Şimdi Ara

Yüksek zum ile çekilmiş(tele lensler ile) foto paylaşım alanı. İniş serbest (Kule) !.. (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
495
Cevap
7
Favori
22.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Partis Temporus

Son fotoğrafınız en çok beğendiğim oldu. Teşekkürler paylaştığınız için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

quote:

Son fotoğrafınız en çok beğendiğim oldu. Teşekkürler paylaştığınız için...

Teşekkür ederim sağolun
  • quote:

Hocam hangi lens makine, exif bilgileri neler acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyp02 -- 31 Mayıs 2013; 18:49:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selamlar bu kuş karga mıdır? Fotoğrafı ben çektim ve kuşun gözlerinin rengi mavi :) Birkaç fotoğrafı daha mevcut.

Canon 400d - 100-300 lens ile - 1/500 shutter - f 5.6 - iso 400 - 300mm(480mm)

edit: karga birden çıktı, focus dala oldu...

Yüksek zum ile çekilmiş(tele lensler ile) foto paylaşım alanı. İniş serbest (Kule) !..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehed -- 1 Haziran 2013; 1:52:31 >
  • 12x zoom. 336 mm. Canon SX150, 1/2,3" sensör...

Yüksek zum ile çekilmiş(tele lensler ile) foto paylaşım alanı. İniş serbest (Kule) !..

• Pentax K-X ,SMC 28-200 FA

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Balığa zum...

Camera OLYMPUS E-PL3 - M.40-150mm F4.0-5.6 R
    Focal Length: 53mm (35mm equivalent: 106mm) - Aperture: f/4.3 - Exposure Time: 0.0080 s (1/125) - ISO equiv: 800

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 3 Haziran 2013; 15:56:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre Aksu
    Sergiye katilmaya ve satisa sunulmaya hak kazanan fotografim (Sizlerinde yorumlarini bekliyorum)

Ben 1 ve 3'ü beğendim. Ne sergisi bu, nerede ?
  • quote:

quote:

Sergiye katilmaya ve satisa sunulmaya hak kazanan fotografim (Sizlerinde yorumlarini bekliyorum)

Ben 1 ve 3'ü beğendim. Ne sergisi bu, nerede ?

Kultur ve Turizm Dernegi'nin ilcemiz de duzenledigi "Amator Fotograf Sergisi".. Burasi fotografcilar icin "Cennet" gibi bir yer bir cok kus cesidini, dogal guzellikleri burada bulabilirsiniz. Bir gun forumdan Beysehir'e yolu dusen olursa misafir eder, her turlu ihtiyacini karsilarim.
  • quote:

Çok teşekkür ederim kendi adıma. İnşallah fırsatım olur da gelirim ziyaretine. Harika olur, herşey beleş ! Yok yani seninle tanışmak harika olur. Ayrıca kutlarım...
  • @
    Emre Aksu

Hepsi çok güzel tebrikler.
  • quote:

quote:

Çok teşekkür ederim kendi adıma. İnşallah fırsatım olur da gelirim ziyaretine. Harika olur, herşey beleş ! Yok yani seninle tanışmak harika olur. Ayrıca kutlarım...

Alıntıları Göster
    Tesekkurler, ciddi anlamda beklerim bende Ne guzel olurdu forumca guzel bir doga kentimizde kamp yapsak..

• quote:

Orijinalden alıntı: Ufocu

@
    Emre Aksu

Hepsi çok güzel tebrikler.

Tesekkur ederim.
  • Çok Güzel fotoğraflar paylaşılmış,

Mavi Baştankara,
  • Leş kargası sanırsam,
  • Sergiden fotografim..

Gallery | My Photograph by Emre Aksu (Life in Nature), on Flickr

• quote:

Sergiden fotografim..

Vaaay ! Gurur tablosu ha !.. Kutlarım
  • quote:

Balığa zum...

Camera OLYMPUS E-PL3 - M.40-150mm F4.0-5.6 R
    Focal Length: 53mm (35mm equivalent: 106mm) - Aperture: f/4.3 - Exposure Time: 0.0080 s (1/125) - ISO equiv: 800

Çok güzel hocam :) takipteyim

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.