Şimdi Ara

Yunanistan ve İsrail Saldırdı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
0
Favori
13.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Silah tek kullanımlık.İşe girip çalıştıktan sonra atıldıysan sorun yok.Nasıl olsa paranı almışındır.Ayrıca kovmasının nedeni günlük üretimi daha fazla yapabilmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blank42

2009 ağustosta üye olmuştum adam ölmüş.Şimdi canlandır diyor canlandırıyım mı ?

Your citizen is dead

Sağlığınız 0 da ve envanterinizde gıda yok - sonuç olarak,vatandaşınız öldü.eRepublik banka hesaplarınız,envanteriniz ve yetenekleriniz eskisi gibi aynı.
    Şimdi canlandır

levelin düşükse yeniden başla, yeniden başlarsan sağlığın 100 olur.
  • Müttefiklerimiz kimler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ares_turk

quote:

Your citizen is dead

Sağlığınız 0 da ve envanterinizde gıda yok - sonuç olarak,vatandaşınız öldü.eRepublik banka hesaplarınız,envanteriniz ve yetenekleriniz eskisi gibi aynı.
    Şimdi canlandır

Sanırım durum resmi aşağıdaki oluyor ?
     Yunanistan ve İsrail Saldırdı

O zamanlar ingilizce olunca bırakmıştım firefox çeviriside başarısızdı.

Bu hesapla mı devam edeyim yeni hesap mı açayım ?

Birde ekmek için en ucuz olanımı almak gerekir ?

• beyler her gün savaştığınız kadar canınızı hastanede yükseltebilirsiniz(5kereden fazla sakın savaşmıyın bir günde).lvl atlamak için her gün çalışıp antrenman yapmalısınız.günde 1kere.savaşabilicek seviyeye gelince her gün 5kere savaşıp hastanede canınızı yenileyin.eğer hiç aksatmadan 30 gün boyunca çalışırsanız,yeni şirket kurabileceğiniz,gazete açabileceğiniz,paraya çevirebileceğiniz 5altın hediye edilir.önemli olan şey her gün çalışmak,antrenman yapmak ve 5kere savaşmak.başka sorusu olan oyundanda sorabilir.CCaaNN nick im.ekmek vs gönderebilrim ama ihtiyacı olanlar isterse sevinirim.
  • Benim seviye 4 müş, savaşa girdim ama saglık 39 a indi acaba bundan sonra ne yapacağım ?
  • bende katıldım.
  • quote:

quote:

quote:

Your citizen is dead

Şimdi canlandır

Sanırım durum resmi aşağıdaki oluyor ?
     Yunanistan ve İsrail Saldırdı

O zamanlar ingilizce olunca bırakmıştım firefox çeviriside başarısızdı.

Bu hesapla mı devam edeyim yeni hesap mı açayım ?

Birde ekmek için en ucuz olanımı almak gerekir ?

sen en iyisi baştan başla ekmek için en ucuzu al

• quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

beyler her gün savaştığınız kadar canınızı hastanede yükseltebilirsiniz(5kereden fazla sakın savaşmıyın bir günde).lvl atlamak için her gün çalışıp antrenman yapmalısınız.günde 1kere.savaşabilicek seviyeye gelince her gün 5kere savaşıp hastanede canınızı yenileyin.eğer hiç aksatmadan 30 gün boyunca çalışırsanız,yeni şirket kurabileceğiniz,gazete açabileceğiniz,paraya çevirebileceğiniz 5altın hediye edilir.önemli olan şey her gün çalışmak,antrenman yapmak ve 5kere savaşmak.başka sorusu olan oyundanda sorabilir.CCaaNN nick im.ekmek vs gönderebilrim ama ihtiyacı olanlar isterse sevinirim.

ben bugün 10 kere savastım maksat vatan savunması 37 de saglık bi kere iyilestirdim baska iyilestiremiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: AC DC

Benim seviye 4 müş, savaşa girdim ama saglık 39 a indi acaba bundan sonra ne yapacağım ?

Benim de 37 oldu. Marmara bölgesindeyim ne yapmam gerek. Yardımcı olun lütfen
  • quote:

Benim seviye 4 müş, savaşa girdim ama saglık 39 a indi acaba bundan sonra ne yapacağım ?

bölge hastahanesine gidip oradan tedavi olabilirsin
    savaştıgın yerde diye hatırlıyorum hastahane
  • İttifaklar :http://www.erepublik.com/tr/country/military/Turkey

Ve ülkeleri oyunda olmamalarına rağmen Makedonlar bizimledir.
    quote:

Müttefiklerimiz kimler ?
  • marmara bölgesi haricinde olanlar hemen güvenliğiniz için 1 bilet alıp marmara ya geçin.
  • yunanlılar ve israilliler akdeniz bölgesine saldırıyor. durum umutsuz gibi. tam anlamadım mesela

Savunma Puanları
    101225 / 417060
    kazanmamız için bunun ne olması lazım tam olarak. kaybetmemiz için ne olması lzm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Answér

yunanlılar ve israilliler akdeniz bölgesine saldırıyor. durum umutsuz gibi. tam anlamadım mesela

Savunma Puanları
    101225 / 417060
    kazanmamız için bunun ne olması lazım tam olarak. kaybetmemiz için ne olması lzm.

417060 üstünde olması lazım
  • quote:

marmara bölgesi haricinde olanlar hemen güvenliğiniz için 1 bilet alıp marmara ya geçin.

oyunda tam tersi söyleniyorhttp://www.erepublik.com/tr/article/-m-s-b-888-g-n-sava-emirleri-war-instructions-for-day-888-1322678/1/20
  • http://www.erepublik.com/tr/article/-m-s-b-888-g-n-sava-emirleri-war-instructions-for-day-888-1322678/1/20

mutlaka okuyun arkadaşlar savaş emridir...

ulan oyuna bşladık savaşa denk geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: American_Muscle

quote:

marmara bölgesi haricinde olanlar hemen güvenliğiniz için 1 bilet alıp marmara ya geçin.

oyunda tam tersi söyleniyorhttp://www.erepublik.com/tr/article/-m-s-b-888-g-n-sava-emirleri-war-instructions-for-day-888-1322678/1/20

5 dk önce dışişleri bakanı irc kanalında söyledi

• İç Anadolu'dan başladım. Adım III.Mehmed. Yardım edebilecek olan varsa çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ρѕусhо

İç Anadolu'dan başladım. Adım III.Mehmed. Yardım edebilecek olan varsa çok sevinirim

oyunu kısaca 1.mesajda anlattım takıldığın yer olursa sorabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.