Bildirim
yunanca şarkı
Stanley Trigger Action Termos Bardak, 0.47 lt : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B08THQ7LZC?ref_=ppx_hzod_title_dt_b_fed_asin_title_0_0
7 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ikinci bir ... "elidor reklam müziği" vakasıyla karşı karşıyayız sanırım -
arkadaş arkadaşım konuyu fransız kaldım.yanlış bir konu mu actım bilmemek ayıp değil sanırım ,müzikle fazla aram yok ,başka birinin isteğiyle bu şarkıyı arıyorum ve seni de nedense cok bilmiş gördüm fakat yardım göremedim.. -
quote:
Orjinalden alıntı: alyesemek
tv de çalan yunanca bir şarkı var.essanna more ..... bele bele gidiyor.adını bilmiyorum.bu şarkıyı arıyorum.adını sölerseniz ben bulurum .yardımcı olursanız iyi olur.
Şarkıyı çok güzel anlatmışsın ama -
ya haklısın arkadaşım birazda makara olsun diye bele bele falan yazdım -
kaiti garbi sanatçının adı şarkının ismi esena mono ama bende aryorum bulamadım bir türlü birisi rapidden vermiş ama onunda sesi yok görüntü var sadece eger sende bulursan bana gönder yada linki ver kolay gelsin -
Keti garbi - Esena mono! -
melis 20 sende varmı link felan bu sarkının tşk.ler -
kusura bakma yok. -
peki link felan varmı biliyormusun veya yardımcı olabilirmisin kac gündür araıyorum bulamadım kafayı yiyecem -
-
arkadaşlar teşekkürler ben ismini ararken kendisinide buldum melis özellikle sana teşekkürler sağolun var olun.sağlıcakla kalın. -
melis bu mp3 bana klip lazım eger klibin linkini biliyorsan gönder mp3 var zaten bende -
Melis , mp3 linki vermek yasak arkadaşım o linki düzeltmeni (kaldırmanı) öneririm .. -
BU YERLİ LİNK DEGİLKİ BENİM BİLDİGİM YERLİ LİNKLERİ VE YERLİ SANATÇILARI VERMEK YASAK AMA TAM EMİN DEĞİLİM HEMEN İNCELİYORUM YASAKLARLA İLGİLİ YAZIYI -
Beyler bunun Midisini nerden buluruz?
tel için lazım da -
quote:
Orjinalden alıntı: tiske
Beyler bunun Midisini nerden buluruz?
tel için lazım da
pm attım umaraım yardımcı olabilimişimdir..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X