Şimdi Ara

Yüksek zum ile çekilmiş(tele lensler ile) foto paylaşım alanı. İniş serbest (Kule) !.. (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
495
Cevap
7
Favori
22.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yüksek zum ile çekilmiş(tele lensler ile) foto paylaşım alanı. İniş serbest (Kule) !..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ufocu -- 1 Temmuz 2013; 22:59:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ufocu

Güzel fotolar. Aletin hakkını veriyorsunuz. Zumcu başı yapalım sizi . Gördüğüm kadarı ile yüksek zum sizin için oldukça kullanışlı bir özellik. Bu da makinayı alma gerekçenizi gayet haklı göstermiş oluyor. Teşekkürler paylaşımlarınız için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

quote:

Güzel fotolar. Aletin hakkını veriyorsunuz. Zumcu başı yapalım sizi . Gördüğüm kadarı ile yüksek zum sizin için oldukça kullanışlı bir özellik. Bu da makinayı alma gerekçenizi gayet haklı göstermiş oluyor. Teşekkürler paylaşımlarınız için...

Teşekkürler.
    Aşağıdaki yazı hala kulaklarımı çınlatıyor :)

Öyledir amma ben bu d-slr like alanların bu 30x-50x ile çektikleri güzel fotoğrafların da görülmesini umarak açmıştım başlığı. O sebeple yüksek zum dedim. Fakat henüz 1 tane kayda değer d-slr like yüksek zum fotosu gördüm. Acaba neden ?!

Makina dediğin istediğinde zoom istediğinde makro çekebilmeli ve sahibini üzmemeli. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ufocu -- 2 Temmuz 2013; 13:55:49 >

• quote:

Teşekkürler.

Öyledir amma ben bu d-slr like alanların bu 30x-50x ile çektikleri güzel fotoğrafların da görülmesini umarak açmıştım başlığı. O sebeple yüksek zum dedim. Fakat henüz 1 tane kayda değer d-slr like yüksek zum fotosu gördüm. Acaba neden ?!

Makina dediğin istediğinde zoom istediğinde makro çekebilmeli ve sahibini üzmemeli. :)

Öyledir tamam ama dikkat ediyor musunuz bir siz varsınız burada doğru-düzgün fotoğraflar paylaşan. Birisi daha var mı ? Şimdi anımsayamadım ise kusura bakmayın, belki bir arkadaş daha vardır. O ise d-slr like başlıklarında yazan, aldım-ettim-çok memnunum şu bu diyenler ne çoktu. Bu memnuniyet nerede acaba. Siz de merak etmiyor musunuz hiç ?
    -
    quote:

Orijinalden alıntı: Emre Aksu

Çok güzel fotoğraflar. Çok rastlanmayan bir alanda olması da ayrıca bakılası yapıyor fotoğrafları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 3 Temmuz 2013; 15:25:10 >

• quote:

hocam telif hakkı falan fişman davası açmasın şimdi yalın; aman her yerde paylaşma :)
  • quote:

quote:

Teşekkürler.

Öyledir tamam ama dikkat ediyor musunuz bir siz varsınız burada doğru-düzgün fotoğraflar paylaşan. Birisi daha var mı ? Şimdi anımsayamadım ise kusura bakmayın, belki bir arkadaş daha vardır. O ise d-slr like başlıklarında yazan, aldım-ettim-çok memnunum şu bu diyenler ne çoktu. Bu memnuniyet nerede acaba. Siz de merak etmiyor musunuz hiç ?
    -
    quote:

Çok güzel fotoğraflar. Çok rastlanmayan bir alanda olması da ayrıca bakılası yapıyor fotoğrafları.

Tesekkurler, bugun de Gulsen'i cekmeye gidiyorum; yarin Gokhan.. boyle gidecek 1 hafta

• quote:

Orijinalden alıntı: dreamblue35

quote:

hocam telif hakkı falan fişman davası açmasın şimdi yalın; aman her yerde paylaşma :)

Fotograflarin sahibi benim hocam, bir sorun olursada ilk cekilmis HAM(RAW) hallerini silmedim onlari gosteririm
  • Emre Aksu kullanıcısına yanıt
    Modelin, ki burada Yalın oluyor , elini kolunu kesmişsiniz kadrajlarda. El kol kesilir gerektiğinde de sizinkiler biraz garip olmuş gibi geldi bana.

biraz daha geniş açı ile kadrajlayıp sonrasında cropla şekil verirseniz daha iyi olur. pozlama ve netliğiniz son derece iyiyken kadraja da dikkat ederseniz sonuçlar daha etkileyici olur.
  • MARTILAR. (YERDE ÇEKİM )

Yüksek zum ile çekilmiş(tele lensler ile) foto paylaşım alanı. İniş serbest (Kule) !..

MARTILAR. (UÇAR ÇEKİM )

MARTILAR. (HAVUZ KEYFİ YAPARLARKEN ÇEKİM )

• quote:

Orijinalden alıntı: xpug

Modelin, ki burada Yalın oluyor , elini kolunu kesmişsiniz kadrajlarda. El kol kesilir gerektiğinde de sizinkiler biraz garip olmuş gibi geldi bana.

biraz daha geniş açı ile kadrajlayıp sonrasında cropla şekil verirseniz daha iyi olur. pozlama ve netliğiniz son derece iyiyken kadraja da dikkat ederseniz sonuçlar daha etkileyici olur.

Hicbir fotografta kesme islemi uygulamadim fotograflar oldugu gibi sadece imza ekledim. Bugun Gulsen ile harikalar yarattim diyebilirim, model bayan olunca daha farkli oluyor tabii Gulsen'in fotograflarini da gun icerisinde yukleyecegim, bugun de Gokhan Tepe var, ondan sonra ki gun Fettah Can, Intizar, Burcu Gunes.. Dolu dolu bir hafta olacak.

• Emre Aksu kullanıcısına yanıt
    Kesmek derken, kadrajı dar tutmuşsunuz demek istedim. ör: 70mm yerine 50mm ile çekin, sonra ihtiyaç olursa croplarsınız. başka konserlere de gideceksiniz madem. bunu bir deneyin derim. eskilerden örnek foto bulursam buraya yüklerim akşama.

bu arada, bu konserler nerede ve kullandığınız ekipman ne? girişte sorun çıkarmıyorlar mı? yoksa organizasyon kontenjanından aradan kaynamaca mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpug

Kesmek derken, kadrajı dar tutmuşsunuz demek istedim. ör: 70mm yerine 50mm ile çekin, sonra ihtiyaç olursa croplarsınız. başka konserlere de gideceksiniz madem. bunu bir deneyin derim. eskilerden örnek foto bulursam buraya yüklerim akşama.

bu arada, bu konserler nerede ve kullandığınız ekipman ne? girişte sorun çıkarmıyorlar mı? yoksa organizasyon kontenjanından aradan kaynamaca mı?

Belediyemiz 10 yildir duzenli olarak festival duzenliyor; "Beysehir Gol Festivali" Kral Pop ve Kral TV'de de tanitiliyor zaten.. Her yil, o sezonun cikis yapan sanatcilari geliyor.

Kullandigim ekipman 55-250. Belki disardan kolay gorunebilir ama 6 saat ayakta bekliyorum zor sartlar altinda calisiyoruz yani. Gulsen'in fotograflari hazir onlarida aksam Gokhan konserinden once yuklerim buraya..

• @Emre Aksu Teşekkürler.Güzel bir çalışma. Gülşen in dişlerindeki çürük bile belli oluyor. (Aman kendi görmesin :) )
  •  Yüksek zum ile çekilmiş(tele lensler ile) foto paylaşım alanı. İniş serbest (Kule) !..

• quote:

Orijinalden alıntı: 145tr

quote:

Bu arada bu fotoğraf da çok güzel.
    Tesekkürler.

Gene eskilerden bir gri balikcil
    7d + 70-200mm f4 L IS

çok çok güzel

• SX150 ile yaklaşık 10x...

• bir önceki paylaştığım uçak kalkış fotoğrafına bi güncelleme yapayım dedim.

100sn pozladığım uçak kalkış görüntüsü

Take Off (SAW) by darbelux, on Flickr

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.