UYARI: Biraz uzun bi yazı olabilir içimi dökeceğim. Son 2 cümleyi okusanız yeterlidir.
Arkadaşlar bundan yaklaşık 2 hafta önce yulgang 2 oynunun dvd sini istemiştim sitesinden. Ve dvd şimdi elime ulaştı. Oyunu oynama hevesim kalmamıştı zaten üstne 4 lira da kargo parası verdim ( 4 tl bile olsa boşa gidince koyuyor insana). Neyse geldi artık dedim yükleyeyim bari. Taktım dvd yi bilgisayar kasım kasım kasılmaya başladı. 10 dk cebelleştim setup a tıkladım 10 dk bekledim gelen giden yok. tam bir saat uğraştım setupı açmak için açılırken hata vedi. DVD yi kopyalayım masaüstüne diyorum yarım saat geçiyor %60 civarı koıpyalıyor okunamıyor hatası alıyorum. bugün yaklaşık 3 saatimi ve 4 liramı yedi oyun. niye dvd istedin derseniz hala akk diye saçma bi sistem var internet sağlayıcılarında. o açmayı denerken skyrim oynayayım dedim 3 saat skyrim oynadım cd yi açmaya çalışırken pc dondu skyrimi kapattı kaydedemeden. işin kısası yulgang 2 dvd si istemeyin, geç geliyor ve yüklenmiyor. sinirlerinizden olmanız da cabası
Bir sürü kişiye DVD yolladılar genelde problem yaşanmamış ya sana sorunlu cd denk gelmiştir ya da senin pc de sorun vardır.Oyunun boyutu düşük grafik için 4 yüksek grafik için 9 gb mi ne bence hiç gerek yok DVD'ye direk internetten yüklemek lazım.CD açarken oyun oynamışsın bende TESO oynarken Archeage yi kurayım dedim rahat 30 dakikada oyunu anca yükledi.