Şimdi Ara

Yuksek score yapmak icin bilgi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba 300 saat ustu bf4 oynamaktayim bolum icinde yeni yeni 20bin score leri goruyorum oda assault sinifi medic yani benim sorum su ben 100 kusur adam oldurerek 17 binleri zor goruyorum medic atip defibilatorle adam kaldirdigim halde ama adam 15-20 adam oldurerek 25 bin puanlari goruyor her yeri arastirdim video yada yabanci forumlarda bulamadim bu sitenin samimiyetine e ilgisine guvenerek yardimci olabilecek arkadaslardan cevap bekliyorm oyun ici goruntude becerebilrsem yuklicem
     Yuksek score yapmak icin bilgi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardman1983 -- 14 Ekim 2014; 0:46:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• resimde yapabildiğim bu zamana kadarki en iyisi :S millet dediğim gbi bunlar 20 adam öldürerek yapıyor

örnek olarak vereyim isteyen olursa resmide var 12 defa vurmuş 16 defa ölmüş 19000 puan yapmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardman1983 -- 13 Ekim 2014; 21:02:32 >
  • Bf 3 de metro map da team deathmatch modun 8 saat oynadım zor bitti

us 8000 - ru 7998 sonuç böyle bitti
  • hardman1983 H kullanıcısına yanıt
    adam oyun oynarken %100 %200 xp boosts u aktif etmiştir ondan
  • Muhtemelen revive yapmıştır. Metro'da hiç kill almadan birinci olan bile çıkıyor. Diğer haritalarda bayrak kapmak adam öldürmek kadar önemli skor açısından.
  • Commander modu + exp boostuyla 0-0 skorla birinci bile olabiliyorsun

• oyunda oluyor bu skorlar normal bende senin gibi yüksek kill alıyorum ve genelde 2000 ticketli oyunlarda 20000 puanı cok rahat geçiyorum geçen bir oyunda ben 109 kill ile 22000 puan topladım adam 11 kill 122 revive ile 24000 puan topladı ve birinci oldu bende 2. oldum ben sürekli rush attıgım için revive alınca puan toplayamıyorum
  • recon oyna 750 metreden 20adam vur 17000 puan ediyor ki görevde yapsan rahat 20k olur

• Bilgileriniz icin tesekkur ederim arkadaslar ama bana yinede tuhaf gelio sen catismalara adamlarin arasina dal kill kasacam diye ugras. Bence puanlama sisteminde adam adama catismalarda yada yakinlik seviyesinde puanlar daha iyi olabilir diye dusunuyorum yani 10 adam oldurenle 100 tane olduren ayni olmamali ama tabiki oyun moduna gore degissese puanlama bence yinede bazen cok sasirtici olabiliyor

• Açılan boostlar oyun içi puana etki etmiyor diye biliyorum. Çünkü hiç açmadan ilk üçte oluyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.