Bildirim
Yüksek zum ile çekilmiş(tele lensler ile) foto paylaşım alanı. İniş serbest (Kule) !.. (22. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
13ncü DOLUNAY
Her yılda 12 dolunay vardır ve 11 gün artar. Bu durumu müslüman ülkeler ramazanın her sene yaklaşık 10 gün erken olmasından bilirler.
100 yılda 5 kere gözlemlenebilen ve Mavi ay diyede adlandırılıp gerçekte çok parlak ve Sarı-Turuncu renk olan 13ncü Dolunay gece saat 4:45 de gözlemlendi.
Detaylı Bİlgi için LİNK :http://www.tug.tubitak.gov.tr/haber2.php?id=22
-
-
-
-
Ay cekenler kervanina ben de katildim. Cok hizli yer degistiriyormus ay bunu farkettim.
300mm ff sensorden 100% crop
cx sensor ile 810mm 100%
-
-
-
-
-
-
-
D300 + 300mm f/4 + 1,4 TC
-
Son fotoğraflar şahane imiş...
Ufocu , özellikle masmavi gökyüzünün arkaplan olduğu fotoğraflardan 2'inci kuş fotoğrafını çok beğendim.
-
Emre , sizin çalışmalarınız da başka bir güzel. Tebrik ederim.
-
ademyagiz , sizin fotoğraf ise keyif ile seyrediliyor. Müthiş !..
-
Paylaşımlarınız için teşekkür ederim. Ayrıca diğer paylaşımda bulunan arkadaşlara da çok teşekkür ediyorum. Herkesin ismini tek tek yazamayacağım Anlayışınız için teşekkür ederim. Eksik olmayın...
@ademyagiz @Emre Aksu @Ufocu -
-
-
-
-
-
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 6 Eylül 2013; 11:40:08 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X