Şimdi Ara

Yumruk gücümü nasıl arttırırım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
3.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlarıma göre yumruk gücüm zayıf kalıyor bilek güreşindede iyi değilim nasıl güçlenebilirim 2 adet 4 kg lık dambıl var kum torbası ve el yayı almayı düşünüyorum alana kadar ve aldıktan sonra nasıl güçlendirebilirim yumruk gücümü

• Yumruk üstü şınav.(Yumruklar birbirine bakıcak ve sadece yumruktaki 2 kemiğin üstünde çekiceksin diğer 2 kemiğe ağırlık binmesin.)

Kum torbası.

Elmas şınav (yumruk gücü tricepsten gelir)

Barfiks.
  • MeymunHusnu kullanıcısına yanıt
    abi daha tam şınav çekemiyorum sen bana şekilli şınav çek diyosun .d zorlasam 10 tane oda tam değil yarım felan yada yarımın biraz daha iyisi
  • duvara kagit koyup 2 gunde bir son gucunle duvari yumrukla ilk canin aciyacaktir ama sonra yumruklarin beton gibi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodotr1010

arkadaşlarıma göre yumruk gücüm zayıf kalıyor bilek güreşindede iyi değilim nasıl güçlenebilirim 2 adet 4 kg lık dambıl var kum torbası ve el yayı almayı düşünüyorum alana kadar ve aldıktan sonra nasıl güçlendirebilirim yumruk gücümü

dostum, kum torbasına teknik bilmeden yumruk atılmaz. bu iş salona gitmeden olmaz. çünkü o masum görünen, yumrukları oturtan kum torbası çok rahat parmak kırar, bilek kırar ve omzunu çıkartabilir. sadece yumruk üzerine çalışmak istiyorsan sana tavsiyem iyi bir boks salonu bul ve başla
  • quote:

Orijinalden alıntı: mserdark3

duvara kagit koyup 2 gunde bir son gucunle duvari yumrukla ilk canin aciyacaktir ama sonra yumruklarin beton gibi olur

Ne içip foruma geliyorsunuz anlamıyorum ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeymunHusnu

quote:

Orijinalden alıntı: mserdark3

duvara kagit koyup 2 gunde bir son gucunle duvari yumrukla ilk canin aciyacaktir ama sonra yumruklarin beton gibi olur

Ne içip foruma geliyorsunuz anlamıyorum ki.

+1

Tüm gücüyle duvara vursunda bileğini eline alsın sonra.
  • Barfiks Yumruk tam olarak anlam veremedim.

Yumruk atarken çalışan kasların hangileri olduğunu biliyormusunuz öncelikle?

Bacak, Kalça, Trapez, Omuz, Göğüs, Triseps.

Bu kasların nasıl çalıştırılacağına dair bilgileri bulabilirsin. Fakat benim tavsiyem bunun yanında, yumruğuda atman olacaktır. Yani bir kum torbası cok verimli olabilir.
  • Önce yumruk atmanın tekniğini öğrenmelisin.Yumrukta güç ikinci plandadır önemli olan tekniği öğrenmek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yumruğun gücü içinn her şeyden önce DOĞRU tekniğe sahip olunmalıdır.
    duvara yumruk falan da atmayın, çok yanlış bir fikir.
    sakatlığa davetiyedir o!
  • birsürü ayrıntı var odun gibi durup yumruk atarsan olmaz tabi bütün vücudunu kullanıcaksın ayakları beli falan ayrıca o duvara yumruk at diyen arkadaş neyin kafasını yaşıyo anlamadım sakın yapma bileğini çok büyük ihtimalle kırarsın
  • quote:

arkadaşlarıma göre yumruk gücüm zayıf kalıyor bilek güreşindede iyi değilim nasıl güçlenebilirim 2 adet 4 kg lık dambıl var kum torbası ve el yayı almayı düşünüyorum alana kadar ve aldıktan sonra nasıl güçlendirebilirim yumruk gücümü

Merhaba dostum bu kategoriyi ziyaret et, antrenman programları filan mevcut.
  • quote:

yumruk gücünü vücut ağırlığını yumruğuna taşıyarak güçlendirebilirsin.. ymruk attığın tarasın ayak bileğini bükerek vücudunu çevirmen lazım.. yani şöyle düşün, hiç yumruk atmadan sırf vücudunun ağırlığıyla omuzla bir adama vursan etkili oalcak şekilde.. bunun üsütne yumruğunu ekleyeceksin.. bu teknikler kulağa basit gibi gelsede yerine oturması, reflex haline gelmesi uzun çalışma ister..
  • Yumruk gücü arka kollardan gelir evde gerekli aletler varsa arka kol çalış eğer yoksa şınav üzerine odaklan, barfiks çekmeni öneririm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.