Şimdi Ara

Yüksek zum ile çekilmiş(tele lensler ile) foto paylaşım alanı. İniş serbest (Kule) !.. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
495
Cevap
7
Favori
22.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Oculomotorius

Teşekkür ederim...

•  Yüksek zum ile çekilmiş(tele lensler ile) foto paylaşım alanı. İniş serbest (Kule) !..

• 1.000 Mm Zoom ile burayı ben yıkarım :)
  • Duck Donalds ve ailesinden pozlara devam ediyorum...

Yüksek zum ile çekilmiş(tele lensler ile) foto paylaşım alanı. İniş serbest (Kule) !..

Camera : OLYMPUS E-PL3 - Lens: OLYMPUS M.40-150mm F4.0-5.6 R - Image Date: 2013-05-19
    Focal Length: 150mm (35mm equivalent: 300mm) - Aperture: f/5.6 - Exposure Time: 0.0025 s (1/400)
    ISO equiv: 400 - Exposure Bias: -0.30 EV - Exposure: aperture priority (semi-auto) - Exposure Mode: Manual

• quote:

Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL

1.000 Mm Zoom ile burayı ben yıkarım :)

Dslr-Like tayfası hep yakıp yıkıyor ama sahalarda göremedik halen
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

quote:

nex 5 - p510 sayfasında fotolarım var hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

quote:

Canon SX50HS DSLR LİKE :)

Yüksek zum ile çekilmiş(tele lensler ile) foto paylaşım alanı. İniş serbest (Kule) !..

•  Yüksek zum ile çekilmiş(tele lensler ile) foto paylaşım alanı. İniş serbest (Kule) !..
  • Canon SX50HS DSLR LİKE

• quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Hangi ekipmanlar ile çekim yaptınız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100-400 / 600d

• quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

quote:

Orijinalden alıntı: Emre Aksu

Teşekkürler Emre Aksu...
    Başlık iyiden iyiye kuş fotoğrafları başlığına döndü ! Ben biraz değişiklik katayım başlığa şöyle,

Camera Maker: OLYMPUS E-PL3 - Lens: OLYMPUS M.40-150mm F4.0-5.6 R
    Image Date: 2013-05-15 17:57:03 - Focal Length: 128mm (35mm equivalent: 256mm)
    Aperture: f/5.4 - Exposure Time: 0.0050 s (1/200) - ISO equiv: 200 - Exposure Bias: -0.30 EV

Obje , objektife ne kadar uzaklıktaydı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre Aksu

quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

Fotoğraflarınızda PS ile aşırı keskinleştirme mi yapmışsınız yoksa ben mi yanlış görüyorum? Çünkü fotoğrafta objeler arası çizgiler çok belirgin duruyor ordan gözüme takıldı :)

RAW cektigim icin Camera RAW'da detay veriyorum..

Detay dan kastınız crop mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ajanssinan

Hatırladığım kadarı ile 100 - 120 santim mesafeden çektim bu fotoğrafı. Şu sağda solda kendisi biten, saça kıyafete atılınca çıkartması bela olan yuvarlak şeyler üreten bitkinin yapraklarından birisi bu. Koca yaprağa gelen Güneş ışığı arkasından böyle çok ilginç görünüyordu. Exif bilgilerinden göreceğiniz gibi 150mm maximum telesi olan lens ile 128mm'de çekmişim.
  • quote:

quote:

Hatırladığım kadarı ile 100 - 120 santim mesafeden çektim bu fotoğrafı. Şu sağda solda kendisi biten, saça kıyafete atılınca çıkartması bela olan yuvarlak şeyler üreten bitkinin yapraklarından birisi bu. Koca yaprağa gelen Güneş ışığı arkasından böyle çok ilginç görünüyordu. Exif bilgilerinden göreceğiniz gibi 150mm maximum telesi olan lens ile 128mm'de çekmişim.

Açıklayıcı bilgiler için teşekkürler, gerçekten başarılı bir çekim olmuş. Elinşze sağlık.
  • quote:

quote:

quote:

Açıklayıcı bilgiler için teşekkürler, gerçekten başarılı bir çekim olmuş. Elinşze sağlık.

Rica ederim... Tahminim o ki 18-55 kit lens ile de çekilebilir çok yakın bir fotoğraf. Çünki fotoğrafa zumun özel bir etkisi yok. Sadece kullanıcıya ayakta çekim yapabilme rahatlığı verdiğini düşünüyorum . Sahnenin denk gelmesi, onu görebilmek ve pozlayabilmek idi sanırım benim bu fotoğraftaki şanslı olduğum nokta. Şans iyi olunca böyle arada bir ilginç şeyler çıkarıyorum işte. Ben teşekkür ederim beğendiğinizi belirttiğiniz için.

• Selamlar, Sakaları beğendim, fakat ilk fotoğraf boyunçeviren değil ibibik, (umarım bu tür düzeltmeler yapmamı yanlış anlamıyorsunuzdur) Kolay gelsin.
  • Sanırım bu başlığa en uygun foto bu oldu

AirBerlin by darbelux, on Flickr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 28 Mayıs 2013; 13:29:12 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.