Yunan futbol takımlarının bu sezon Avrupa'da eleme aşamalarında çok başarılı olmaları dikkatimi çekti. Türkiye şampiyonlar ligi grup aşamasına bir takımı direkt gönderiyor. Yunanistan UEFA ülkeler sıralamasında gerimizde olduğu için iki takım da eleme oynamak zorunda. Şu an iki Yunan ekibi de Play Off turunda ve ikisi de ilk maçlarından avantajla ayrıldılar.
Paok ve AEK Atina şampiyonlar liginin gedikli takımlarından Basel, Spartak Moskova ve Celtic'i eledi. Bizimkilerden bunları sadece Beşiktaş eler diyebilirdik. Ama o da yenildiği Lask Linz maçında turu son anda geçince tüm güvenimizi alt üst etti.
Play Off ---------------- Mol Vidi 1-2 AEK Atina AEK Atina - Mol Vidi (Rövanş bu salı oynanacak)
UEFA AVRUPA LİGİ ----------------- 3. Eleme Turu ----------------- Olympiakos 4-0 Luzern Luzern 1-3 Olympiakos
Play Off ----------------- Olympiakos 3-1 Burnley (Burnley Başakşehir'i elemişti) Burnley - Olympiakos (Rövanş bu perşembe oynanacak)
Komşu bizi geçecek bu gidişle. Tam olarak güven vermese de yine en fazla ülke puanını Beşiktaş getirecektir bu sezon da. Umarım gruplara kalır. Fenerbahçe ve Akhisar'dan hiçbir başarı beklemiyorum. Grupta eşleşme farketmeksizin sonunculuğu kesin olan Galatasaray'ın da nal toplamadan, averaj takımı olmadan, kısaca rezil rüsva olmadan sessiz sedasız sonuncu olmasını temenni ediyorum. Galatasaray bu oyunla çok gol yemeden sonuncu olabilirse başarılı sayılır.
paok gümbür gümbür geliyormuş :D
ingiliz takımları ne zamandır avrupa ligini önemsiyor?(west ham-everton-burnley-newcaslet) gibi takımları sayıyorum. yoksa arsenal chelsea tabi ki umursar.
Paok basel ve spartak moskovayı eledi. Benficayı da elemek üzere. Türkiyede bu üçünü art arda eleyebilecek takım göster.
Ortada tek ingiliz takımı var burnley. O da olympiakosla oynuyor. Türkiye üçüncüsünü eleyen burnley avrupa ligini önemsemiyor ha.
Fener kat kat üstüne olan Benfica ve Arsenal'a elenince eleştirilir. Başakşehir'de ne borç var ne taraftar baskısı ne de medya baskısı ama kimse çıkıp da Avcı'ya tek kelime etmez. Hem Burnley'e eleni hem de bilerek geçen sene gruplardan çıkmadı ama kimse gık çıkaramadı. İki yüzlü medyamız
MDemirbas14
kullanıcısına yanıt
Küçük düşünüyoruz küçük kalıyoruz işte. Başakşehiri severdim avrupada yaptıklarından sonra soğudum
Fenerin yapamadığını yapmış paok helal olsun valla