< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
YUMYUM VE ŞUMŞUM (2. sayfa)
-
-
Başlatma yıldızına
Yaşadıklarımı küçümseyemezsiniz.
Dün açmışlar forumda bir konu eski Forum çok daha güzeldi bilmem ne falan ss koymuş. Adam klozette kakasinin fotoğrafını atmış foruma. Bu muydu ozlediğiniz o eski Forum.
Her neyse yıldızıniz benim için bir şey ifade etmiyor. Sessizce konumu terk edin lütfen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kucuktum ufaciktim top oynadim aciktim, iste sizin yasantim dediginiz seyin ozeti bu!
Uslerinle edepli konusacaksin. Ha adamin klozetli fotograf konusu ha bu konu, bana gore pek bir fark yok.
Simdi herkese bir iyilik yap ve konuyu duzenleye bas sonrada sile tikla .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yasantimi kucumsediginiz için sizi Allah'a havale ediyorum. Umarım başınıza gelir hayatınızın bir noktasında...
Edebimle konuşma konusuna gelirsek, ben saygimi korurum ama beni ve yasantimi küçümseyen size karşı gram saygı duymuyorum ve edebimle konusmuyoum ne yapacaksınız ?
Yok yasantini kucumsedigim icin beni degil, yasantini buyuttugun icin kendini Allaha havale et.
Pembe halina kakao dokulmesi senin icin buyuk bir olay tabide bunlari kendine sakla, burda forumu cocuk yuvasina cevirmenin geregi yok bunun icin.
Erkekler ne ister Sonuna kadar İzle bayağı keyifli moral verir.
Güldür Güldüryoutubeİmparator - Erkekler Ne İster? | 305.Bölüm (Güldür Güldür Show)https://www.youtube.com/watch?v=TDyLXNA3XZo&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Burası bir forum ve konu dışı adı üstünde , siz nasıl istediğiniz gibi yorum yapıyor, eleştiriyor, küçümsüyor ve at koşturuyorsaniz ben de istediğimi yapabilirim. Sizin seviyenizde biri ile daha fazla tartışamayacağim iyi günler
Teşekkür ederim izleyeceğim hocam
Yavaş la kızın üstüne ne gidiyon
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne kizi, sizde yuttunuz. DH nin Harun abilerinden biri buda. Hem kiz olsa ne olur? sacmalamanin kizi erkegi olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 12 Mayıs 2022; 22:4:22 >
Kızın üstüne gitmek doğru değil. İnsan yaş aldıkça, tecrübe ettikçe olgunlaşır. 22-23 yaşında biz de çok mantıklı hareket etmiyorduk. Geldik 30'a, çok şeyi tecrübe ettik, durulduk. Bırakın kız da böyle yaşasın şimdilik. İçinde tutması onun için daha kötü olabilir. İleride karşısına aşık olacağı biri çıktığında tamamen unutmasa da yumyum dediği kişiyi unutacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 12 Mayıs 2022; 22:9:34 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim 🌸
Net bir şekilde söylüyorum anlattıkların doğruysa yumyum değilse senin ciddi psikojik problemin var demektir. Herkesin problemi olur tabi ama bu kadar uzayan, taviz ve gitgeller yaşayan bir ilişki sağlıklı insanların eseri olamaz.
Anlattığın kadarıyla Yumyum bana çok yakın olduğum bir arkadaşımı hatırlattı. Hele babasıyla sıkıntılı bir geçmişi de varsa baya iddialı konuşabilirim hakkında.
Ayrıca "kendi içinde problemleri vardı ve bunu dışarı yansıtmıyordu" bence biraz fazla aklayıcı bir yaklaşım haberin olsun.
-
Hocam yemin ederim kelimesi kelimesine doğru.
Yumyumun babasıyla sıkıntısı yoktu iyi anlaşiyorlardi.
Ve aklayici bir yaklaşımdan bahsetmişsiniz. Ben kendi içimde hep onu akliyorum hocam, ona karşı sevgim bitmedi bitirmeye çalışıyorum evet ama bir günüm ondaj nefret ediyor, diğer günüm onu tekrar sevmekle geçiyor
Nefret ya da sevgi gibi duygular hissetmediğin zaman atlatmış olacaksın. Ona inat ya da onun için bir şeyler yapmayı bırakıp kendin için uğraş biraz. Kendin için sosyalleşip kendine kendi zevklerin için vakit ayırmasını öğren. Çünkü Yumyum her ne kadar problemli bir insan gibi duruyor olsa da çok uzun süreli olmayan ve sana çokça hata yapılmış bir ilişkiyi unutamamış olman bir noktada senin sorunlarının varlığına işaret ediyor.
Her ne kadar duygusal anlamda kötü bir ilişki yaşamış olsan da kendini tanıman ve hayata karşı olan zayıflıklarını güçlendirebilmen adına bence güzel bir deneyim olmuş senin için. "Çirkin" ve sana karşı nazik olmayan bir insanın neden seni bu kadar meşgul ettiğini düşünüp hayatına daha güçlü bir kadın olarak devam edebilmen adına çok güzel bir fırsat. Mutlaka değerlendirmelisin.
Liseden üniversiteye kadar devam eden çokça yıllık ilişkimin bitişi hayatımı tepetaklak etmişti mesela. Gerçekten çok kötü zamanalr yaşadım ama şimdi geriye dönüp baktığım zaman kendimle ve hayata bakışımla alakalı o kadar çok şey öğrenip o kadar çok değişime uğradım ki şimdi kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır diye düşünüyorum.
Umarım sen de Yumyum'a olan biraz saplantılı yaklaşımını Yumyum'un değil de kendinin merkezinde olduğun bir yaklaşımla değiştirir ve seni mutlu edecek bilgiler/deneyimler edinirsin Şumşum Hanım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PooTeen -- 16 Mayıs 2022; 2:10:5 >
-
🧿🧿
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X