Şimdi Ara

Yunanistan ve İsrail Saldırdı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
0
Favori
13.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • üye oldum Chevy Impala. bakalım çözmeye çalışıyorum
  • mükemmel bir oyun. direk kapağı attım.
  • kardeşlerim Allah'ın adıyla saldırmayı unutmayın.

yunanlılar genelde maç zamanı ve ezel dizisi başladığında saldırıyor. devre aralarında ve reklamlarda oyunu kontrol etmeyi unutmayın. dualarımız sizinle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kamikaze57

Ben parti kuruyorum dh adına adını da Egemen Parti koymayı düşünüyorum ne dersiniz ?

bir de dünya hartiasındaki gri , isimsiz olan yerler kullanılmıyor mu ?

saçmalamayın abi kim gelicek partiye . hali hazırda partiler var zaten politikasını sevdiklerimize gireriz.
  • Bende üye oldum mükemmel bişeye benziyor.
  • Savaşa girdim sağlık azaldı. Nasıl yükseltebilirim.
  • Şöyle bir gazetelere baktımda hiç muhalefet yok. İç barış sağlanmış hayret
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dextercrime

Savaşa girdim sağlık azaldı. Nasıl yükseltebilirim.

http://www.erepublik.com/tr/article/orduya-mensup-olan-ve-olmayan-t-m-oyuncular-irc-e-sald-r-emri-in--1317412/1/20

mirc kanala gel gift yardımı yapılıyor

@DDx savaş zamanı tek vücut olunur. savaş olmadığında millet birbirini yer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ares_turk -- 26 Nisan 2010; 21:03:56 >

• TTKYP olabilir partinin adı. Tengri Türk'ü Korusun ve Yüceltsin Partisi. Ben varım. Var olan partilere katılarak kolay olanı deyil, kendi partimizi kurarak zor olanı seçmeliyiz. Hayat bize karşı kolay olmadı, ama biz de o kadar kolay insanlar sayılmayız.

Onlara öyle bir vuralım ki ne olduğunu bile anlamasınlar. Tonight we dine in hell.

Long life the Queen beyler.
  • oynuyordum iyi gelişmiştim fakat ban yedim mukadderat bu yüzden bir daha baştan açıp o kadar leveli geçmeye pek fazla niyetim yok ta baştan...
  • İki cephede de kötü gidiyoruz şuan,müttefiklerimiz yardım etmezse işimiz zor.
  • Bir takım dış mihrakların bu oyununa karşı vatanını seven bir görevli varsa bu konuyu üst konu yabsın. Onlara rok yolu tehdit altındayken rok yapılamayacağını gösterelim beyler.

Konuyu açana +rep verdim, emeğine sağlık
  • Üye olurken "Captcha bölümünü tamamlayarak bir birey olduğunuzu kanıtlayın" kısmı yükleniyor gözüküyor ama bir şey gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Farewell_3543

Üye olurken "Captcha bölümünü tamamlayarak bir birey olduğunuzu kanıtlayın" kısmı yükleniyor gözüküyor ama bir şey gelmiyor.

yenile butonuna tıkla
  • quote:

Orijinalden alıntı: ares_turk

quote:

Orijinalden alıntı: Farewell_3543

Üye olurken "Captcha bölümünü tamamlayarak bir birey olduğunuzu kanıtlayın" kısmı yükleniyor gözüküyor ama bir şey gelmiyor.

yenile butonuna tıkla

Oldu. Teşekkürler.
  • Beni tanıdılar beyler, siz kaçın bensiz devam edin. Her iki cepheyi de savunamam belki ama, giderken birkaç yunan gavurunu yanımda götürmeden vazgeçmeyeceğim. Ein volk ein reich ein fuhrer.
  • silah aldım savasa katıldım, silah kayboldu, işe girdim işten atıldım?
  • 2009 ağustosta üye olmuştum adam ölmüş.Şimdi canlandır diyor canlandırıyım mı ?

Your citizen is dead

Sağlığınız 0 da ve envanterinizde gıda yok - sonuç olarak,vatandaşınız öldü.eRepublik banka hesaplarınız,envanteriniz ve yetenekleriniz eskisi gibi aynı.
    Şimdi canlandır
  • birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde birbirimizi silkeleyelim ve kendimize gelelim arkadaşlar.

gerekirse facebookta grup kuralım.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.