Şimdi Ara

Yüksek Pizza Fyatları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
3
Favori
5.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
167 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İzmir'de Panino adında pizzacı var. Bornova Narlıdere Balçova'da falan şubeleri var. Belki başka illerde de vardır. 11TL(sınırsız içecek dahil)'ye sınırsız pizza yiyebiliyorsunuz. Eskiden Pizza Hut vardı batmadan önce çok güzeldi. Sınırsız 12TL ama malzemesi çoktu.
  • büyük boy bir alana bir bedevalar bile 25-30 lira. normalde bir pizza 30 lira mı ki? bedeva diye ikinciyi de iteliyolar millete

bir kişiyi rahat doyuracak pizza bence 10 lira falan olmalı. pizza dediğin ne en fazla 5 lira maliyeti vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 23 Mart 2015; 19:30:38 >
  • Ben şu anda yemek firmasında çalışmaktayım maliyet kısmıda bende o dışarıda yediğimiz pizzaların en babasının maliyeti 4,25 tl (büyük boy)
  • KillZone44 kullanıcısına yanıt
    Çünkü oranın yemeği, mesela burda iskender ortalama 15-20 liraysa , orada da türk parasıyla 50 lirayı rahat bulacağı düşüncesindeyim, zaten fatihte falan 50 lira 1 porsiyon, turistlere iyi geçiriyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maliyeti birşey değil sonuçta içindekiler belli.Ama dükkan kiraları ve esnaf tabiri ile hava parası çok yüksek bu tür yerler açayım dersen eskisine göre. Haliyle bunlarda fiyatlara yansıyor.Bir de hedefler bütçeler var,bundan dolayı işte iki al bir öde, şu kampanyası bu kampanyası ile daha fazla ürün satılmaya çalışılıyor.Dışarıda alternatifler vardır elbette ama AVMye gidiyorsan zaten gideceğin yerler belli, haliyle fiyatlar da indirim de olmuyor. Tabi müşteri de bol olunca ki ben ne zaman AVMye gitsem yiyecek içecek alsam zar zor oturacak yer buluyorum ki hafta sonu da gitmiyorum bir de, yani müşteri daha fazla parayı verebiliyor firmalar da daha fazla fiyat belirliyor haliyle.
  • Little Ceaser's aldım geçen gün,

2 orta boy pizza, litrelik içecek ve sufle ile yemeksepeti sınırlı süreli promosyonu ile 28 küsüre geldi.

Ucuz sayılır mı? Hayır.. Ama piyasada 2 oyuncu var, Dominos (en yaygın) ve LCs (yavaş yavaş yayılıyor). Belki bir kaç firma daha çıkıp güzel promolar yaparsa fiyatlar aşağıya inebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen ya nedir bu pizza fiyatları içine de sanki doğru dürüst bir şey koyuyorlar. Kampanyalı pizzaların %90'ı çöp. Bildiğin salçalı hamur gönderiyorlar. Aslında protesto edip yemiceksin kardeşim pizza falan fiyatlar akıl alır gibi değil.
  • 1 alana 1 bedava veya 3 al 1 öde kampanyasız pizza yenmez bu ülkede

• Pizzayı bir zamanlar aşırı tüketmiş, ve Türkiye'deki (en az 3-4 şubesi olan yerel markalar da dahil) bütün pizzacıların hemen her pizzasını yemiş biri olarak birkaç şey söyleyeceğim

Türkiye'deki en iyi pizza, bütün malzemelerini alıp senin yapacağın pizzadır. Gidersin mozeralla peynirini alırsın, güzelce pizza sosusunu hazırlarsın ve 'bol malzeme' ile mükemmel tatta pizzalar yaparsın; ben öyle yapıyorum..

Ha ama şu var, her zaman o kadar vaktin olmaz, pizzayı dışarıdan söylemen gerekir. Türkiye'de en iyi pizzayı yapan yer ise şurasıdır:

http://www.pizzadays.com/

Sadece Ataköy Atrium ve Beylikdüzü'nde şubeleri var. Fiyatları inanılmaz pahalıdır, derin tava pizzası yanında ekstra promosyon pizzayla beraber 'derin tava' söylerseniz, 50 - 60 TL'yi bulur. Mükemmele yakın bir tadı vardır. Hatta bazen kendi yaptığım pizzadan lezzetli bulurum o derece..

Little Caesars , Dominos , Pizza Hut, bunları yemeniz için tek bir sebep olabilir: Artık buzluk pizzalarından sıkılmışsınızdır ve çöpe atacak paranız çoktur

Benim pizza yapacak imkanım yok, Pizza Day's'e de o kadar para veremem / şubesi yakın değil derseniz Pizza Bulls derim, fakat inanın ellerim titriyor bu markaları yazarken bile..

Dominos'un en güzel yanı, Bol Peynir Ekmek diye bir ürünleri var sarımsaklı falan, bazen 3 4 tane söylüyoruz, sırf bu ürünü ama.. Little Caesars'tan da sufle söylüyorum mesela.. Pizza Hut'tan da soslu tavuk söylerim, gerçekten çok güzel yapıyorlar..

Özet olarak:

Pizzanızı evde yapın. Yapamıyorsanız Pizza Day's'ten alın, alamıyorsanız Pizza Bulls deneyin.

Ha bu arada, konuya da değinecek olursak, pizza fiyatları yüksek değil. Kampanyaları takip edersen 15 TL'ye 2 orta boy, ya da en azından 1 büyük boy pizza alabilirsin..

• O kadar yorum okudum pizza fiyatları niye pahalı olduğuna dair açıklama bulamadım.herkes tavsiye vermiş çok ilginçsiniz oraya git buraya git.sistemi eleştirin sebeplerini söyleyin.biz pahalı deyince elbet ucuzlamıycak homini gırtlak millet abanıyo talep bol zaten de ama herkes fikrini söyleyebilirdi.millet mecburmu kampanya kollamaya.kampanya öneriyosan zaten bunun normal fiyatının pahalı olduğunu sende kabul ediyosundur.
    Özet olarak pahalıysa yeme kardeşim diyebilirsin.bende yemiyorum zaten de biraz eleştirmeyi öğrenin etrafınıza bi bakın.

• Bim pizzası yerim yinede dışarıdan sipariş vermem. Çok pahalı.

• 6,75 e 4 tane BİM yada A101 den pizza aldımı 2 kişi rahat doyuyor. 1 kişilik pissaya 22 lira vermek neyin kafasıdır
  • Hızlıca ucuza pizza yemeyi anlatıyım.
    1) Her gün pizza yenmez arkadaşlar net, kazık yersiniz. Haftada 1 belki.
    2) Orta boy pizza bana yetiyor, çok açsanız normal hamur, değilseniz ince hamur tercih edin her zaman.
    3) Kampayaları takip edin. Bizim burdaki dominos 2 haftada 1 felan Orta boy karışık Pizzayı 7 liradan satıyor(3 ay önce 6 lira idi). Benim gözümde orta boy karışık pizza 10 liradan fazla etmez.
    4)Little ceasers karışık pizzaları genellikle 10 liradan bulabilirsiniz.
    5)Bu söyleyeceğime pek çok kişi karşı çıkıcak ama yinede söyliyim. Bimden pizza alın 4 lü pizza 7 lira idi galiba. Yarım kilo kaşar alın zevkinize göre sosis veya sucuk(bana kaşar yetiyor). Pizzayı çıkarın üzerine kaşar,sosis/sucuk ekleyin pişirin. İnanın tad çok fark etmiyor ve daha ucuz

edit: kelime hatası, anlatım bozukluğu ve devrik cümleleri mazur görün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikmet548 -- 23 Mart 2015; 21:05:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VatandA.Ş.

Öneri: Bazlama ile hiç hamur açmaya gerek kalmadan evde kendiniz yapa bilirsiniz pizzanızı. Tam öğrenci işi. Al bazlamayı kes ortasında sür domates sosunu koy istediğin malzemeyi gönder fırına. Afiyet olsun

Yüksek Pizza Fyatları

Sonra sar dürüm gibi ye. Ne gerek var çatal bıçak bulaşığına

• Pizza yeme lahmacun ye. Lahmacun iyisidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilenceRaziel

14 liralik pizzalar 2 kisiye yetiyor

bugün 36 liralık büyük boy pizzayı tek başıma yedim.Kime yetiyor 50 kiloluk 2 tane kıza yeter anca.Arkadaşlar beni linç etmeden açıklayayım bir pizza alana 2 tane bedava vardı arkadaşlarla gittik 12 lira tuttu kişi başı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni

quote:

Orijinalden alıntı: SilenceRaziel

14 liralik pizzalar 2 kisiye yetiyor

bugün 36 liralık büyük boy pizzayı tek başıma yedim.Kime yetiyor 50 kiloluk 2 tane kıza yeter anca.Arkadaşlar beni linç etmeden açıklayayım bir pizza alana 2 tane bedava vardı arkadaşlarla gittik 12 lira tuttu kişi başı.

Afiyet olsun Ben en fazla orta pizzanın yarısını yiyebiliyorum. Pek fazla yemek yiyen biride değilimdir ondandır belki. Abimle birlikte bugün yedik ve yetti. 1.91 boyunda 74 kiloyum.

• 44 liraya 10 tane pide yaptırabilirsin. Kimse sana zorla pizza al demiyor sonuçta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık pizza, hamburgeri çok nadir yiyorum. Hem pahalı hem de çoğu hiç doğru dürüst doyurmuyor. Bence sizde bunlardan yiyip değirmenlerine su taşımayın. İlla dışarıdan yiyeceğim diyorsanız, temiz, doyurucu, fiyatı uygun bi dönerci/dürümcü bulup ordan yiyin.

• Sınırsız vs. Yoksa gidip pizzacılarda yemiyorum zaten, bir pizzaya 30-40 lira verilmez. Marketlerdeki dandik superfresh bilmemne ile idare ediyoruz eskiden ne güzel 10 liraya sınırsız pizza türü kampanyalar vardı, şimdi nerde

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.