Şimdi Ara

Yurd dışından telefon geldi ama kutu boş.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Almanya`dan amcam samsung tab8 model telefon yolladı ortalama 3 hafta boyunca kargo gelmedi araştırdım falan derken gümrükte takılmış geri gönderilmiş falan denildi telefon da ayın 11 i cuma günü eve teslim edilmiş kardeşim almış kutuyu açmış ama kutuda kağıt basılıp tekrar paketlenmiş ve o şekilde gönderilmiş.. kargoyu getiren kişiye söylemiş adam tutanak tutmuş derken falan cuma günü olduğu için bişey yapamadım şimdide araya bayram girdi derken hiç bişey yapamıyorum.. bu telefon nerdedir kim almıştır ptt kargo ile geldi nerde açılmıştır falan filan gibi bilgileri nerde nasıl ögreniriz o telefonu her kim aldı ise bulmak istiyorum bu nasıl bir rahtlıktır anlamadım .. kısacası bana bir yol gösterin ne yapmam gerekiyor.

• Gumrukteki keko memurlardan biri alip cebe indirmistir.gumruge gidip durumu anlat sikayette bulun.cin'den bana da kilif yolladilar.adamlar icini acip bakmislar.paketlememisler sinir olmustum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olgi

Gumrukteki keko memurlardan biri alip cebe indirmistir.gumruge gidip durumu anlat sikayette bulun.cin'den bana da kilif yolladilar.adamlar icini acip bakmislar.paketlememisler sinir olmustum.

keko :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: osuruktanmadalya

quote:

Gumrukteki keko memurlardan biri alip cebe indirmistir.gumruge gidip durumu anlat sikayette bulun.cin'den bana da kilif yolladilar.adamlar icini acip bakmislar.paketlememisler sinir olmustum.

Hocam oyle ama oralarda hep o tipler var kim bilir ne dolaplar donuyor iste arkadas magdur olmus ama sunu da belirteyim telefon tablet gumruge takilip geri gonderilmesi gerekirken bu keko cebe atmis caktirmadan. Hakkini ara kardesim yedirme malini elin mahosuna.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: osuruktanmadalya

quote:

Hocam oyle ama oralarda hep o tipler var kim bilir ne dolaplar donuyor iste arkadas magdur olmus ama sunu da belirteyim telefon tablet gumruge takilip geri gonderilmesi gerekirken bu keko cebe atmis caktirmadan. Hakkini ara kardesim yedirme malini elin mahosuna.

Hacı çok fena komik konuşuyorsun ya valla :D

• yurd?
  • bende hakkımı arama peşindeyimde ne yapacağımı bilmiyorum şuan ilk iş günü direk ptt ye gidip sorup soruşturacam.. bir benim telefonu almıyorlardır ya daha neler indiriyorlardır allah bilir ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.