Şimdi Ara

Yumruk Yiyenlerin ve Atanların Duygularını Alalım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
5.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Surata,burnun dışında bir yere yumruk yemek çok fantastik bir duygudur,acı falan değil garip bi his ama yumruk atmak muhteşemdir.O yumruğun göz çukuruna oturmasını hissedip,adamı bi yumrukta bitirmek fenadır.Ya da çeneye vurmak.Lan çok fena kavga edesim geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çeneme vurmak istedi geri çekilince alt dudağıma geldii boğuştuk falan sonra yere düştü üstüne bi çıktımmm aman allahım sağ eli dizimin altında sol eliyle vurmaya çalışıyo o pozisyonda buna bi başladım sağ sol sağ sol sağ sol gözüne kulağına burnuna bam güm bam güm inanılmaz zevkliydi ama alt dişlerimden biri sallanıyodu çektirdik porselen yaptırdık o kavga yüzünden

• quote:

Orijinalden alıntı: Volleyballer*

Surata,burnun dışında bir yere yumruk yemek çok fantastik bir duygudur,acı falan değil garip bi his ama yumruk atmak muhteşemdir.O yumruğun göz çukuruna oturmasını hissedip,adamı bi yumrukta bitirmek fenadır.Ya da çeneye vurmak.Lan çok fena kavga edesim geldi

O yumrugun kendi gozunde patlama ihtimalide var

• hiç kavga etmedim ben
  • denemeden bilemessin hoca git birilerine saldır
  • Yumruğumla öldürürüm la seni.saka bi tarafa yumruk atmak ve yemek guzel seyler degildir.duygularim bu kadar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Noldu la yarın kavgaya falan mı karışcan?

Yumruk yemek ve atmak, anlatması zor duygulardır benim için.Özellikle ilk yumruğunu yemen ya da atman ise ayrı bir duygu verir insana.

Ama yumruk attığımda, insan olsun ya da olmasın, acayip rahatlıyorum, bütün sinirlerim boşalıyo.Eve kum torbvası aldım o yüzden öfke kontrol sorunu var zaten, ota boka sinirleniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fingolfin. -- 8 Ağustos 2012; 2:20:52 >
  • hayatımda 1 kere yumruk yedim. ondada sağlam yedim. 10 sn falan herşey bulanıklaştı, sesler yankılı geliyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam

hiç kavga etmedim ben

ne güzel işte.
  • Yumruk yiyince ilk başlarda hiç bişey hissetmezsin ama sonradan bişiler olur

Yumruk atınca adam da bişiler hissetmez ama burnunu oturtursan gözlerini falan kısmak zorunda kalır veya yaşarır

En iyisi yakınsan önce tükürüp sonra kafasını iki elinle tutup kafa atmaktır

Ama kavga hiç bişeyi çözmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volleyballer*

Surata,burnun dışında bir yere yumruk yemek çok fantastik bir duygudur,acı falan değil garip bi his ama yumruk atmak muhteşemdir.O yumruğun göz çukuruna oturmasını hissedip,adamı bi yumrukta bitirmek fenadır.Ya da çeneye vurmak.Lan çok fena kavga edesim geldi

Nasıl Anlattın Sen Ya
  • yumruk atma başkadır ama yemek kötüdür sağlam gelirse fena kanar
  • bende hiç kavga etmedim
  • Burna yediysen yataktan düşerek uyandığını ve aydınlığa alışmaya çalıştığını bu sırada da ayakta olduğunu düşün.
  •  Yumruk Yiyenlerin ve Atanların Duygularını Alalım?
  • Yumruk atmak acı verici olabiliyor bazen. Çok sert yumruk atınca parmaklar bir ağrıyo sorma gitsin

• Yumruk atmak güzel bi duygudur rahatlarsın ama yumruk yemek daha da güzeldir. 4 ay muay thai yaptım bi keresinde sol gözümün üzerine yediğim yumruk sonucu 1-1.5 saniye heryeri bembeyaz görmüştüm (superman punch yemiştim bilenler bilir ) Sokakta 1 kere kavga ettim onada mecbur kalmıştım. Mecbur kalmadıkca kavga etmek kadar aptalca birşey yok.
  • 3 yıldır kickboks yapıyorum. Binlerce kez yumruk yemişimdir ve binlerce kez yumruk atmışımdır. Yumruk atma zevki anlatılamaz Yumruğun adamın yüzüne oturduğunda çıkan sesle gelen ayrı bir mutluluk vardır Yumruk yemek doğal olarak atmak kadar zevkli değildir ama bazen bilerek yumruk yediğim olur çünkü insanı gaza getiriyor. Kesinlikle hırs veya gaza gelme değil. Adam sinirle yumruk attıktan sonra yumruğu boşa kaçtımı, karşısındaki işi biliyorsa adamı anında indirir. Yediğim en sağlam yumruğu anlatayım. Hocayla maç yapıyorduk. İlk round güzel gitti. 2 roundun ilk yumruğunda hoca çok sağlam yerleştirdi. O an sanki yüksek voltta elektrik çarpmış gibi oldu. Hani dirseğinizi bir yere çarparsınız ve dirsekteki sinirleriniz elektriklenir ve sızlar ya, onu bütün beyninizde hissettiğinizi düşünün. Ve aynı zamandada gözlerin karardığınız. Kısacası, körsünüz ve elektrik çarpıyor Diğer hocanın, guardını kaldır dediğini duyuyordum ama tepki veremiyordum. Ringin iplerine tutundum. Zaten hoca devamını getirmedi, getirse kesin iptal olurdun ogün ve şuana kadar hiçbi maçımda yere düşmedim Birkeresinde de nefesimi kesmişti o günü de unutamam. Bu arada şu jetonlu yumruk makinelerinde hocadan güçlü yumruk atıyorum. ikimizde 10ar kere vurduk. Ben en fazla 961 yaptım, hoca 960 yaptı. Diceksinizki madem okadar güçlü yumruk atıyorsun neden hocayı indiremedin? Hoca 198 ve 105-110 kilo arasındaydı. ve kolları çok uzun. Yetişemiyordum adama Yumruk yemekte kötü değildir. Arada iyi gelir

• Dh fayt kılap iş basinda beyler yumruk atmak zorunda kalirsaniz ceneye saglam patlatin gitsin avuc iciyle ceneye kondurabilirseniz dag gibi adamlari indirirsiniz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.