Şimdi Ara

yulgang 2 dvd rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • UYARI: Biraz uzun bi yazı olabilir içimi dökeceğim. Son 2 cümleyi okusanız yeterlidir.

Arkadaşlar bundan yaklaşık 2 hafta önce yulgang 2 oynunun dvd sini istemiştim sitesinden. Ve dvd şimdi elime ulaştı. Oyunu oynama hevesim kalmamıştı zaten üstne 4 lira da kargo parası verdim ( 4 tl bile olsa boşa gidince koyuyor insana). Neyse geldi artık dedim yükleyeyim bari. Taktım dvd yi bilgisayar kasım kasım kasılmaya başladı. 10 dk cebelleştim setup a tıkladım 10 dk bekledim gelen giden yok. tam bir saat uğraştım setupı açmak için açılırken hata vedi. DVD yi kopyalayım masaüstüne diyorum yarım saat geçiyor %60 civarı koıpyalıyor okunamıyor hatası alıyorum. bugün yaklaşık 3 saatimi ve 4 liramı yedi oyun. niye dvd istedin derseniz hala akk diye saçma bi sistem var internet sağlayıcılarında. o açmayı denerken skyrim oynayayım dedim 3 saat skyrim oynadım cd yi açmaya çalışırken pc dondu skyrimi kapattı kaydedemeden. işin kısası yulgang 2 dvd si istemeyin, geç geliyor ve yüklenmiyor. sinirlerinizden olmanız da cabası

• Bir sürü kişiye DVD yolladılar genelde problem yaşanmamış ya sana sorunlu cd denk gelmiştir ya da senin pc de sorun vardır.Oyunun boyutu düşük grafik için 4 yüksek grafik için 9 gb mi ne bence hiç gerek yok DVD'ye direk internetten yüklemek lazım.CD açarken oyun oynamışsın bende TESO oynarken Archeage yi kurayım dedim rahat 30 dakikada oyunu anca yükledi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.