Bu tip seylere sahsen inanmiyorum. Ruh cagirma, ruh cikarma...vs gibi seylere itibar etmemek lazim bence. Bu tip seylerin gercek spirituellik ile ilgisi de yoktur. Birtakim kisilerin cikar saglamasindan, cep doldurmasindan baska bir seye yaramaz. Ruh cagirdigini soyleyen, ruhlardan cesitli "bilgiler" aldigini iddia edenlerin de cogunlukla dolandirici, sarlatan ve uckagitci ciktiklarini biliyoruz. Kim olursa olsun bu boyledir. Ruh denilen sey hayalet casper gibi bir sey degildir zaten. Etrafta dolasmaz, cagrilmaz, insanlara bilgi vermez. Ruh, "Ben" denilen farkindaligin (Tanri`nin) lokalize olarak beden almasi beyin almasi ve bu sekilde kendini ifade etmesidir. Yani gercek ben (ruh) taniktir, farkindalik ve varlik duygusudur, sonsuz huzur, mutluluktur. Ama kisilik sahibi degildir. Bilgi vermez, cagrilmaz, nesneleri falan oynatmaz. Bu farkindalik (ruh) herkeste ve her seyde aynidir. Tipki radyo dalgalari gibi. Bu dalgalari alacak enstruman (radyo) olmadigi zaman muzik olusamayacagi gibi, beyin olmadan da duygular, kisilik....vs olusamaz. Ruh denilen olgu, kendini ifade etmek icin beden/zihin(beyin) enstrumanlarina sahip organizmalari kullanmak zorundadir.
Yıl 2012 hala bunlara inanan var. Biri çıksa dese ki ben uzaylılarla görüştüm adamı salak yerine korlar deli derler. Öbürü ruhla görüştüm cinle görüştüm der aa olabilir derler. Bana göre Ruh, Cin,Hayalet, genel olarak ruhani varlıkların hepsi palavra, inanılacak bir tarafı yok.
bu tip konular açan arkadaşların profilleri neden gizli acaba?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme