Şimdi Ara

YUNAN TARAFTARLARA LAF EDENLER NEREDE? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: egepcmarket

helal olsun bu topiği açana

kardeş bunu neden yazdın anlayamadım
    yani desteklemek içinse teşekkür ederim
    yok eğer espiri ile karışık eleştiriyorsan eyvallah derim
    yani her halukarda sağol
  • quote:

Orjinalden alıntı: csb

quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

bizde bi anket yapılsa acaba yüzde kaç çıkar.
    meraktan sordum.
    hep"onlar böle nefret ediyo,böle yapıyo"diyoruz ama...

bugüne kadar neden yapılmamış olabilir diye düşündüm(yapılmış da ben bilmiyorsam yazdıklarımın geçerliliği olmaz haliyle). şu sonuca vardım. bizde bu kadar büyük çapta bir düşmanlık yok sanırım. herbir konu hakkında anket yapan bir milletiz ama nedense yunanlılar aklımıza gelmemiş.

o senin fikrin.
    iyi düşün bi bakalım.
    birkaç yıl öncesine kadar ders kitaplarında bile Yunanistan düşmanımız olarak yazıyordu.
    hatta FB taraftarının hiç gereği yokken Panathinaikos maçında Fatih Sultan Mehmeti İstanbula girerken tasvir eden pankart onların hakkında ne düşündüğümüzü açığa çıkarıyor.o fotoğraf herşeyi anlatıyor bence...
    laflarımız neyi söylesede eylemimiz düşüncemizi ele veriyor zaten.bu da Allahın takdiri sanırım...
    fazla söze gerek yok.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: csb

quote:

bizde bi anket yapılsa acaba yüzde kaç çıkar.
    meraktan sordum.
    hep"onlar böle nefret ediyo,böle yapıyo"diyoruz ama...

bugüne kadar neden yapılmamış olabilir diye düşündüm(yapılmış da ben bilmiyorsam yazdıklarımın geçerliliği olmaz haliyle). şu sonuca vardım. bizde bu kadar büyük çapta bir düşmanlık yok sanırım. herbir konu hakkında anket yapan bir milletiz ama nedense yunanlılar aklımıza gelmemiş.

o senin fikrin.
    iyi düşün bi bakalım.
    birkaç yıl öncesine kadar ders kitaplarında bile Yunanistan düşmanımız olarak yazıyordu.
    hatta FB taraftarının hiç gereği yokken Panathinaikos maçında Fatih Sultan Mehmeti İstanbula girerken tasvir eden pankart onların hakkında ne düşündüğümüzü açığa çıkarıyor.o fotoğraf herşeyi anlatıyor bence...
    laflarımız neyi söylesede eylemimiz düşüncemizi ele veriyor zaten.bu da Allahın takdiri sanırım...
    fazla söze gerek yok.

lafımın arkasındayım. anket yaptıracak kadar onlara kin ve nefret beslemiyoruz. adamlarla yaptığımız her maçta gerek kıbrıs gerekse istanbul ile ilgili açmadıkları pankart, resim kalmıyor, Ata ya küfür ediyorlar. sende kalkmış fener taraftarının Fatih Sultan Mehmet in İstanbul a girişini tavsir eden pankartın onlar hakkındaki düşüncemizi ifade ettiğini söylüyorsun. onlar sahibi olamadıkları İstanbul üzerinde hak idda ediyorlarsa bizimde Fatih i gözlerine sokmamız kaçınılmaz olur.

neyse aslında dediğin gibi fazla söze gerek yok.....

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.