Şimdi Ara

Yumatu IQ_Turksat Frekans ayarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Suan kalmakta oldugum evin catısındaki uydudan bizim eve bir kablo geliyor. Ucuz yollu h.sonu Yumatu IQ model bir reciver aldım. Baglantısını yaptım turksat uzerinden sinyal alamıyorum fakat hotbird uzerine getirdigimde sinyal seviyesi %50'lere gelmesine ragmen herhangi bir kanal gostermiyor. Makineyi aldıgım yerde test ettim herhangi bir sorun yoktu. Ayarları normaldi fakat ben biraz kurcaladıktan sonra değişmis olabilir. Muhtemelen canakt tarafında ayarlama yapmak gerekebilir ama cagırdıgım adam gelipte reciever uzerinden isi hallederse vereceğim paraya uzulurum. Dolayısıyla ben kendi tarafımda Turksat kanallarını seyredilmek icin nasıl bir ayar yapmam gerekir? Yumatu icin resimli Turksat ayarını nasıl bulabilirim? Yardımcı olur musunuz?Tsk

• öncelikle cihaz içinde menü den lnb seçimini dogru yapıp yapmadıgını kontrol et
  • disec, lnb ayarlarını kontrol ettim ama olması gereken ayar tam olarak ne olmalıdır bu modelde?
  • çanaklar hangi yönde ise çanakların diseq swict e hangi sırayla baglandıgını kontrol et ve sendeki cihazdan menü sisteminden sıralamayı ona göre yap.
  • Canak ayarlama icin 30YTL istiyorlar. Adam sadece catıda ayar yapacak. Cok değil mi? Bunu piyasası nedir bilen var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teledünya manuel kanal
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.