Şimdi Ara

Yunan Vatandaşı Oluyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
1
Favori
37.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam yunanistan biliyorsunuz krizde bu yüzden ülkelerine vatandaşlık alıyor eğer kökenlerinizde yunan soyu varsa ve kanıtlayabilirseniz sizi 100 dolar karşılığında alıyor benim vardı yarın gideceğim konsolosluğa gerekli bilgiler için yaşım 17 18 yaş sınırı var mı bilmiyorum
    eğer alırsanız çift vatandaşlığınız olacak ve ab'ye üye olduğu için vizesiz birçok ülkeye gidebileceksiniz

gelişmeler oldukça editleyeceğim

pmler gönderildi . yarın çok daha ayrıntılı bilgi alacağım kavga etmeyinki konu kapanmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felden -- 30 Eylül 2011; 18:59:59 >

• Dünyada tek ülke yunanistan kalsa gene vatandaşı olmam!
  • Öyle düşünüyorsan zaten Türk değilsin.
    Tanrı TÜRK'ü korusun ve yüceltsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: s@K@t

Dünyada tek ülke yunanistan kalsa gene vatandaşı olmam!

• quote:

Dünyada tek ülke yunanistan kalsa gene vatandaşı olmam!

+1
  • Çift vatandaşlık iyiymiş fakat herşeyi köşeye attığımızda yunanistan vatandaşlık için mantıksız bir seçim kalıyor ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ve tanrı onu yarattı -- 30 Eylül 2011; 13:32:20 >
  • adamlar resmen battı siz hala ordan vatandaşlık almayı düşünüyorsunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • adamı niye aşağlıyosunzuki türkiyede iki kuruşa sürünceğine ilerde iş ararken canı cıkçağına evnemek için senelerce para biriktirceğine yunanistanı kullanarak diğer ab ülkerinde çalışır ben olsam kaçırmam dostum bakma sen vizeleri tamamen kaldırsalar gelişmiş ülkelere bu gençliğin %70 i fukaralıktan ezik çalışma düzeninden bu ülkeden kaçar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 30 Eylül 2011; 13:33:40 >
  • güzel fikirmiş aslında,ama soyda yok öyle birisi
  • adamın amacı yunanistanın şimdiki zayıflığından faydanalanıp avrupada rahat gezmek bunda garip bi durum yok.sonuçta onlar için çalışmıcaksınız ya amaç ab

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Codex -- 30 Eylül 2011; 13:34:16 >
  • yanlış seçim. böyle devam ederse şutluycaklar Yunanistanı zaten AB'den.
  • sanki her gün avrupaya gidiyosunuz da tek sorun vize
  • Ardına bakma, koşa koşa git işlemleri hallet. Keşke imkanım olsa da ben de yapsam, ama ailede Yünan kökeni yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

adamı niye aşağlıyosunzuki türkiyede iki kuruşa sürünceğine ilerde iş ararken canı cıkçağına evnemek için senelerce para biriktirceğine yunanistanı kullanarak diğer ab ülkerinde çalışır ben olsam kaçırmam dostum bakma sen vizeleri tamamen kaldırsalar gelişmiş ülkelere bu gençliğin %70i fukaralıktan bu ülkeden kaçar...

Adamı aşağlamıyoruz dostum o YUNAN vatandaşı?Adam?

o zaman neden yunanlara düşmansın.adamların toprağını işgal eden biziz sonra topraklarını geri almak istediler diye ömür boyu düşmanlık mı beslicez.bu kadar çocukça düşünmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Codex -- 30 Eylül 2011; 13:39:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bartsimpson99

Selam yunanistan biliyorsunuz krizde bu yüzden ülkelerine vatandaşlık alıyor eğer kökenlerinizde yunan soyu varsa ve kanıtlayabilirseniz sizi 100 dolar karşılığında alıyor benim vardı yarın gideceğim konsolosluğa gerekli bilgiler için yaşım 17 18 yaş sınırı var mı bilmiyorum
    eğer alırsanız çift vatandaşlığınız olacak ve ab'ye üye olduğu için vizesiz birçok ülkeye gidebileceksiniz

yok öyle birşey. keşke olsa hemen geçerim napcam türk vatandaşlığıı.
  • Öyle bişey olsa bütün Türkiye yunanca öğrenip yunanistana göçer.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

adamı niye aşağlıyosunzuki türkiyede iki kuruşa sürünceğine ilerde iş ararken canı cıkçağına evnemek için senelerce para biriktirceğine yunanistanı kullanarak diğer ab ülkerinde çalışır ben olsam kaçırmam dostum bakma sen vizeleri tamamen kaldırsalar gelişmiş ülkelere bu gençliğin %70i fukaralıktan bu ülkeden kaçar...

Adamı aşağlamıyoruz dostum o YUNAN vatandaşı?Adam?

adam sözde olucak bizim ensesi kalın türkler çocuğunun geleceğini kurtarmak için abd vatandaşı olabilmek için gidip orda doğuruyo başbakanın sülalesi dahil! gidip yunan tanrısına tapmıycak! adam geleceği için kullanacak türkiyenin daha gelişmiş halkının refah yaşaması olabilmesi için daha çooooooooooook senesi var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 30 Eylül 2011; 13:43:35 >

• adam ağır troll saygı duydum
  • Emin misin ya var mı kaynak filan varsa uğraşalım bizde? 1923 mübadillerindenim. Zorlasak olur mu acaba?
  • Hocam buradaki çakma milliyetçileri salla. Varsa öyle bir imkanın hiç durma.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.