Bildirim
Yüksek zum ile çekilmiş(tele lensler ile) foto paylaşım alanı. İniş serbest (Kule) !.. (19. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: jiddi
quote:
Orijinalden alıntı: darbelux
Evet hocam maalesef 300mm ancak bu kadar büyütme yapabiliyor, ama sırf şu ay fotoğrafları için samyang'ın 500mm lik ayna lenslerini de düşünmüyor değilim hani :)
Bence hiç değecek bir masraf olmaz. Boş verecen, Ay'ı da bu kadar çekicen :) ceki çen miydi yoksa onun ismi ? Ay çeken çeksin, paylaşsın biz de seyreyleyelim, geriye kalan bir Dünya var, onu da biz çekelim !..
Doğru aslında, 500mm lik ayna lens ile çekilebilecek şeyler çok sınırlı hani elde çekim yapayım desen zaten titreme + manuel netleme herşeyiyle zaman kaybı, adamı fotoğraftan soğutur alimAllah :)
-
İki-üç tane de benden olsun bari.
(Edit : Şuan vaktim olmadığı için doğrudan link olarak atacağım, yine de paylaşım, paylaşımdır. )
55-250 IS II'yle tripodla çekildi.
Dolunay 1
Dolunay 2
Bunlarda arılarımız : (Makinamı ilk aldığımda arkadaşımın 70-300'üyle çekildi.)
Arı, Vız Vız Vız
Arı, Vız Vız Vız 2
-
quote:
Orijinalden alıntı: KissKissBangBang
İlk arı fotosunu çok beğendim. Öyle dar açı bir lens ile bunu yakalamak zor iştir. Ay'lar da güzel :) Ay'lar deyince de bir acayip oldu sanki. Temmuz, Ağustos'tan bahsediyorum sanki... Teşekkürler paylaşımlarınız için... -
quote:
Orijinalden alıntı: 145tr
Bu arada bu fotoğraf da çok güzel.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ufocu
Sizin kertenkele fotoğrafınız da farklı ve güzel. Tam boy kadraja aldığınızı beğendim ben. -
Rica ederim hocam, beğenileriniz için de ben teşekkür ederim. Bir de bende arı alerjisi var, biraz uzaktan çekmek daha sağlıklı oluyor. Ay fotoğrafları ilginçti biraz. İki fotoğraf arasında sadece bir gün var ama renkler çok farklı. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: 145tr
Ooo ! Bu şahane bir fotoğrafmış. Kutlarım... Gözlerim bayram etti, böyle güzel fotoğraflar paylaştığınız için teşekkür ediyorum . -
-
-
-
hocam telefoto objektif ile mi görüntüyü aldın yoksa uçağa mı bindin de bu kadar yaklaştın ay yüzeyine ! çok güzel görüntüler eline sağlık -
Eline sağlık @important çok güzel video.
(ayın dünyaya olan mesafesinin 384.400 km olduğunu hatırlatayım) -
@dreamblue35
100-400 ile çektim hocam. Teşekkür ederim.
@jamboree
Sağol hocam. -
-
-
.....................................................................................................................................................................................
........................................................................................................................................................................................
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X