Şimdi Ara

YuMuRtAAA :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşkar oyunda mavi yumurtalar çıktı (familia egg) diye bişey.
    bunlar ne işe yarıyo.nerden çıkıyo.
    neden topik araştırmadın demeyin.yoktuu.ne yazıyım yani yumurta mı

• bunlar sundrieasda 3k dan satışa sunuluyo ne işe yaradığını forumca daha çözemedik
  • ne işe yaradıını bende bilmiom ama sundriesde satılıyo
  • süs itemı onlar
  • siz onu bırakın o daha yeni çıktı tronsformation gem war oyuna başladım başlayalı duruyo ilk önce bunu çözelim
  • onları şemmamme ye satıyosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4You

siz onu bırakın o daha yeni çıktı tronsformation gem war oyuna başladım başlayalı duruyo ilk önce bunu çözelim

+999.. Bir ark. a sormuştum öncelerde Oyun ilk başladığında yanından geçtiğin canavarlar sen saldırmadan saldırıyormuş. Onu kullanınca saldırmıyomuş galiba böyle bişiler duydum Transformation scroll gelincede kullanılması iptal olmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4You

siz onu bırakın o daha yeni çıktı tronsformation gem war oyuna başladım başlayalı duruyo ilk önce bunu çözelim

pff +1
  • Bu yumurtaları maradonun arkasında tavuk çiftliği var oraya bırakıyosun 8 saat sonra civ civ cıkıyo şirin bişey gezdiriyon yanında cok sevimli kutuları topluyor kereta :D

Not:Yok Artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exa_ -- 13 Ağustos 2006; 20:20:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Exa_

Bu yumurtaları maradonun arkasında tavuk çiftliği var oraya bırakıyosun 8 saat sonra civ civ cıkıyo şirin bişey gezdiriyon yanında cok sevimli kutuları topluyor kereta :D

zuhhahahahahaha güzel espri

• quote:

Bu yumurtaları maradonun arkasında tavuk çiftliği var oraya bırakıyosun 8 saat sonra civ civ cıkıyo şirin bişey gezdiriyon yanında cok sevimli kutuları topluyor kereta :D

ehuehueheuh
  • Hehe ben 3 tane aldım 10ar milyondan tezgaha koydum, çekmiş biri 3ünü de
  • quote:

FIRE DRAKE DE İPTAL OLAN CİVCİV ALMA SİSTEMİ GERİMİ DÖNÜOORR...AZ SONRA!!...VIJN!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.