Varsayım olarak konuşuyorum, vizelerin kalkacağını düşünmüyorum. Pandemi öncesi olduğu haline gelecek gibi yani kapıda vize uygulaması denen modele yine dönecekler galiba. Onun da tek faydası, şengen alırken uğraştığın kadar prosedür yok. Yine vize ücreti ve sağlık sigortası adı altında yuroları ödeyecek türkiş kovboylar. Gerçekten vizesiz 7 gün onayı gelirse yani paşaportunu alıp 7 gün kalacaksan, yıkarlar orayı yıkarlar. |
Yunan Adaları Tatil ve Feribot Fırsatı (18. sayfa)
-
-
Merhaba, multi schengen vizem var. 02.05.2024 bitecek. Yunan için tavsiye verebilecek var mı ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Takipte kalalım vizesiz her türlü bu yaz çıkarız o taraflara
-
Vizesiz değil kapıda vize uygulaması
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu feribotline yeni kampanya yapmayacak mı ? hiç bir şekilde tur alımı yok bilgisi olan varsa payşaşabşlir mi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Vizelerin kalkması diye bir durum yok arkadaşlar. Sadece 10 Yunan adasına giderken kapıda vize uygulamasını geri getirdiler. İstenecek belgeler ve vize ücreti için de önümüzdeki günlerde açıklama yapılacakmış.
adalar ile ilgili yeme içme, plaj önerisi arayanlar instagramdan egeninkarsikiyisi ve yunanistandannotlar hesaplarını takip edebilirler.
telefon kullanımı için de e-sim tavsiye ederim. Malum Türk operatörlerin yurtdışı kullanım ücretleri korkunç seviyelere geldi.
adaların çoğunda esnaf ve garsonlar yarım yamalak da olsa Türkçe konuşuyor ve anlıyorlar. Genel kanının aksine Türk olduğunuz için size karşı düşmanca bir tavırları yok. Burada hamaset dolu yorumları yazanlar orada bu insanlarla karşılaşsa utanırlar mı, hiç sanmam.
son olarak; feribotlines’dan aldığım bilgiye göre feribot biletlerinin tarih belirleme işlemleri şubat ayı gibi başlayacakmış.
herkese şimdiden iyi tatiller 🙏🏼
-
Kol gibi vize ücreti varsa neye yarar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen bir haberde 60 Euro diyordu zaten kapıda vizelerde genelde bu civarlarda...
-
Eylül başı için Rodos'a eşim ve 2 yaşında olacak oğlumla gitmeyi düşünüyorum. tavsiyesi olan arkadaşlar yazabilir mi? yemek, gezmek ve konaklamak anlamında. teşekkür ediyorum şimdiden.
-
bir haftalığına Yunanistan Rodos adasına gideceğim daha öncede hiç yurt dışına çıkmadım ailece gideceğimiz için hanım çocuk benim üç telefonda yanımızda olacak öneriniz nedir? Direk birşey yapmadan gidersem (Türkiyede türktelekom kullanıyorum )ne gibi süprizlerle karşılaşırım. Gitmeden vereceğiniz tavsiyeler benim için çok önemli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mobimatter dan best europe esim almanızı tavsiye ederim. Diğer telefonlara paylaşım yapabilirsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
teşekkürler hocam ayrıntılı bir anlatım video var mı yanlış yapmayalım?
edit:Hasan Can KaimyoutubeYurt Dışında Ucuz İnternet Kullanmak | 41 Ülkede Geçen Tek E Sim | Mobimatter E Sim Kurulumu Yapmakhttps://www.youtube.com/watch?si=C4L5yOAPf8DXdPRe&v=3Xgv6tvWQ2U&feature=youtu.be
burada anlatım varmış sonradan gördüm
ben temmuz ayında gideceğim acaba şimdiden o tarihe göre alım var mıdır ? onu merak ediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drarter -- 21 Mart 2024; 10:7:41 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
en güzel zamanlarda iyi ki gitmişim. yani kapıda vizenin olmadığı zamanlar... barzo keko baba parasıyla bir yerlere gelmiş maganda tayfası dolacak şimdi güzel adalar. yazık oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epica06 -- 21 Mart 2024; 11:35:36 > -
Selam arkadaşlar,
Tatil rezervasyonlarınızı Tatilbudur ve Avantajix üzerinden yaparak para iadesi alabilirsiniz.
-
Dostlar yeni bir kampanya gelir mi temmuzda izmire gidiyorum izmirden en mantıklı hangi adalara gidilir günübirlik çocukla beraber
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok haklısın hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X