemiyorum, lezzet karşılaştırması, marka yarıştırma hiç istemiyorum.

Eğer düzgün okursanız yazdığımı demişim ki, kampanyasız veya biriyle orak olmadan pizza almak mümkün değil. Ne oldu da böyle oldu? Baktılar biz dayasak da alıyorlar e dayayalım mı diyorlar yoksa kar oranları hemen hemen aynı da bir şeyler mi çok pahalı artık?

Mümkünse kurye, pizza şefi, pizzacı sahibi kişiler bilgi verebilirse süper olur.
  • Acun_Ilıcalı kullanıcısına yanıt
    Benim egom? Bilmediğin olaylarda haklı çıkmak için yırtınan sensin neyse kardeşim

• quote:

Benim egom? Bilmediğin olaylarda haklı çıkmak için yırtınan sensin neyse kardeşim

Bilmiyoruz insan gibi bişey sorduk pizza nerde ucuz öğrenci yemeği dedik sen hemen bi ego bi aşağılama çabası içine girdin iki tane ülkeye gittin diye heralde bunlar

• Orta boy pizza+cola 5 TL y yiyorum bazen zehirencem diye dusunurum ama

• quote:

Şu hiç başka ülke görmeden türkiyeyi normal görenlere tapıyorum..

Amerikada FastFood u BK, Dominos, MC daki çalışanların alayı öğrencidir. Müdürler dahil vede yiyenlerse kamyoncular ve aynı zamanda öğrenci ve sefil adamlardır.

Avrupa ülkesi görmedim fakat € ya vurduğunda fazla uçucaklarını zannetmiyorum. Kısaca bişey bilmeden konuşmayın.

İngiltereye gittik bir kaç arkadaş dominos felan değil hani büyük bir marka değil ama güzel bir mekana oturduk birer pizza yanına soğuk çay arkadaş türkiye fiyatlarına şükredersin Tamam adamların parası değerli de onlara göre de pahalı bence sonra öğrendik tabi mekan eccük cukkalıymış

• muradisdan kullanıcısına yanıt
    Dominos'ta orta boy sosyal pizza gel al da 8.88 tl. Bence uygun fiyatı ben hep ondan alıyorum.

Ayrıca ozelden tarifi bekliyorum hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rohirrim

Ya bu pizza fiyatları nedir arkadaş? Büyük boy pizzalar 44 lira, bir de utanmadan 3-4 kişilik yazıyorlar üstüne ama tek kişi yiyor gayet rahat. Sadece biri değil hepsi böyle. Dünyanın her yerinde pizza ucuz, öğrenci yemeğidir bizde lüks oldu artık. Kampanya olmadan, arkadaşlarla ortak girmeden almak mümkün değil. Pizza sektöründen olan var mı? Nedir bunun sebebi? Karı mı yükselttiler git gide, malzeme fiyatları mı çok arttı? Enflasyon mu vurdu bu kadar? Kuryenin benzin fiyatını mı karşılayamıyorlar?

bütün dünyayı gezmiş de sanki bilmiş bilmiş tüm dünyada ucuz öğrenci yemeği diyor dünyanın nerelerini gezdin pardon da kafadan sıkıyorsun? örneğin hollanda'da orta pizzalar 10-15 euro arasında değişiyor, bu mu ucuz öğrenci yemeği?

• Gerçekten çok pahalı. Pizza, hamburger yiyeceğime kebap yiyorum. En azından hamura değil ete para veriyorum. Yabancı markaya değil, yerel türk esnafına kazandırıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde bir pizza alana bir pizza bedava oluyor o fiyatlarda. Iki pizzayi o fiyata getirince cok da pahali olmuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen omeglede italyan biriyle konuştum adam 3 euroya büyük boy bol malzemeli pizza aldığını söyledi ben şok oldum. ben burada pizza lüks yemek falan dedim adam "pizza? hahaha" yazdı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.