Şimdi Ara

Yumruk Yiyenlerin ve Atanların Duygularını Alalım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
5.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gözüme 3 kere yumruk yedim şimşek çakıyo işte gerçekten attıgımda oldu yine göze artık şimşek çaktırıyosun bundada
  • Güzel Yorumlar Sağolun Bi Gaza Geldim
    @RB26DETT Özellikle Sana Teşekkürler
  • yumruk yemisligim var ancak yüzüme degil kavga aninda yüzümü korurum zaten cok da kavga etmisligim yok ancak bir kere olay cikmisti ve fazla kalabalik degildik birine yumruk salladim ama tam oturmamisti keske otursaydi hala tam vuramadim diye kahrolurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerde Kaybettiğimizi Buldum.

Oturtamadık Diye Bidaha Vururken Gaza Geliriz ve Büyük İhtimalle Yumrukları Yeriz Doğru mu?
  • küçükken yemiştim bir iki kez,bir çok kezde burna kafa atmışlığım olmuştur.

bu arada benim burunda kemik olmadığından kanama da olmuyor o yönden şanslıyım
  • Yumruğu yedikten sonra sonraki yumruklar sana pamuk gibi gelir. İlk yumruk suratınıza sağlam oturduysa artık rahat bir şekilde nefes alabilirsiniz çünkü bundan sonra gelecek yumruklar her ne kadar suratınızı darmaduman etse de artık o kadar çok acıtmayacaktır. Bu durumda çenenizi kapalı tutmanız önerilir an be an yediğiniz yumruklar sırasında yanlışlıkla çenenize gelen darbe ile bir taraflarınızı istemsiz çekilde ıssırıp o demirimsi tadı içebilirsiniz.

Eğlencelidir ancak içip sarhoş olduktan sonra bilerek edilen kavgalar insanda daha da neşe katar. Üniversite ortamında bir kaç kere bu duruma gelmeniz muhtemeldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volleyballer*

Surata,burnun dışında bir yere yumruk yemek çok fantastik bir duygudur,acı falan değil garip bi his ama yumruk atmak muhteşemdir.O yumruğun göz çukuruna oturmasını hissedip,adamı bi yumrukta bitirmek fenadır.Ya da çeneye vurmak.Lan çok fena kavga edesim geldi

dönere devam mı?

• Hiç kavga etmedim la hayatımda
  • Acı falan hikaye bir çok kez kavgaya karıştım dayakta yedim 2 kişinin arasında kalmıştım sağlam kavga ediyorlardı rahat 10 yumruk yedim hepsi burnuma denk geldi burnumda hassastır çok fena kanamıştı ağzım yüzüm kan içinde kalmıştı mahallede oldu bu olay arkadaşlar koşarak geldiler onlar girdi kavgaya sonra apartman sakinleri geldi ayırdı olay orada kapanmıştı iyi ki de yemişim yumrukları iyi geldi bana artık kavga oldu mu sadece buruna çalışıyorum seri bir şekilde tamamdır
  • İlk kavgamdı zaten bir daha da yapmadım.Yumruk yemek nasıl diyeyim değişik bir şey ya..Sol yanağıma yedim ilk yumruğu o bölgede biraz sıcaklık gibi yanma gibi bir şey oldu.Biraz afalladım çünkü ilk kez yumruk yemiştim.Sonra bir şey oldu o yanakta ki sıcaklık tüm vücuda yayıldı bende vurmaya başladım.Artık yumruk yesem de bir şey hissetmiyordum.Yani diyeceğim şu ki ; yumruk atmakta yemekte güzel his.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Exorcist

Noldu la yarın kavgaya falan mı karışcan?

Yumruk yemek ve atmak, anlatması zor duygulardır benim için.Özellikle ilk yumruğunu yemen ya da atman ise ayrı bir duygu verir insana.

Ama yumruk attığımda, insan olsun ya da olmasın, acayip rahatlıyorum, bütün sinirlerim boşalıyo.Eve kum torbvası aldım o yüzden öfke kontrol sorunu var zaten, ota boka sinirleniyorum.

İmza - Mesaj uyumu olmuş tam

Düzenleme: Ve Nick.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8DA7E2B07 -- 8 Ağustos 2012; 5:08:41 >

• Abi gecen hocamla maç yaptim bi vurdu yeminle simsekler cakti Ama atmanin zevki baska

• çok kavga etmedim ama yumruk yemedim hiç.ama çok vurdum güzel bi duygu değil ya valla vururken içim acıyo adamın ağzı yüzü kanıyo ben üzülüyorum .kavga etmeyin edip napcaksınız adam bi vursa burnunuz kırılsa dişiniz kırılsa değecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Exorcist

Noldu la yarın kavgaya falan mı karışcan?

Yumruk yemek ve atmak, anlatması zor duygulardır benim için.Özellikle ilk yumruğunu yemen ya da atman ise ayrı bir duygu verir insana.

Ama yumruk attığımda, insan olsun ya da olmasın, acayip rahatlıyorum, bütün sinirlerim boşalıyo.Eve kum torbvası aldım o yüzden öfke kontrol sorunu var zaten, ota boka sinirleniyorum.

işte sen benim yanıma gelicen seni ben böyle hergün dövecem gör bakalım o huyun nasıl değişiyor :)Normalde sakinimdir gerektiği yerde sinirlenirim ama böyle ota b*ka sinirlenen adamı hiç sevmem.

• 1 kez yedim,vuramadı,hafif acı,problem yok
  • çok gerektirmedikçe yemekte atmakta çözüm değildir.

6 yıldır karma dövüş sanatıyla(mma) uğraşıyorum çok yumruk yedim ve attım tabi çoğu maçlarda,maçların dışında zorunda kalmadıkça kavga taraftarı değilim ama tekme favorimdir 5 yumrukta oluşturulabilinicek hasar oturaklı 1 tekme de verilebilir sonuç olarak kavga kötü birşeydir.

D.N:(tekme at tekme!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vulgAr the best -- 8 Ağustos 2012; 5:26:55 >
  • hacı yumruk yeme kötü bi şey

• quote:

Orijinalden alıntı: RΣΛPΣR

quote:

Orijinalden alıntı: Volleyballer*

Surata,burnun dışında bir yere yumruk yemek çok fantastik bir duygudur,acı falan değil garip bi his ama yumruk atmak muhteşemdir.O yumruğun göz çukuruna oturmasını hissedip,adamı bi yumrukta bitirmek fenadır.Ya da çeneye vurmak.Lan çok fena kavga edesim geldi

dönere devam mı?

Gücümü o dönerden alıyorum,bildiğin protein deposu.O döner bırakılır mı ya?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.