Şimdi Ara

Yunanistan ve İsrail Saldırdı (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
0
Favori
13.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • var işte canımız eksik gift felan yollayında tamamlansın silahımız yok yeniyiz. corleonetr nick
  • quote:

Orijinalden alıntı: rnk.

Ulan profilimde yunanistan bayrağı var

malesef kardeş akdeniz yunanlılarda. biz şimdilik gelişmeye bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Corleone™

var işte canımız eksik gift felan yollayında tamamlansın silahımız yok yeniyiz. corleonetr nick

tamamdır sağlığın 64 oldu
  • tşkler
  • oyunda adım onraydn ne yollarsanız olur ama bilete ihtiyacım var akdeniz düştükten sonra yunanlarda kaldım
  • E Türkiyenin Size İhtiyacı WAR !
  • quote:

Orijinalden alıntı: ares_turk

quote:

Orijinalden alıntı: SurlarÖnünde

akdeniz düştümü ?

malesef evet

nereye doğru
  • Beyler bana gift yollayabilecek varmı silverlight77 nickim.Savaşmak istiyorum ama canım 48
  • Gİft yollayabilirmisiniz B. TaskayA nick
  • Ben ne yapıcam yonan gavurunun arasında kaldım.
  • akdeniz alınır arkadaşlar.
    bilerek öyle yapılmış. polonya yunandan daha çok saldırdı bize. bir dahaki savaşta polonya katılmazsa yunanlıları ezeriz. yakın sürede alınır
  • yeni başlıyacak olan arkadaşlar Marmara'dan başlasınlar oyuna.
  • Az önce savaş sonuçlarına baktım, epey zarar vermiş yunanlara.Tanklar falan telef olmuş onların.Bir sonraki savaşta trakyadan yunanistana girebiliriz belki de.
    Oyundaki siyaseti elimize alalım bana kalırsa.Bir parti kurmalıyız kesinlikle.Forumumuzda kapasiteli insanlar var strateji için.Dün başladım oyuna, şuan 7 level oldum, ona göre partiye falan girecem.
  • ben oyuna girdim ama hiçbir halt anlamadım. türkçe seçeneği de kayboldu. adam akıllı bir rehber var mıdır? yoksa boşuna zaman ayırmak istemiyorum.
  • yav ben basladım 4 lvl oldum iş yapıp antreman yapıyorum bir tek zaten sacma bir işe girdim günde 1 tl veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kyrafionn

Az önce savaş sonuçlarına baktım, epey zarar vermiş yunanlara.Tanklar falan telef olmuş onların.Bir sonraki savaşta trakyadan yunanistana girebiliriz belki de.
    Oyundaki siyaseti elimize alalım bana kalırsa.Bir parti kurmalıyız kesinlikle.Forumumuzda kapasiteli insanlar var strateji için.Dün başladım oyuna, şuan 7 level oldum, ona göre partiye falan girecem.

olan partileri biraz araştırıp gazete yazılarına bakıp onlara oy kullanmalıyız bence. daha çok yeniyiz çünkü. şuan için amacımız level yükseltmek sağlık arttırmak gücümüzü arttırmaktır.

@-boz-
    bir daha dene şuan türkçe oynuyo herkes, önceki sayfalarda oyun rehberi var hemen hemen. onları oku.
  • 6 oldum. Ramsib 5 gold gelmiştir heralde sana. Her gün çalışıp bir şeyler yapıyorum fakat oyun birden ingilizce oldu ne yapmam gerek ?
  • Türkçe seçeneği kayboldu !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

Türkçe seçeneği kayboldu !

oyuna giriş yaparken sağ üstte bayraklar var Türk bayrağına tıkla Türkçe olur
  • yunanistan iç anadoluya saldırıya geçti
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.