Şimdi Ara

yunanistan - ehliyet (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
2
Favori
12.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haftada 2 defa bulagara yada yunana giderim. Edirnede oturuyorum.
    Subata kadar turk ehliyetiyle girebiliyorduk fakat gecen hafta pazarkuleden gectim yunan gumrugunde beynelmilel ehliyet dediler. Dedim kalkti o. Subattan itibaren tekrar geldi dediler. Mecbur geri döndük. Pullar yandi. Bizim polisler soylemeyi unutmusuz almiyolar ehliyetsiz dediler.
    Bulgarda sikinti yok
    Benzin fiyatlarina gelirsek
    Gaz 0.81 leva 1,30TL
    Benzin 2.30 leva 3.45 TL
    Dizelde o civarda

Gidecek olanlara duyurulur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hocam teşekkürler, gerçekten de bi ara böyle olmuş, Yunan polisi de yanlış bilgi almış, bi ara istememişler, keşke yaz dönemine denk gelseydi :)

AB uyumlu ehliyetleri de Haziran Temmuz gibi dağıtmaya başlayacağız diyor bizim Emniyet, biz de Temmuz sonu falan gidecektik, bize kesin yetişmez şimdi, 300-400 TL ehliyete bayılır, Turing'i son bi kez zengin ederiz herhalde...
  • arkadşlar,

bilgilendirme için teşekkürler...

son durumda bu ehliyeti bu yaz soracaklar gibi duruyor.

Ehliyeti almamak için Bulgaristan üzerinden yunanistana geçmekte kesin çözüm değil görünüyor..
  • fabialife F kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun öncelikle. Otobüse atlayıp, dedeağaçtan araç kiralasanız, bunların hiç birini yaşamazdınız. Bir dahaki sefer için aklınızda bulunsun.
  • Selamlar herkese,

konuyla ilgili son durum nedir? Mart Nisan ayi gibi ipsala`dan Yunanistana gecmis biri varsa bilgi verebilir mi?

Tesekkurler
  • Hocam istiyor, bende kendi aracımla gidiyorum ve aldım. Hem yeşil sigorta hemde beynelmilel ehliyet. Biraz pahalı oluyor ama, yapacak bir şey yok. Bulgar' da durumlar nedir tam olarak bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

Hocam istiyor, bende kendi aracımla gidiyorum ve aldım. Hem yeşil sigorta hemde beynelmilel ehliyet. Biraz pahalı oluyor ama, yapacak bir şey yok. Bulgar' da durumlar nedir tam olarak bilmiyorum

Tesekkur ederim hocam en son ne zaman gittiniz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anduril1252 -- 29 Nisan 2015; 15:16:08 >
  • 6 Mayıs'da gidiyorum. Ama ben temin ettim o parayı gözden çıkardım kısacası.
  • Kesin bilgi evet arkadaslar Yunanistana gecerken Yesil sigorta ve Uluslararasi ehliyet istemektedir.

Igouumenitsa, Greece
  • Ülkenin batı yakasında mısınız?. Son bilgiler nasıl? Değer mi o taraflara kadar gitmek. Lefkas adasını düşünüyorum.
  • Valla ben bir kaç resim göndereyim siz karar verin. Ben pek beğenmedim burası Avrupa değil, bizden daha kötü ve berbat haldeler ekonomik olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok iyi olur. teşekkür ederim
  • İyi günler arkadaşlar, biz temmuz sonu, ağustos başı gibi arkadaşımla gitmeyi düşünüyoruz avrupaya, kendi aracımızla olacak yolculuğumuz.
    Şimdi bugün konsolosluğu aradım, onlar ehliyeti yeniletmeniz gerekiyor dedi, nasıl işliyor bu durum bileniniz edeniniz var mıdır? Uluslararası ehliyet yerine yeni ehliyet çıkarsak olur mu? hangisini yapmalıyız?
  • dostum türkiyede ki mevcut ehlıyetler yenilenecek ciplilerke degısecek ama bu zaman alacak sanırım dana 3,4 ay alır.o zaman uluslararası ehlıyet parası odemeyecegız..ama suan odemek durumundasın..artı sigorta(
  • SELIMBEY kullanıcısına yanıt
    Peki ne kadar bu yenileme ücreti?
  • suan hıcbırsey bellı degıl devlet prosedurlerını beklıyoruz bızde..
  • Internette şöyle bir dolaşınca 2 yıl önce yeni ehliyetlerden bahsedildiğini duyuyorum ama ne hikmetse bir türlü gelemiyor, ses seda çıkmıyor bu işte.

Acaba Turing bu konuda da mı çalışıyor diye düşünmeden edemedim
  • aracı yunanistanda kiralarsak normal bizim ehliyetle kiralayabiliyioruz heralde değil mi ?
  • retrowoman kullanıcısına yanıt
    evet
  • Yunanistan krizde, bizim paramıza ihtiyacı var.Neden bu ehliyeti tekrar isterler ki...Bir yıl daha erteleseler kazanacaklar oysa.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.