Şimdi Ara

Yumruk Atıp Elinde Herhangi Bir Kemiğini Kıran Oldu Mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
10.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önceden yumruk atıp elinindeki kemik ya da kemikleri kıran oldu mu?Parmağını kıran varsa hareket ettirip ettiremediğini söyleyebilir mi?

• quote:

Orjinalden alıntı: Ata

Daha önceden yumruk atıp elinindeki kemik ya da kemikleri kıran oldu mu?Parmağını kıran varsa hareket ettirip ettiremediğini söyleyebilir mi?

ilk yumruk mu?
  • Evt kırdım. Serçe parmağımı kırdım yumruk bilerek atmadım ama cidden fena çarpmıştım. Hareket ettiremiyosun yani ettirsen bile diğer elinle destek vererek hareket ettirebilirsin.
  • çocuk kız arkadaşıma laf atmıştı
    yüzüne yumruk attım burnuna geldi işaret parmağım kırılmıştı çocunda burnu kırılıştı demir bir şeyin içine koydular parmamı irenç bişidi bilgisayarda bile yazışamıyordum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Am l Evil?

quote:

Daha önceden yumruk atıp elinindeki kemik ya da kemikleri kıran oldu mu?Parmağını kıran varsa hareket ettirip ettiremediğini söyleyebilir mi?

ilk yumruk mu?

Değil.Wing Tsun yapıyorum.

Sağ elimin baş parmağı biraz şişti.Morarma yok.İlk başta ağrımamıştı.Sonrada fark ettim.Şimdi elimin içine doğru bükerken ağrıyor.Çatlattık galiba.
  • zamanında şişmişti halen şiş (diger elime göre)
  • Çatlak olsa dayanamazsınız çok şiddetli şekilde ağrır... Bence bi gidin doktora gözükün
  • yumruğumla öldüreyim geldi aklıma
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Am l Evil?

quote:

ilk yumruk mu?

Değil.Wing Tsun yapıyorum.

Sağ elimin baş parmağı biraz şişti.Morarma yok.İlk başta ağrımamıştı.Sonrada fark ettim.Şimdi elimin içine doğru bükerken ağrıyor.Çatlattık galiba.

çatlatmışisın hocam. aynısı oldu sol elime. Bükerken iğrenç ağrıyor. Sonradan farkediliyor. İlk başparmağıma olduüğunda götürdüm hemen doktora, 15 gün alçıda kaldı düzeldi. SOnra 2. kavgada şansıma aynı elin yüzük parmağım çatladı. doktora falan gitmedim, meylem falan sürdüm gecti 2 haftaya. ama çıtlatırken falan acıyor hala biraz. çok hareket ettirmiştim çünkü. istersen bir doktora gözük, ama çok önemli değil yani göstermessen de çok büyük bir kayıp değil.

• Biri beni sormuş...
  • Evet kırdım kardesim. Bi gün okulda arkadaş benle dalga gecmeye başLadı. Başta hiç aldırmadım ama sonra sinirime gitmeye başladı. Dayanamayıp küfr ettim cocuga. Cocuk bana bi tokat attı. ama öyle böyle değil nerden geldğimi şaşırdım. O hınçla elimi hiç yumruk pozisyonuna sokmadan baş parmağım tarafıyla bi koydum bi an çat diye sen geLdi sonra arkadaşlar ayırdı bizi. ilk başta kırıldığını farketmedim ama doktor kırıklmış dedi ve alçıya aldılar.
  • Doktora gittim.Kırık, çıkık yokmuş.Kaslarda zedelenme varmış.Doktor, birkaç güne geçer dedi.
  • quote:

Doktora gittim.Kırık, çıkık yokmuş.Kaslarda zedelenme varmış.Doktor, birkaç güne geçer dedi.

Aynısı diyecektim.Özellikle ben parmaklarımı çok çıtlatan birisiyim.Bazen parmağımı zorlayınca aynı olay bende de oluyor.
  • topa yumruk atmıştım suratıma gelirken. sol el baş parmağım çatlamıştı.
    2 ders kadar şişti hareket ettirebiliyordum acımıyorduda... ama çatladı dediler ve alçıya aldılar.
  • ben vurdum kırdım 2 ayda alçıda kaldım
    boksör kırığı derler
    serçe parmağında oluyor
    ameliyat istemiyor genelde
    alç sonrası iyileşiyor hafif bir yamukluk kaldı ama boksa devam edebiliyorsun
    filmlerim bile duruyor nerde kim bilir bulursam eklerim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.