Silah tek kullanımlık.İşe girip çalıştıktan sonra atıldıysan sorun yok.Nasıl olsa paranı almışındır.Ayrıca kovmasının nedeni günlük üretimi daha fazla yapabilmek.
quote:
Orijinalden alıntı: blank42
2009 ağustosta üye olmuştum adam ölmüş.Şimdi canlandır diyor canlandırıyım mı ?
Your citizen is dead
Sağlığınız 0 da ve envanterinizde gıda yok - sonuç olarak,vatandaşınız öldü.eRepublik banka hesaplarınız,envanteriniz ve yetenekleriniz eskisi gibi aynı. Şimdi canlandır
levelin düşükse yeniden başla, yeniden başlarsan sağlığın 100 olur.
Müttefiklerimiz kimler ?
quote:
Orijinalden alıntı: ares_turk
quote:
Your citizen is dead
Sağlığınız 0 da ve envanterinizde gıda yok - sonuç olarak,vatandaşınız öldü.eRepublik banka hesaplarınız,envanteriniz ve yetenekleriniz eskisi gibi aynı. Şimdi canlandır
Sanırım durum resmi aşağıdaki oluyor ?
O zamanlar ingilizce olunca bırakmıştım firefox çeviriside başarısızdı.
Bu hesapla mı devam edeyim yeni hesap mı açayım ?
Birde ekmek için en ucuz olanımı almak gerekir ?
beyler her gün savaştığınız kadar canınızı hastanede yükseltebilirsiniz(5kereden fazla sakın savaşmıyın bir günde).lvl atlamak için her gün çalışıp antrenman yapmalısınız.günde 1kere.savaşabilicek seviyeye gelince her gün 5kere savaşıp hastanede canınızı yenileyin.eğer hiç aksatmadan 30 gün boyunca çalışırsanız,yeni şirket kurabileceğiniz,gazete açabileceğiniz,paraya çevirebileceğiniz 5altın hediye edilir.önemli olan şey her gün çalışmak,antrenman yapmak ve 5kere savaşmak.başka sorusu olan oyundanda sorabilir.CCaaNN nick im.ekmek vs gönderebilrim ama ihtiyacı olanlar isterse sevinirim.
Benim seviye 4 müş, savaşa girdim ama saglık 39 a indi acaba bundan sonra ne yapacağım ?
bende katıldım.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ares_turk
quote:
Your citizen is dead
Sanırım durum resmi aşağıdaki oluyor ?
O zamanlar ingilizce olunca bırakmıştım firefox çeviriside başarısızdı.
Bu hesapla mı devam edeyim yeni hesap mı açayım ?
Birde ekmek için en ucuz olanımı almak gerekir ?
sen en iyisi baştan başla ekmek için en ucuzu al
quote:
Orijinalden alıntı: CCaaNN
beyler her gün savaştığınız kadar canınızı hastanede yükseltebilirsiniz(5kereden fazla sakın savaşmıyın bir günde).lvl atlamak için her gün çalışıp antrenman yapmalısınız.günde 1kere.savaşabilicek seviyeye gelince her gün 5kere savaşıp hastanede canınızı yenileyin.eğer hiç aksatmadan 30 gün boyunca çalışırsanız,yeni şirket kurabileceğiniz,gazete açabileceğiniz,paraya çevirebileceğiniz 5altın hediye edilir.önemli olan şey her gün çalışmak,antrenman yapmak ve 5kere savaşmak.başka sorusu olan oyundanda sorabilir.CCaaNN nick im.ekmek vs gönderebilrim ama ihtiyacı olanlar isterse sevinirim.
ben bugün 10 kere savastım maksat vatan savunması 37 de saglık bi kere iyilestirdim baska iyilestiremiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: AC DC
Benim seviye 4 müş, savaşa girdim ama saglık 39 a indi acaba bundan sonra ne yapacağım ?
Benim de 37 oldu. Marmara bölgesindeyim ne yapmam gerek. Yardımcı olun lütfen
quote:
Orijinalden alıntı: AC DC
bölge hastahanesine gidip oradan tedavi olabilirsin savaştıgın yerde diye hatırlıyorum hastahane