Şimdi Ara

YUNAN ORDUSUNDA G-STRINGLİ SUBAY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yunanistan'ın en çok satan gazetelerinden TO THEMA Yunan Kara Kuvvetleri'nin hava gücünde görev yapan bir subayın internette yayınlanan g-stringli fotoğrafını yayınladı. Bu gelişme üzerine orduda skandal patlak verdi.
    G-string giyen Yunanlı subay ülkeyi karıştırdı. Orduda "şok" etkisine neden olan olay ise To Thema Gazetesi'ne göre şu şekilde gelişti; "Bazı muhabirler subayın gay olduğunu fark etmiş ve kendisi ile bazı gay forumlar aracılığı ile irtibata geçmişlerdi. Çünkü bu Yunanlı subay hemen hemen her akşam gay sitelerini ziyaret etmekteydi.

Tabii subay, gazeteciler ile irtibata geçtiğini bilmiyordu. Kendisi ile erotik bir gece geçirmeyi planlayan gençler olduğunu zannetmekteydi. Gazetenin muhabirleri, subaydan internet aracılığı ile bir fotoğrafını göndermesini istedi. Yunanlı subay da haberde yer alan fotoğrafı gönderdi ve gençlerden buluşmak üzere randevu talep etti.

Subay, bir gay sitesinde yaptığı diyaloglarda, özellikle TIR şöförlerinden hoşlandığını da belirtti ve uyuşturucu madde kullandığını söyledi.

"Gazeteciler ise g-string giyen subayın fotoğrafını ele geçirir geçirmez yayınladı ve olay patlak verdi. TO THEMA Gazetesi haberinde, "Kırmızı g-string giyen Yunanlı subay" başlığını kullandı. Gelen ilk bilgilere göre bu subayın kimliği belli oldu, ancak açıklanmadı. ETNOS Gazetesi'ne göre subay 2003 yılında düşen Chinook helikopterinin düşüş sebebini araştıran komisyonda yer almaktaydı ve aynı zamanda Apache helikopterlerinin ihalesini hazırlayan komisyonda da yer alıyordu. Yunan medyasına göre işinde oldukça başarılı olan subayın, kişisel hayatında bir o kadar farklı zevkleri bulunuyor.

Bu arada PASOK milletvekili Mihalis Karhimakis, olayın Yunan ordusu için "utanç verici" bir durum olduğunu belirterek, Yunanistan Savunma Bakanı Vangelis Meimarakis'in cevap vermesi için parlamentoya bir soru önergesi sundu. Meimarakis bu önergeye cevap vermekten kaçındı.
    Yunanlı subayın önümüzdeki günlerde ordudan istifa etmesi bekleniyor.

(İHA)

•  YUNAN ORDUSUNDA G-STRINGLİ SUBAY

YUNAN ORDUSUNDA G-STRINGLİ SUBAY
  • BÖYLE OĞLAN YUNANLILAR BİZİM ATAMIZA GAY DİYOR
    NE KADAR KOMİK

BUNLARIN ALAYI OĞLAN, KADINLARI ERKEK BULABİLMEK İÇİN TÜRKİYE'YE GELİYOR

ERKEK İHTİYAÇLARINI BİZ KARŞILIYORUZ
  • Bir yunan atasözü varmış.

Kadınla yapılan seks çocuk yapmak içindir. İyi bir seks erkekle yapılır diye. Böyle duymuştum.

İşte böyleler. Gayreek.
  • Yunan subayınada zaten bu yakışır.

Yunan atasözü: Erkek adamın erkek sevgilisi olur. dsşaüğdlsapğdsa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zaten artik yeni ülke adlari Gayreek.
  • olabilir.Belki bizim ordumuzda da vardır(milyonlarca kişinin içinde 1 kişi bile olamaz mı)

Gayreek ve benzeri sözlerle kendinizi Atatürk'e gay diyenlerle aynı seviyeye düşürdüğünüzü düşünüyorum.
  • Yav bu hemen "Belki bizim ordumuzda da vardır " gibi belki sende de vardır, belki senin ailende de vardır gibi lafları kullananlara uyuz oluyorum.

Yav bizim orduyu ne karıştırıyorsun.

ORDUMUZ KUTSALDIR.

Yapan çıkarsa o zaman dersin varmış diye...

Konu Yunan Ordusundaki GAY ...

Saptırmayın abi
  • bunları alayı oğlan yav
  • Resim yok mu? puhahahaha
  • quote:

Orjinalden alıntı: endless_nightmare

olabilir.Belki bizim ordumuzda da vardır(milyonlarca kişinin içinde 1 kişi bile olamaz mı)

Gayreek ve benzeri sözlerle kendinizi Atatürk'e gay diyenlerle aynı seviyeye düşürdüğünüzü düşünüyorum.

bizde olurmus allah askına yasın kac senin hic gittin mi askere

hic gordun mu subaylarını mehmetciklerini de boyle terbiyesiz terbiyesiz konusuyosun

hic ziyaret ettin mi canakkaleyi gordun mu sehit lerini dedelerini amcalarını

ama insallah gormemissindir cunkuı onların kemikleri sızlıyordur su anda

• asıL gay oLan kimmiş görsünLer ßakaLım oğLancı köpekLer sizi...(greece = f..k)
  • http://www.youtube.com/watch?v=EfaFiHMGYA4&mode=related&search=

İzleyin daha birçok güzel cevap videosu var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Basarrrr

quote:

olabilir.Belki bizim ordumuzda da vardır(milyonlarca kişinin içinde 1 kişi bile olamaz mı)

bizde olurmus allah askına yasın kac senin hic gittin mi askere

hic gordun mu subaylarını mehmetciklerini de boyle terbiyesiz terbiyesiz konusuyosun

hic ziyaret ettin mi canakkaleyi gordun mu sehit lerini dedelerini amcalarını

ama insallah gormemissindir cunkuı onların kemikleri sızlıyordur su anda

Çanakkale'yi gittim gördüm.ŞEhitlerimi atalarımı da senin kadar tanır ve severim.Ben kimseye gay demedim ayrıca gay olan kişi için gay'lik kötü değil senin için öyle.Benim dediğim milyonlarca kişinin içinde olabileceği ihtimali.

Asıl söylemek istediğim ise altta yazdığımdır.Atatürk'e Türk bayrağına hakaret edenlere en az sizler kadar sinirlensem de bi ülkeye gayreek demek yanlıştır.Bunu diyen kişi kendini Atatürk'e hakaret edenlerle aynı seviyeye düşürmüş olur bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endless_nightmare -- 10 Mart 2007; 20:22:28 >

• Allahtan arada 1-2 akıllı çıkıyor da bir oh çekiyorum

Gerçekten sizde biraz eksik var sanırım. Herkes kuyruğuna basılmış gibi anırıyor fakat

1) Burada olan hakaret eğer homoseksuellik ise niye hakaret olarak alındığını bilmiyorum. Nitekiminde insanların yok babanı s*ktik gibi yorumlarını hele hiç anlamıyorum çünkü karşı taraf da zaten onu demiş, hani eşcinsel ilişkide bulunuyorsunuz diye. Karşılığında atılan videolar ve cevaplar utanç verici, gerçekten bilen bilmeyen konuşmuş.

2) İngilizce cevap atmaya çalışıyorsunuz ama bilmediğiniz için saçmalıyorsunuz, üstteki 486 bey mesela, belli bilmiyor ingilizce, yazdıklarının anlamlarını bile koymamış ama gelip bunları kopyalayanlar olacak ki hepsi hata dolu.

3) Onların bize hakaret etmesini yanlış buluyorsak niye biz benzer hareketlerde bulunuyoruz? Bu savaşın ilk videosunu bizden birileri atmadı mı?

4) Eğer derdiniz lafın Atatürke atılması ise bilin ki kendisi bu hareketi çocukca ve terbiyesizce bulur fakat bu kadar anlamsız ve gereksiz olduğu için omuz silkerdi, sizin yaptığınız gibi hede hödö anırmazdı.

Çocukla çocuk olmasanız bunların hiçbiri olmazdı, yapılacak hareket basitti, ingilizce bilenlere rica etseniz, videonun altındaki uygunsuzdur tuşuna basıp gerekli şikayette bulunurlardı, böylece herkes ne doğru ne yanlış görürdü.

• YUNANLILAR ADİ ŞEREFSİZ GAYLERDİR

GERCEKTEN OYLE GELDILER BU DUNYAYA OYLE GIDECEKLER

BIZIM ORDUMUZDA DA ESCINSEL YOKTUR
    NEDEN MI?

ASKERI LISE SINAVLARINDAN SONRA VS HEP KONTROL EDILIYOR ADAYLAR ERKEK OLMAYANI ALMIYOLAR
    NORMAL ZORUNLU ASKERLIKTE DE GAY OLANI ZATEN ONEMLI BI GOREVE ALINMAZ

BU YUNANLILARIN ATALARI FELAN GAY SOYLEDIKLERI SOZLERE BAKIN

VE BIZE YETECEK GUCLERI YOK
    BAZILARI BIZI SEVIYOR BAZILARI NEFRET EDIYOR VE ICLERINDE BIZE KARSI AZ DA OLSA CEKINME VAR

GAYREEKS!!!!
    WE DONT LOVE GAYREEKS!!!

WE ARE TURKEY
  • quote:

BEnce sende de kan bozukluğu var.
  • bana gay yunanli erkeklerinin resmi gerek !
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.