Şimdi Ara

YUNAN ORDUSUNDA G-STRINGLİ SUBAY (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Frostbite

Allahtan arada 1-2 akıllı çıkıyor da bir oh çekiyorum

Gerçekten sizde biraz eksik var sanırım. Herkes kuyruğuna basılmış gibi anırıyor fakat

1) Burada olan hakaret eğer homoseksuellik ise niye hakaret olarak alındığını bilmiyorum. Nitekiminde insanların yok babanı s*ktik gibi yorumlarını hele hiç anlamıyorum çünkü karşı taraf da zaten onu demiş, hani eşcinsel ilişkide bulunuyorsunuz diye. Karşılığında atılan videolar ve cevaplar utanç verici, gerçekten bilen bilmeyen konuşmuş.

2) İngilizce cevap atmaya çalışıyorsunuz ama bilmediğiniz için saçmalıyorsunuz, üstteki 486 bey mesela, belli bilmiyor ingilizce, yazdıklarının anlamlarını bile koymamış ama gelip bunları kopyalayanlar olacak ki hepsi hata dolu.

3) Onların bize hakaret etmesini yanlış buluyorsak niye biz benzer hareketlerde bulunuyoruz? Bu savaşın ilk videosunu bizden birileri atmadı mı?

4) Eğer derdiniz lafın Atatürke atılması ise bilin ki kendisi bu hareketi çocukca ve terbiyesizce bulur fakat bu kadar anlamsız ve gereksiz olduğu için omuz silkerdi, sizin yaptığınız gibi hede hödö anırmazdı.

Çocukla çocuk olmasanız bunların hiçbiri olmazdı, yapılacak hareket basitti, ingilizce bilenlere rica etseniz, videonun altındaki uygunsuzdur tuşuna basıp gerekli şikayette bulunurlardı, böylece herkes ne doğru ne yanlış görürdü.

• quote:

Orjinalden alıntı: Genç FB 33

quote:

Orjinalden alıntı: endless_nightmare

olabilir.Belki bizim ordumuzda da vardır(milyonlarca kişinin içinde 1 kişi bile olamaz mı)

Gayreek ve benzeri sözlerle kendinizi Atatürk'e gay diyenlerle aynı seviyeye düşürdüğünüzü düşünüyorum.

BEnce sende de kan bozukluğu var.

Genc Fb.. Bence sen cocuksun

Adam haklı..

Gidin Selahaddini Eyyubiyi nin hayatını anlatan kitapları var okuyun.. Yada cennetin krallıgı filmi var.. Onu izleyin.. Ne demek istedigimi anlarsınız..

• quote:

Orjinalden alıntı: Kuvvet_Mira

Resim yok mu? puhahahaha

evet resim isteriz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.