Şimdi Ara

yunanistan - ehliyet (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
2
Favori
12.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yeni ehliyetim geldi bayramda kısmetse Yunanistana gideceğiz. Yeni ehliyet ve uluşlararası sigorta (yeşilkart) haricinde birşey yaptırmamız gerekiyor mu ?
    Teşekkürler.
  • ganil17 kullanıcısına yanıt
    Hayır.
  • http://www.kosmosvize.com.tr/Page/159/genel_bilgiler.html

Sayfanın altlarına doğru yeni ehliyet konusu hakkında orada da bilgi verilmiş. Kosmos, Yunanistan resmî vize servisi şirketi...

1-2 ay önce Edirne'de trafik polisleri ile konuşmuştu arkadaş, hıyar Yunan Emniyeti sınır polislerine bilgi göndermediği için bir süre yeni ehliyetleri de reddetmişler, uluslararası ehliyet nerede diye. Sanıyorum artık bilgilendirmeyi de yapmışlar, sorun morun kalmadı kısaca.

Güle güle kazıkçı, kalitesiz ama turist yok diye ağlayıp hala kendi vatandaşlarına kazık sokmaya çalışan Türk turizm tesisleri... Avucunuzu yalarsınız.

• Bulgaristan yeni ehliyet istiyor mu? Ona göre arabaya sigorta yaptıracağım.

Bir yurtdışına çıkmak için harcanan paralara bakın:

Pasaport 1 senelik, defter bedeliyle beraber: 250 tl
    VFS Global'den vize : 264 tl (200 vize, 64 servis ücreti)
    Senelik sağlık sigortası : 85 tl (26 euro)
    Yurtdışı çıkış pulu : 15 tl

Araba ile çıkarsam
    Yeşil sigortayı Bulgaristan'dan yaptıracağım 3 aylığı 240 lira mı ne
    Vignette pulu haftalığı 5 euro, aylığı 13 seneliği 34 euro, 100 tl de buradan
    Her çıkışta bulgar tarafında araba dezenfektesi için 10 tl daha

Ne kadar pahalı ya
  • robotica R kullanıcısına yanıt
    19 Mayis'ta Bulgaristan'a ciktik aracla ehliyete bakmadilar bile, sadece arabanin ruhsati, yesil sigorta ve bizim pasaportlari aldilar
  • Arkadaşlar yeşil sigortayı Yunanistan (Bulgaristan değil) tarafında yaptıran var mı?
    O tarafta daha ucuza yaptırılabilme şansı oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihilist76

Arkadaşlar yeşil sigortayı Yunanistan (Bulgaristan değil) tarafında yaptıran var mı?
    O tarafta daha ucuza yaptırılabilme şansı oluyor mu?

Arife günü 3 aylık 80 euro ya yaptırdım.Yer Dereköy/Kırklareli Bulgaristan sınır kapısında.Ama iki firma vardı ,soldaki bu fiyatı verdi.Sağda ki fiyatları yüksekti..Daha kısa olanları çok avantajlı değildi..Türkiyede 15 günlük 63 euro idi sanırım..Ayrıca sorunuz varsa yanıtlayabilirim.
  • tunçmes kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevap için..
    Ama ben Yunanistan sınır kapısı üzerinden giriş yapacağım, o yüzden Bulgaristan sınırındaki bana hitap etmiyor.
    Kapıkule üzerinden giriş yapmak yolumu 150 km uzatıyor.
  • Merhabalar,

Pazartesi gunu Yunanistan a gidecegim, Ehliyetim eski. Sinirda sorun yaparlar mi acaba bilemedim ? Hic eski ehliyet ile deneyen oldu mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awsful

Merhabalar,

Pazartesi gunu Yunanistan a gidecegim, Ehliyetim eski. Sinirda sorun yaparlar mi acaba bilemedim ? Hic eski ehliyet ile deneyen oldu mu
    Sorun çıkar da çıkmaz da bunun garantisini vermek zor. Memuruna göre değişir. Bir başkası eski ehliyetle girmiştir ama sen gıcık bir memura denk gelirsin seni sokmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cleanton

Sorun çıkar da çıkmaz da bunun garantisini vermek zor. Memuruna göre değişir. Bir başkası eski ehliyetle girmiştir ama sen gıcık bir memura denk gelirsin seni sokmaz.

Alıntıları Göster
    Bayram suresinde Yunanistana aracla kampa gittik, geri donduk hocam. Ehliyet hic sorulmadi(Yanimda eski ehliyetim vardi.)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.