Şimdi Ara

Yüksek zum ile çekilmiş(tele lensler ile) foto paylaşım alanı. İniş serbest (Kule) !.. (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
495
Cevap
7
Favori
22.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Allah daha iyilerini de nasip eder inşallah tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: radres108
    Çok güzel hocam :) takipteyim

Ben de gece vakti bu arkamdan gelen adım sesleri de ne ola ki diye dönüp dönüp bakıyordum. Aaabi ürktüm, peşime ajan gibi takılmışsın .
    Teşekkür ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

quote:

Orijinalden alıntı: Emre Aksu
    Sergiden fotografim..

Vaaay ! Gurur tablosu ha !.. Kutlarım

Tesekkur ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: radres108

Allah daha iyilerini de nasip eder inşallah tebrikler

AMIN.. Tesekkur ederim..
  • Mercimek sensörlü CANON SX50HS DSLR LİKE makine çekilmiştir :)

Yüksek zum ile çekilmiş(tele lensler ile) foto paylaşım alanı. İniş serbest (Kule) !..

Yüksek zum ile çekilmiş(tele lensler ile) foto paylaşım alanı. İniş serbest (Kule) !..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ufocu -- 9 Haziran 2013; 11:18:39 >

• quote:

İlk fotoğrafın müthiş güzel, değişik bir havası var.
  • 1200 mm ile panning

• quote:

quote:

İlk fotoğrafın müthiş güzel, değişik bir havası var.

Tesekkur ederim. Bisikletle giderken cok yakinimdalardi inmeden ceksem daha net olacakti ama inince kactilar. 3-4 tane vardi bunlardan.

• Emre arkadaşım, çekimlerini çok beğeniyorum, bu pozları yakalamak için zaman ve emek harcadığını da tahmin edebiliyorum. ama yanlış anlamazsan bir tavsiyem olacak, bazı fotolarda keskinleştirmeyi çok fazla kullanıyorsun, bu da bir miktar jöle efektine sebep oluyor. Gerçi bu tamamen şahsi fikrim, kimi yumuşak kimi keskin fotoğraf sever
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_rion80

Emre arkadaşım, çekimlerini çok beğeniyorum, bu pozları yakalamak için zaman ve emek harcadığını da tahmin edebiliyorum. ama yanlış anlamazsan bir tavsiyem olacak, bazı fotolarda keskinleştirmeyi çok fazla kullanıyorsun, bu da bir miktar jöle efektine sebep oluyor. Gerçi bu tamamen şahsi fikrim, kimi yumuşak kimi keskin fotoğraf sever

Tesekkur ederim guzel yorumlariniz icin.. Yalniz fotograflar uzerindeki oynadigim yonundeki yorumunuzu son fotograf icin kabul etmiyorum ki o fotograf icinde soylemediginizi farzediyorum. Onceki fotograflarimda fotograflarin tamaminda detay verme, keskinlikle oynamalar yapiyordum artik "Camera Raw Adjustment Brush" ile sadece objeye detay veriyorum. Son fotografimda oyle bir problem yok mesela..

• quote:

Tesekkur ederim guzel yorumlariniz icin.. Yalniz fotograflar uzerindeki oynadigim yonundeki yorumunuzu son fotograf icin kabul etmiyorum ki o fotograf icinde soylemediginizi farzediyorum. Onceki fotograflarimda fotograflarin tamaminda detay verme, keskinlikle oynamalar yapiyordum artik "Camera Raw Adjustment Brush" ile sadece objeye detay veriyorum. Son fotografimda oyle bir problem yok mesela..

Demek ki yapıcı eleştiri işe yarıyor ve siz de dikkate alıyorsunuz . Pek sık gördüğümüz karşılıklı güzel hareketler değil bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 14 Haziran 2013; 16:54:18 >
  • quote:

quote:

Demek ki yapıcı eleştiri işe yarıyor ve siz de dikkate alıyorsunuz . Pek sık gördüğümüz karşılıklı güzel hareketler değil bunlar.

O kadar tepkiye dayanamadim artik hocam.

• Uzun Atlayış Yapan Serçe :)

• iyi yakalamışsın kareyi, hızlı çekimlerde hafıza kartının bir önemi var mı? yoksa makine önce ara belleğine alıp sonra mı hafıza kartına kaydediyor nasıldır bu işlem
  • Teşekkürler, hızlı çekim derken seri çekimi kast ediyorsunuz sanırım . Konuyla ilgili kesin bilgim yok fakat ben seri çekim yaptıktan sonra belirli bir bekleme yaşamıyorum yani direk olarak sanırım karta yazıyor ki a57 12fps kullanmama rağmen, hafıza kartın yazılma değeri ve makinanın işlemcisi etkilidir diye düşünüyorum.

burada pozlamayıda oldukça düşürmeniz gerek ben seri çekim ile çekmedim denk geldi tek kare.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birder -- 15 Haziran 2013; 13:54:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu şuraya bağlamak istiyorum şu an hafıza kartı alma arefesindeyim ve aklımda fiyat performans kartı olarak sandisk extreme 16gb var, ne kadar fayda sağlar onun için sordum bende kompakt bir slr makine aldım ve limitlerine kadar zorlamak için hangi hafıza kartını seçmem gerekiyor onu araştırıyorum o bakımdan lazım olabilir kullanıcıların değerli bilgileri
  • Class 10 hafıza kartı almanız daha iyi , modeller hakkında bilgim yok ,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.