Şimdi Ara

YUNAN TARAFTARLARA LAF EDENLER NEREDE?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EFES - PANATHIAKOS MACINDA TARAFTARLARIN YAPTIKLARINA LAF EDEN VE BUNU BÜTÜN YUNANİSTAN'A MALEDEN ARKADAŞLAR
    ACABA DÜN FENERBAHCE - BEŞİKTAŞ MAÇINDA BEŞİKTAŞLI TARAFTARLARIN YAPTIKLARINI DA BÜTÜN TÜRKİYE'YE MALEDECEK MİSİNİZ?

• maalesef beşiktaş taraftarı bunu alışkanlık haline getirdi.
    ve maalesef içlerinde tanıdıgımda var.
    ama bu birkaç kendini bilmez lafı ile geçiştirilebilir.
  • Bu işaretin anlamı nedir ?
    Bir tane yapsanız yetmiyor mu ?
  • akatlarda basketbol falan oynandığı yok, savaş alanı gibi, buna spor diyorlarsa hala yazık.
  • Başlatma yunanlılardan şimdi. Bu adamlar rekabet için kavga ediyorlar. Bjk' ın Fb topraklarında gözü olabilir mi? Evet şiddetle kınıyoruz ama Efes'e yapılan şey ülkeye yapılmıştır. O maçla bu maçı bir tutmayın
  • bir beşiktaş taraftarı olarak utandım

ama sanctus da bu olaydan zevk almış gibi görünüyor her nedense

yani bi açığımızı yakaladın diye bu kadar lanmazsa be birader...

sonuçta basket maçına gelen futbol taraftarı olursa ahan da bu olur...kendini bilmez 2-3 kişi üstelik futbol taraftarı..

ama panathiakos taraftarlarının hepsi futboldan gelme

zaten maccabi de verdi panathiakosun eline

insanın içinden de o kadar yırtmaya değer mi demek geliyooo yani

ben fb li lerden tekrar özür diliyorum..

kusra bakmayın,keşke bu olaylar olmasaydı da şöyle şampiyonluğun tadını yaşasaydık doya doya

• quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

Başlatma yunanlılardan şimdi. Bu adamlar rekabet için kavga ediyorlar. Bjk' ın Fb topraklarında gözü olabilir mi? Evet şiddetle kınıyoruz ama Efes'e yapılan şey ülkeye yapılmıştır. O maçla bu maçı bir tutmayın

katıLıyorum sonuc her ne kadar aynı oLsada amacLar farkLı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: xTraP

quote:

Başlatma yunanlılardan şimdi. Bu adamlar rekabet için kavga ediyorlar. Bjk' ın Fb topraklarında gözü olabilir mi? Evet şiddetle kınıyoruz ama Efes'e yapılan şey ülkeye yapılmıştır. O maçla bu maçı bir tutmayın

bjkli holiganların amacı ne hocam?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yakee

quote:

quote:

FB holiganlarınınki ile aynı..

• quote:

quote:

quote:

bizimkisi rekabetten dogan siddet yunanLıLarınki ise uLkeLer arası probLemden oturu ikisi aynı sey degiL zaten hicbirini tasvipde etmiyorum.

• @sanctus av başlarsa ilk seni avlicam
  • şimdi hocam yapmaya çalıştığınız ne sizin?
    "BJK taraftarı Yunanlıdır" mı denmek isteniyor,"daha da beterler"mi denmek isteniyor?

spora bile taşıdınız şu kini,nefreti,bölücülüğü,ırkçılığı.
    her kelimenizde bunları görüyorum sadece...
    sizi spor alanlarında istemiyoruz kardeşim.
    hiçbirinizi.
  • siz bu topic i yanlış anladınız sanırım
    ben bu topic i acarken bjk veya fb yi herhangi bi sınıfa sokmak veya ortalığı gerginleştirmek istemedim.
    daha önce yunanistan daki maçtan sonra kendini akıllı sanan bazı arkadaşlar ırkçılık yaparak taraftarın yaptıklarını bütün Yunan halkına maletmiş ve ben de o zaman karşı çıkmıştım.tabi bir sürü de laf yemiştim.
    benim anlatmak istediğim amaç ne olursa olsun dünkü maçta da aynı olaylar yaşandı.şimdi bu olayı da genelleştirip bütün TÜRKİYE kötü mü diyelim?
    benim anlatmak istediğim şu:birkaç serserinin yaptığı yanlışları genelleştirip bunu bütün ülke insanına maledemeyiz,bu ülke TÜRKİYE ' de olsa YUNANİSTAN ' da olsa farketmez.hepimiz insanız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanctus -- 7 Mayıs 2005, 22:27:21 >
  • bence 2si arasında hiç bi fark yok. ikisinde de olayları açanlar eğitimsiz, kültürsüz kekolar. ya 2 tane zırtaposun bizim topraımızda gözü olsa nolur olmasa nolur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus

siz bu topic i yanlış anladınız sanırım
    ben bu topic i acarken bjk veya fb yi herhangi bi sınıfa sokmak veya ortalığı gerginleştirmek istemedim.
    daha önce yunanistan daki maçtan sonra kendini akıllı sanan bazı arkadaşlar ırkçılık yaparak taraftarın yaptıklarını bütün Yunan halkına maletmiş ve ben de o zaman karşı çıkmıştım.tabi bir sürü de laf yemiştim.
    benim anlatmak istediğim amaç ne olursa olsun dünkü maçta da aynı olaylar yaşandı.şimdi bu olayı da genelleştirip bütün TÜRKİYE kötü mü diyelim?
    benim anlatmak istediğim şu:birkaç serserinin yaptığı yanlışları genelleştirip bunu bütün ülke insanına maledemeyiz,bu ülke TÜRKİYE ' de olsa YUNANİSTAN ' da olsa farketmez.hepimiz insanız

kardeş sen gerçekten tuhafsın. biz türkler salağız ya hiçbir şeyi birbirinden ayırt edemiyoruz senin gözünde demi? sen tut efes-panathinaikos maçını bjk-fb maçı ile bağdaştır sonra da beni yanlış anladınız de. sonra birde ırkçılıkdan bahset.

yok tüm yunanlılara mal edilemezmiş yok bana bir sürü laf söylemişler. eğer o konuda sana laf söylemediysem özür dilerim. söylemem lazımdı. o konuların birinde yazmıştım. efes-ares final maçını kaybettik. maç italya da ve kaybettiğimiz halde canımızı zor kurtardık. adamlar sahaya inip bizimkileri linç ediyorlardı. ayrıca YUNANLILAR ANKET YAPIYORLAR VE %80 TÜRKİYEYİ VE TÜRKLERİ SEVMİYORUZ SONUCUNA ULAŞIYORLAR. sen hala tüm yunanlılara mal edilemez de emi.

• bizde bi anket yapılsa acaba yüzde kaç çıkar.
    meraktan sordum.
    hep"onlar böle nefret ediyo,böle yapıyo"diyoruz ama...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihy

quote:

quote:

quote:

FB holiganlarınınki ile aynı..

fb stadındaki bayan basketbol macı ile akatlardaki maçı arka arkaya izle.ilk fb nin ki sonra bjknin kini.amaç farkını anlıycaksınama bu olayları bjk taraftarına mal edemeyiz.sorumlu belli.'çarşı'..o grubuda sawunmayın ayıptır.

• quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

bizde bi anket yapılsa acaba yüzde kaç çıkar.
    meraktan sordum.
    hep"onlar böle nefret ediyo,böle yapıyo"diyoruz ama...

bugüne kadar neden yapılmamış olabilir diye düşündüm(yapılmış da ben bilmiyorsam yazdıklarımın geçerliliği olmaz haliyle). şu sonuca vardım. bizde bu kadar büyük çapta bir düşmanlık yok sanırım. herbir konu hakkında anket yapan bir milletiz ama nedense yunanlılar aklımıza gelmemiş.

bakın beni yunanistan ve yunanlı düşmanı görmenizi istemem. yazdıklarımdan böyle anlayanlar olabilir. ama değilim. benim tepkimin sebebi, türk korkusunu ve nefretini ulusal politika yapmış bir millet ve bunu her fırsatta bize gösteren bir "komşumuz!!!" var.

en son olan kardak krizinde, geri çağrılan yunan komandoları "halkın içine çıkamıyoruz, döneceğimize savaşıp orada ölseydik" diyorlar. neden acaba? sanırım bizi çok sevdiklerinden değil

• HERKESE HAKETTİĞİ KADAR DEĞER VERECEKSİN
  • helal olsun bu topiği açana
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.