Yüzde 5-10 civarı bir kesimi normal. Geri kalanlar kezban. Özellikle müslüman Türk kızlarının çoğu kezban. Evet hepiniz böyle değilsiniz. Ama Türk kızlarının ortalamasını alınca bu çıkıyor. Mesela bir yabancı kızla sokakta tanışabilirsin, konuşabilirsin. Bir kezbanla ise bırak tanışmayı, adres bile soramazsın. Çünkü kezbanlar görgüsüz, şehir hayatı bilmez, eğitim seviyeleri düşük, çoğu birer öküz. Erkeklere kro diyorlar ama farkında değiller, kendileri bin kat daha kro ve öküzler. Türk erkekleri bence daha kibar ve iyi. Türk kızlarının böyle kezban olmasının nedenleri: 1) Eğitim seviyelerinin düşük olması 2) İslam dinine inanıyor olmaları. Müslüman olmaları 3) İngilizce bilmemeleri (ne alaka diyen cahiller çıkmadan söyleyeyim, yabancı kültürleri anlamış olursunuz, medeniyet ve sosyallik gelişir. 4) Feminist olmaları ve erkeklerden nefret etmeleri (bu da yine en büyük nedenlerden biri) Peki çözüm ne olmalı? Çözüm erkeklerde. Kızlara empati duygusu yaşatmamız gerekiyor. Kızlar bir adres mi soruyor. Cevap bile vermeyin. Bilmiyorum dahi demeyin. Yolunuza devam edin. Bir şey derse, rahatsız ediyorsun ama şu anda beni deyin ve devam edin yolunuza. Asla kızlara yer vermeyin. Onları dinlemeyin. Fotoğraflarının altına güzel yazmayın. Tam tersi öz güvenlerini düşürecek şeyler yazın. Öyle ki değere binin. Kızlara değer göstererek, onların sizi değersiz görmesine neden oluyorsunuz. Bunu yapmayın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türk kızları neden kezban?
-
-
Alkış. Adeta Sigmund freud'un oğlu gibisin. Kusursuz bir analiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63EBFC49B -- 16 Eylül 2021; 15:16:39 > -
tadına baksam yorum yapacağım ama işte ...
-
Kendini böyle rezil konulara harcama. Git psikolog ol. Çok başarılısın. Senin gibi üst seviye kusursuz olan birinin ucuz kezbanların harcamasına üzülüyorum :(
-
Aslında daha yakışır olan;
Türk erkekleri neden keko?
Yüzde 5-10 civarı bir kesimi normal. Geri kalanlar keko. Özellikle Müslüman Türk erkeklerin çoğu keko. Evet hepiniz böyle değilsiniz. Ama Türk erkeklerin ortalamasını alınca bu çıkıyor. Mesela bir yabancı erkekle sokakta tanışabilirsin, konuşabilirsin. Bir keko ise bırak tanışmayı, adres bile soramazsın. Çünkü kekolar görgüsüz, şehir hayatı bilmez, eğitim seviyeleri düşük, çoğu birer öküz. Kızlara kezban diyorlar ama farkında değiller, kendileri bin kat daha kro ve öküzler. Türk kızları bence daha kibar ve iyi.
Türk erkeklerin böyle keko olmasının nedenleri: 1) Eğitim seviyelerinin düşük olması
2) İslam dinine inanıyor olmaları. Müslüman olmaları
3) İngilizce bilmemeleri (ne alaka diyen cahiller çıkmadan söyleyeyim, yabancı kültürleri anlamış olursunuz, medeniyet ve sosyallik gelişir.
4) Ataerkil olmaları ve kızlardan hatta hemcinslerinden bile nefret etmeleri (bu da yine en büyük nedenlerden biri)
Peki çözüm ne olmalı?
Çözüm kızlarda. Erkeklere empati duygusu yaşatmamız gerekiyor. Erkekler bir adres mi soruyor. Cevap bile vermeyin. Bilmiyorum dahi demeyin. Yolunuza devam edin. Bir şey derse, rahatsız ediyorsun ama şu anda beni deyin ve devam edin yolunuza.
Asla erkeklere yer vermeyin. Onları dinlemeyin. Fotoğraflarının altına güzel yazmayın. Tam tersi öz güvenlerini düşürecek şeyler yazın. Öyle ki değere binin. Erkeklere değer göstererek, onların sizi değersiz görmesine neden oluyorsunuz. Bunu yapmayın.
:(
-
bu eleman güzel tespitler yapıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X