Şimdi Ara

Yunus emreyi anlatan kitaplar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
9.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar merhaba dindar biri değilim ama mevlana, yunus emre gibi tasavvuf büyüklerine ve tasavvufa hep ilgim vardır, TRT1 deki yunus emre dizisinden sonra yunus emreyi iyice merak eder oldum, yunus emreyle ilgili kitaplar okuyan var mı, yunus emre nerede doğmuş ne zaman vefat etmiş... bunlardan ziyade yunusun dönüşü, derviş oluşu ve yunusun aşkını anlatan, ağır olmayan sürükleyici bir kitap arıyorum biyografi olur, hikayeler olur, roman olur hiç farketmez, var mı tavsiyeniz?
    Bir de İskender palanın 'OD' kitabını övüyorlar ne dersiniz?

• tasavvuf iyidir lakin dikkatli olmaktada fayda var insanı tehlikeli noktalara götürebilir. Dolayısıyla sağlam kitapları okumak ve bilgimizi genişletip değerlendirmek lazım.

http://www.babil.com/urunler/1361407/yunus-emre-753071

Sezai karakoçun böyle bir eseri varmış ben okumadım ama iyidir diye düşünüyorum
  • -RüzgarGibiGeçti- kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • http://www.dr.com.tr/kitap/yunus-emre-hayati-ve-butun-siirleri-hasan-ali-yucel-klasikleri/abdulbaki-golpinarli/edebiyat/halk-ozanlari/urunno=0000000212628

Dostum bu kitapta Abdülbaki Gölpınarlı hem Yunus Emre'nin hayatını anlatıyor Hem şiirlerini veriyor Hemde Yunus'un kendi risalesini veriyor çok güzel kitaptır Hem hayatını hemde Yunus'un kendi yazdıklarını okuyabilirsin

• teşekkürler, Emine ışınsu diye bir yazarın 'bir ben var bende benden içeri' adlı kitabını önerdiler, herkes güzel demiş bende sesli kitabından bi kaç kısım dinledim nette güzel görünüyor onu alacam galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: havacı27

teşekkürler, Emine ışınsu diye bir yazarın 'bir ben var bende benden içeri' adlı kitabını önerdiler, herkes güzel demiş bende sesli kitabından bi kaç kısım dinledim nette güzel görünüyor onu alacam galiba

Vooppss ben bu mesajı gitmedi sanıp ikincisini atmıştım buda gitmiş sağlık olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aprın Çor Tigin -- 1 Temmuz 2015; 4:33:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: havacı27

teşekkürler, Emine ışınsu diye bir yazarın 'bir ben var bende benden içeri' adlı kitabını önerdiler, herkes güzel demiş bende sesli kitabından bi kaç kısım dinledim nette güzel görünüyor onu alacam galiba

Emine Işınsu Kaliteli bir yazardır iyi bir seçim olabilir ancak ben dediğiniz kitabı bilmiyorum kitap hakkında birşey söyleyemeyeceğim malesef
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cenk Hoca Boşanma Videosu
    2 yıl önce açıldı
    Hamza hocayı anlamak
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hakk menem Hakk mendedür Hakk söylerem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İskender pala - od tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: MergennS

İskender pala - od tavsiye ederim

+1 Od u tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emine ışınsu 'bir ben var bende benden içeri' buna karar verdim arkadaşlar sağolun
  • Yunus Emre'nin hayatı bir muammadır. Hiç bir kaynak yoktur. Onun için Divan'ını (Faruk Kadri Timurtaş edisyonu) alıp inceleyebilirsin. Muhtelif versiyonları olsa da Faruk Kadri'ninki iyidir.
  • Yunus emre için iskendet pala-od
    Mevlana ve tasavvuf için aşkın gözyaşları serisi

• havacı27 kullanıcısına yanıt
    konu başlığınız şu anda benim sorduğum sorunun ta kendisi.. Kitap hakkında fikriniz nedir?
    @havacı27
  • captive lover kullanıcısına yanıt
    Malesef okumadım, aldım ama abime hediye ettim o okusun sonra alır okurum dedim, ama öylece kaldı, ayrıca konunun üstünden bir yıl geçmiş hortlatmışsınız konuyu :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.