Şimdi Ara

Yunanistan bir filo F-35 savaş uçağı satın alıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
3.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • s400 şakşakçılarına selam olsun. şu an sanırım s400'lerle pattis bile taşıyamıyoruz.

• Türkiye'nin hava savunmasına sahip olmasını neden istemiyorsunuz?.

• dine mine ne kullanıcısına yanıt

Türkiye'nin sahip olması gereken hava savunma sistemleri patriot,thaad vb. sistemler s-400 değil ve bu sistemlerinin bize verilmemesinin tek nedeni mevcut iktidarın güvensizlik yaratması

• Türkiye'nin hava savunmasına ihtiyacı olmadığını mı söylüyorsunuz ve hükümet ne hakkında belirsizlik yaratıyor?

Arkadaş 2 tane nato ile uyumlu hava savunma sistemi söylemiş zaten bunları alabilirdik demiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brkylmz19990102 kullanıcısına yanıt

Devlet alamadık derken, siz alabilmekten bahs ediyorsunuz.

• Biri mevcut iktidarın yarattığı güvensizlik sorununu açıklayabilir mi?

• nereden nereyeeeee nereden nereeeeyyeeee hopppaaaaaa

• ?

devlet alamadı değil hükümet alamadı güvensizlik konusunda en güncel açıklamayı zaten finlandiya cumhurbaşkanı yapmış

Türker Ertürktwitter
    “Durum budur! https://t.co/h3cyn1YwST”
    https://twitter.com/Orsatramola/status/1526290100128305158
  • Konu terör olunca Erdoğan'ın bu devletleri güvenilmez hissettirmesi hoş değil mi? Bunun güvensizlikle ne ilgisi var? Başkanın bu kozu terörizmi bastırmak için kullanma arzusundan daha doğal ne olabilir?

• 100 yıllık dış politikayı siyasal İslamcılar ve Neo Osmanlıcılara teslim ederseniz olacağı budur .

İflas etti denilen Yunanistan ,ABD de resmen şov yaptı .

Hem modernizasyon kitlerini kaptı ,hemde f-35'leri kaptı .

Adım adım ilerleyen "Türkiye, NATO içindeki Rusya" stratejisi nihayete ermiş durumda.
    Türkiye en az 30 yıl hava üstünlüğünü en büyük hasmına kaptırdığı yetmezmiş gibi Yunan adalarına da izlediği stratejik deha sayesinde ABD konuşlanmış durumda.

Kıta sahanlığı politikasını Türkiye artık unutsun .

Türkiye savaşa girmeden Yunanistan'a yenilmeyi başarmıştır.

Önümüzdeki aylardaki samataya bakın , bok alırız F16 modernizasyonuda. inanılmaz üzgünüm
    Allah kahretsin ya

• Bizimkiler uğraşti kaymağını yunanistan yiyecek.

sana cevap vermeyeceğim senin anlama sorunun var.

• Richard Parker kullanıcısına yanıt

Amerika Kürdistan'ı yaratmak için çok para harcadı ve Türkiye, Birliğimiz adına terörü neredeyse bitirdi. Tabii ki Amerika bize ucaklari vermez. İslamcılık, Osmanlıcılık da ayrım yapmayın, bu tür ifadelerin ülkenin birligi sorununda ne anlamı var? Bize Amerika ile olan sorunu nasıl çözebileceğimizi söyleyin. PKK'ya dokunmasaydık da keşke Rumlara o kozu vermeseydik mi diyorsunuz?. Siz olsanız 100 yıllık dış politikanızla nasıl bir yol izlerdiniz?

• Analitik düşünme, sorunları belirleme ve çözme yeteneğini tanımlar. Bu, neden ve sonucu belirlemek için bazı düşünce süreçleri gerektirir.

Analitik düşünen herkes, neyin hangi koşullar altında ne gibi sonuçlara yol açtığını inceler. Basitçe söylemek gerekirse, mualifliginizi yani bir gerçeği eğer... o zaman... perspektifinden tartismaya calisiyordum. 

Ama istemiyorsan sen hakli ol, canin sag olsun.

• Üç sıfır eksiğiz, kötüler ama hala neden kötü olduklarini yazan yok. Uçakların parası ödendiği halde verilmemesinin başarısızlık ve beceriksizlikle ne alakası var?. Skoru tarih kitapları yazacak ama nedenini kim nasıl açıklayacak?.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dine mine ne -- 17 Mayıs 2022; 22:38:37 >

Ne diyon hocam sen? Pkkyı destemkleyen rusya ve şımarık avrupa grubudur. Amerika değil. Sen git çinin müttfeki pakistanla iyi geçin. Soydaşlarını katleden çine tek lyaf etme. Çinden kredi al. Rusyadan uçak al sonra Amerika bana kötü davranıyo. Sen amerika sırtını döndükçe tekme at ama amerika bana kötü davranıyor. Az bile yapıyor. Sırf bize ihtiyacı oludğu için bu kadar yuşumaklar hatta söyleyim ben sana

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.