Şimdi Ara

Yüksek Pizza Fyatları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
3
Favori
5.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
167 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 yıl önce büyük boy pizzaların fiyatı 25-30 TL iken pizzacılar1 pizzadan 8-12 tl net kar saglıyorlardı. kaynak saglam
  • Şu evde kendin yap diyenlere şaşıyorum. Fast foodun mantığı, bizlerin evde çaba sarf etmesine gerek bırakmamaktır zaten. Akşam işten yorgun argın gelmişsin. Nasıl mutfağa girip kendine pizza yapacaksın? En fazla mikrodalgaya dondurulmuş pizza atarsın. O da taze pişmişi gibi olmaz. Sağlıklı da değil. Pizzayı tercih edenlerin çoğu diğer fast food gıdalara göre daha sağlıllı olduğu için tercih ediyor.

Konuyu açan kişi yerden göğe haklı... Sesimizi biraz daha yükseltirsek belki fiyatların düşmesini sağlarız. En azından bir umut...
  • "Pizza yoksa lahmacun yesinler."
  • pizza bu ülkede hep pahalıydı, ok adar başka firma acıldı yine hala pahalı daha da düşmez
    burger fiyatları bir ara çok güzeldi şimdi onu da bozdular özellikle burger zam yapa yapa ebesinin şeyine şey kacırdı kampanya bile bırakmadı herifler
  • Arada yapıyorum çok da güzel oluyor kesinlikle deneyin :)
  • Tavuk donerim alternatifi olmasa da et donerin ve iskenderin alternatifi denilebilir. Gnctrkcll buyuk boy 16tl arkadasla bolus, 2kisi 8Tl ye doy ve tatmin ol.
    Bu şekil düşünülünce pizza pek lux değil. Kofteci ramizfr kofte yemek lux Malesef....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raiwulf

"Pizza yoksa lahmacun yesinler."

• Beyler evde yüz kat daha güzelini yapiyoruz

Mesele hamurunda ve ince olması gerek alt hamurun

• quote:

Orijinalden alıntı: ALPEREN A.

Çok merak ediyorum Dominos o pizzayı 5 TL'ye mi mal ediyor yoksa 6 TL mi?

yanlış hatırlamıyorsam orta boy yaklaşık 5 liraya geliyor
    Ayrıca Burger da ise bir whoperin maliyeti 3-4 lira arası diye hatırlıyorum.
  • izmirde yaşayanlara pizza venedik express öneririm çok iyidir
  • Dominostan 2 buyuk pizza soyledim 43 lira yurume mesafesi 5 dk geldi 40dk megersem halk gunuymus orta pizalar 7 tl olmus yuh diyorum.. s

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanada Victoria pizza fiyatlari.

Dominos: minimum 11 dolar ve sadece ogrenciye ve belirli modelleri. Genelde 15-20 dolar.
    Panago: Iyi pizzasi 20 dolar

Genel de pizzalar 15-20 dolar arasi, okulda tek dilim pizza 5.95 dolar!

Yani genelde pizzalar pahali, verdihim fiyatlar kendi paraniza gore hesaplamayin, kanadali biri icin bunlar tl demek. Italya belki dusuk fiyatlidir orasida artik ana yemek gibi oldugundandir heralde. Turkiyede bi ara dusuktu cunku yeni yeni insanlar alismaya basliyordu, simdi talep yukselince fiyatlari yukari aldilar. Neden? Turk milleti birbirini bir kasik suda bogacak tek millettirde ondan!
  • Pizza evde yapılınca güzel oluyor
    Dışardan söylersem anca kızlarla falan takılıyosak olur yoksa işim olmaz

Bir de 'kampanyalı fiyatı 25 liradır' diyor.. Sanki 40 lira vericez

• quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

İzmir'de Panino adında pizzacı var. Bornova Narlıdere Balçova'da falan şubeleri var. Belki başka illerde de vardır. 11TL(sınırsız içecek dahil)'ye sınırsız pizza yiyebiliyorsunuz. Eskiden Pizza Hut vardı batmadan önce çok güzeldi. Sınırsız 12TL ama malzemesi çoktu.

Şirinyer şifanın yakınında bk vardı yine ona yakındı panino tavsiye ederim o caddede her halt var zaten :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞokBıçaklıZed -- 24 Mart 2015; 8:30:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antiknotlar

izmirde yaşayanlara pizza venedik express öneririm çok iyidir

Nerede peki fiyatlar nasıl ?

• Sözde milliyetçi işte.
  • O firmalar hamur üstü yapıyorlar millette yiyor...

Ben size hamur üstü tarifini vereyim(sözde pizza)... Evde de rahat yapılır.

1 kg un üzerinden veriyorum.

25 gram tuz.
    100 gram seker(75 grama kadar azaltabilirsiniz istersiniz)
    100 gram yağ(katı yağ kullanın.tereyağ kullanmanızı tavsiye ederim)
    1 kg su(isterseniz sütte kullanabilirsiniz daha iyi olur)
    50 gr maya(kabartma kulllanmayın)
    Bir miktar mısır unu

hamuru 200 gr ile 300 gram arası acabilirsiniz. Top sekline getirip biraz bekleyin(20 dk kadar) biraz yumusadığın da açılabilirseniz açın açılmassa biraz daha bekleyebilirsiniz.ister oklava ile açın ister elle..Ama çoğunuz elle açamayacağı için oklava ile acın..Fazla ince açmayın ve açarken un kullanmayın bir miktar sıvı yağ kullanın... pisireceğiniz tepsiye bir miktar mısır unu atıp yayın fazla olmasın...Sonra üzerine düzgünce koyun...Sonra istediğiniz sos malzemeyi yerlestirin... Biraz mayalandırın..140 ile 160 derece fırında 20-25 dk pisirin.. 200 derece de piser ama büyük ihtimal yakarsınız.

Ayrıca kenarları sarımsak soslu pizalar var..Adam kenarlarına bir miktar sarımsak sosu sürüyor(yağ ile karıstırılmıs ve sadece aroma tadı kıvamında) 2 ile 4 tl geçiriyolar.

sisesi 5 10 tl falan birde bunlara ucuz ve toptan geliyor

Bir sisesi ile 100 gibi pizza yağlıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinod -- 24 Mart 2015; 8:56:46 >

• 2012 de Massachusetts de mc Donald's da calistim. Bir big mac in maliyeti 1.32 dolardi.

Hatta dolar menu diye bur kavram var. 1 dolara 1 hamburger aliyorsun. 1 e 1 ayni olan mc double 1 dolarken cheeseburger 3.2 dolara satiliyor. Tek fark ambalaj.

1 bigmac hamburger sinirsiz icecek ve patates 6.12 dolar idi. Toplam bu menunun maliyeti 2 dolari asla gecmedi. Bir ayda 230 bin dolar kar elde ettiler. Varin siz dusunun sektorde dolanan parayi.

Fastfood saglikli tamam. Yani saglikli derken en azindan essek eti yemedigimize inaniyorum. Maliyetler cok dusuk vefiyatlar cok yuksek.

Ben orda asgari ucrete yakin bir ucretle calistim. 1200 dolar maasa 1200 hamburger alabiliyordum. Simdi turkiyede calisan birisi asgari ucretle ayni sayida simit alabiliyor mu?

Kazandigi para ve alim gucune bakmak lazim. Kazandigimiz para az. Alabilirlik gucumuz cok daha az. Ama yemekler daha pahali.

Adam 6 liraya bigmac yiyebiliyorken sen 6 liraya tavuk doner bulursan seviniyorsun. Bigmac 14 liraya yakin heralde

• Valla ben gerek pizza olsun gerek KFC nin çıtır tavukları olsun hepsini kendim yapabiliyorum. Maaliyetleri ise çeyreği kadar bile tutmuyor. O sebepten bu tür ürünleri çok dar bir zaman söz konusu olmadığı sürece dışarıdan almıyorum.

Kendim yaptığım zaman en azından ne yediğimi biliyorum sırf o bile yeter. Bizim Türkiye de herşey herkesin tek derdi birbirini kazıklamak o sebepten mümkün mertebe evde hallediyorum bu tür işleri.
  • Pizza yı genelde ayda yılda 1 yiyorum. PizzaPizza,Dominosvs... gibi markalardansa Pizza Venedik Express tercih ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.