Şimdi Ara

Yumurta işine giriyorum beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bugün sabah açık öğretim sınavı için okula giderken bir yumurta toptancısıyla karşılaştım.

30 lu koli yumurta 4 lira yazıyordu dükkanda.
    Planım şu:
    Adamla anlaşıp 3.5 liradan 30 lu koli yumurta alıcam ilk gün deneme amaçlı satıyormu diye 20 koli alacağım.5 liradan satacağım.
    Satacağım yere gelince bir pazar arabasına doldurucam yumurtaları Üstüne "30 LU KOLİ YUMURTA 5 LİRA"yazacağım.
    Eğer beklediğim gibi satar ise günde 50 koli satmayı düşünüyorum bildiğimiz mahallelerimizdeki pazar yerlerinde.

Fakat aklımı kurcalayan bir konu var.Zabıtalar sorun çıkarır mı ?Çıkartıp yumurtaları elimden almalarına karşın evim pazar yerine yakın sürekli eve git gel yapacağım.20 şer koli halinde alacağım.Biter bitmez eve gidip takviye yapacağım.
    1.5 lira kar ile günde 50 koli yumurta satarsam 75 lira yapar.Zaten öğrenciyim Eylülde stajım başlayacak staja kadar kafam rahat para kazanmak istiyorum.Patronmuş müdürmüş şefmiş uğraşmak istemiyorum.

Görüşlerinizi düşüncelerinizi bekliyorum.Şimdiden Teşekkürler...

• Belliki hocam sokaga cıkıp hiç bişey satmamışsın hiç kimse almaz belki 1 koli alırlar ama başkada almazlar sakın yapmaya kalkısma öle al diyince alcaklarınımı sanıyorsun ? hele 50 koli satacam diyorsun . ayrıca hocam git bi yerde garson falan çalıs bi yerdee satcaksan pazarda corap sat daha karlı
  • markasız almam keskinoğlundan başka hiç almam çinde üretilen yapay yumurta olmadığını nerden bilelim
  • Valla hocam şuanlık bu iş kafama yattı zaten dediğim gibi ilk deneme amaçlı 20 koli yumurta alıcam.Satamazsam eğer dağıtırım mahalleye olur biter.

Konu güncellenecektir arkadaşlar.İşi yapmaya başladığımda editleyeceğim

Just My Life

Hocam ürün Türkiyede üretiliyor.Kaçak falan değil.Markası var.Herşeyi var yani bir markete gittiğinde bu yumurtadan belki görmüşsündür.Gerçi markasına dikkat etmedim.Almaya gittiğimde yazarım markasını.

Zaten sağlığı tehtit edici birşey olursa gözüme gözüken satmam.

Hatta ilk ben yiyeceğim o yumurtayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canhty123 -- 31 Mayıs 2015; 0:45:00 >
  • pazarda satarsın ama yolda yürürken adama abi yumurtalar çok güzel buyur falan dersen elinde patlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler Bu Ney ? Ban mı yedim ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.