|
Bildirim
|
Milletin gazını aldılar yeter. Süleyman Soylu mültecileri sınırdan geri çektiğini söyledi. Zaten mülteciler iç yapıyı bozmak için alınmıştı ebedi olarak ülkemizde kalacaklar. Akp'nin ülkeye attığı en büyük kazıklardan.
|
R
|
gidenlerin çoğu devletin kendilerine imkan tanımadığı afgan , iran ve bangladesli yani bunların doğru düzgün bir hakkı hiç bir şeyi yok ne yardım ne başka bir şey
suriyeliler yardım eğitim sağlık vs.... aldığı için gitmiyor onların keyfi yerinde bahsettiklerim kesilmeden de gitmezler |
Avrupaya gerçekten mültecileri alacaklarına inandın mı? İranın aynı boş abd üslerini bombalaması gibi gaz alma çalışmasıydı başarılıda oldu.
Giren yine bize girdi kaç tane belediye otobüs kaldırdı ülkenin dört bir yanından benzin parası otobüs kira paraları üstüne kaç bin kişinin yemek masrafları girdi ama bizde TABİKİ surilerden ve itibardan tasarruf olmaz! işsiz güçsüz kalan kendi halkımıza yardım kampanyası başlatırız ama onlara kesinlikle olmaz! |
Kesin avrupanın halini görünce vazgeçmişlerdir
Gavurlarda kellepaça mı var. |
Ben de böyle düşünüyorum. Bi ara Süleyman soylu her gün yunanistana geçen suriyeli sayfasını saat saat paylaşıyordu sonrası yok tabi. Sinirdakilerin hepsinin geri döndüğünü düşünüyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|