Şimdi Ara

Yunan Vatandaşı Oluyorum (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
1
Favori
37.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Umarim istegidiniz olur gencler. Bu ulkenin acilen temizlenmesi lazim belki bu temizlikte etkin bir arac olur !!! Hepinizi yunanistanda gormek isteriz ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: BanKoliK_ÜyE

Umarim istegidiniz olur gencler. Bu ulkenin acilen temizlenmesi lazim belki bu temizlikte etkin bir arac olur !!! Hepinizi yunanistanda gormek isteriz ....

toplayın bavulları beyler
  • Aslında aldıktan sonra askerlikten muaf olma ve abye rahat rahat girip çıkma olayları olacağı için düşünülebilir.
    Ama soyda yunan var mıdır hiç bilmiyorum
  • Geçmesine geçinde kimsenin karışcağınıda sanmam ama AB üyeliğinden çıkarılıcak olan bir ülkenin ikinci vatandaşlığınıza seçmeniz biraz kafa karıştırıcı :S ha AB üyesi olarak kalıcaksa eğer ben 10 bin tl veriyimde vatandaşı olayım

Diğer bir husus ise K.K.T.C ye ayak basan Türkleri turtlik gezi için bileülkesine sokmayan, almayan yunanistanın böyle bir karar alıp vatandaşı kabul etmeside ayrı bir tezat yani ortada saçma sapan bir durum var arkadaşlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 30 Eylül 2011; 16:24:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

quote:

Orijinalden alıntı: BrkyTgkn

quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

hahahah yazık lan tiplere bak sdlşgjsj, yavru kurtlar rahatsız

Şaka yapıyorsun galiba ? Seni burda sağ bırakmazlar yoksa

cCc kénks cCc

kénks ne yahu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Geçmesine geçinde kimsenin karışcağınıda sanmam ama AB üyeliğinden çıkarılıcak olan bir ülkenin ikinci vatandaşlığınıza seçmeniz biraz kafa karıştırıcı :S ha AB üyesi olarak kalıcaksa eğer ben 10 bin tl veriyimde vatandaşı olayım

Hocam bence AB den çıkarılmazlar,zıttına AB destek olacak diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26birkan

ulan şu konuda bile miliyetçilik yapan boş insanlar varya ab vatandaşı olmanın ne gibi ayrıcalığı var okuyun araştırın bi.adamlar battı diyorsunuzda.dışarıdan bakarsanız bizim ülke daha kötü

+1

Ben olsam düsünmeden gider çifte vatandas olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hell's Angel's

quote:

Geçmesine geçinde kimsenin karışcağınıda sanmam ama AB üyeliğinden çıkarılıcak olan bir ülkenin ikinci vatandaşlığınıza seçmeniz biraz kafa karıştırıcı :S ha AB üyesi olarak kalıcaksa eğer ben 10 bin tl veriyimde vatandaşı olayım

AB artık destek olmaz , bu sürece kadar zaten AB destek oldu kaç kere kaldırcak bir ülkeyi ab ? artı sadece yunanistan değilki batmanın esiğinde olan bir iki devlet daha var hangisini kalkındırcak ab ? AB para yardımında bulunucak ama geri alamıyacağı için hala yardımda bulunmadı sadece AB deki devletler hayır diyor kıscası yunanistan AB üyeliğinden çıkarılıcak ve sadece yunanistan değil onun yanında bir iki devlet daha çıkarılması söz konusu.

Yunanistan alıcağı yardımın geri ödeme planını bir türlü Abye veremiyor hatta Ab komisyon olarak belli bir ücret istemişti onu bile veremedi veremeyince ab yardımda etmiyor etmeyincede batmanın eşiğinde şuan yunanistan bir çok toprağını bile sattı ama nafile AB için tek çıkar yol yunanistanın üstünü çizmesi.

• annem yunan akrabalar orda 100 dolar versem şimdi yunan vatandaşı mı olucam öyleyse yarın gideyim - o kadar kolay değildir herhalde
  • quote:

quote:

quote:

AB artık destek olmaz , bu sürece kadar zaten AB destek oldu kaç kere kaldırcak bir ülkeyi ab ? artı sadece yunanistan değilki batmanın esiğinde olan bir iki devlet daha var hangisini kalkındırcak ab ? AB para yardımında bulunucak ama geri alamıyacağı için hala yardımda bulunmadı sadece AB deki devletler hayır diyor kıscası yunanistan AB üyeliğinden çıkarılıcak ve sadece yunanistan değil onun yanında bir iki devlet daha çıkarılması söz konusu.

Yunanistan alıcağı yardımın geri ödeme planını bir türlü Abye veremiyor hatta Ab komisyon olarak belli bir ücret istemişti onu bile veremedi veremeyince ab yardımda etmiyor etmeyincede batmanın eşiğinde şuan yunanistan bir çok toprağını bile sattı ama nafile AB için tek çıkar yol yunanistanın üstünü çizmesi.

Yunanistan hep bir arkacı buldu kendine,şimdide bir kahraman çıkacak gibi geliyor bana hala

zaman gösterecek gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: @rd@

quote:

Orijinalden alıntı: Hyapponzashi
    Çok komiksin. Güldük. Tamam şimdi gidebilirsin.

birileri huzursuz olmuş. hanimiş benim tırtılım, hanimiş benim kurtçuğum...

............Cevap resimde............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Weezer -- 30 Eylül 2011; 16:38:50 >

• Dostum imkanın varsa al hiç düşünme bu veletlere de bakma sözlerini takma zaten hepsi gerçek türk , hepsi orta asyadan gelmişler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Victoryforus -- 30 Eylül 2011; 16:45:00 >
  • çifte vatandaşlık olayı iyiymiş.ancak yunan kökenim yok.ayrıca avrupa yunanistan'ı çok sever eder fakat adamlar harbi battı yani,yardım yapmamak adına ab'den falan atabilirler yıllar sonra.
  • quote:

beyler rahat olun demin biraz araştırma yaptım

cCc Yunanlar Türktür cCc

18 yaşından büyük olsam annemin babamın göz yaşına bakmaz gider olurdum Yunan vatandaşı. Türkiye'deki cahil insanlardan da kurtulmuş olurdum
  • Amerika vatandaşıyım, sorun yok.
  • ben sırf üniversite için olurdum ama geçti artık. hem avrupada iyi bir üniversitede okuma şansı var hemde türkiye de öss ile uğraşmadan kolayca iyi bir üniversiteye girme şansı var. avrupada rahat gezmekte iyi bir özellik tabi.
  • bknz. içimizdeki yunanlılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Tanrı Türkü korusun ve yüceltsin, içimizdeki Yunanlıları ülkeden çıkarmanın yolunu bulmalıyız.
    Her şey vatan için, Türkiye tüklerindir, bir Türk dünyaya bedel, Türkün dostu türktür, Şu millete her şeyi öğrettim hizmet etmeyi öğretemedim, Türk dedin mi akan sular durur.

• quote:

Orijinalden alıntı: star scream

quote:

Orijinalden alıntı: rockman52

quote:

Orijinalden alıntı: s@K@t

Dünyada tek ülke yunanistan kalsa gene vatandaşı olmam!

+1907

+1905 bro

+1907 daha büyük bro
  • Vizeler kalkıyor zaten AByle mağaradan çıh
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.