Şimdi Ara

!!! Yurda Götürülecekler Ve Tavsiyeler !!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
35
Favori
16.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: william thomsen

hırsızlık konusunda verilen linkler yardımcı olmuyor ki? laptop götürelim mi götürmeyelim mi? :) şans ,ortam,kişilere bağlı ama ... Ben banyodayken oda arkadaşım 2 dk bi yere gitse,o dersteyken ben tuvalete gitsem ... yapmak isteyen illaki boş bir zaman bulur...

!!! Yurda Götürülecekler Ve Tavsiyeler !!!
  • En önemlisi yatak örtüsü yastık kılıfı bunları sakın unutmayın. Kendi yatağınızın ortulerını goturun yurttakıler leş gibi olur
  • sabunsuz olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • annenize file falan diktirmeyin gençler, yakınlarınızda askeri malzeme satan yerler varsa orada çamaşır filesi var zaten. en az 2-3 tane alın pek dayanıklı değillerdir. kirli çamaşır torbalarından da var onlardan da alın. bu arada filelerin ağzını çok sıkı hatta deli bağlar gibi bağlayın. yoksa fileler kesin açılır makinede sonra tek tek çamaşır toplamak zorunda kalmayın..
  • en önemlisi para para götürün
  • yukarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: flug

En önemlisi yatak örtüsü yastık kılıfı bunları sakın unutmayın. Kendi yatağınızın ortulerını goturun yurttakıler leş gibi olur

iki haftaya alışverişe çıkacam yatak örtüsü falan takım alacam da kyk yurtlarında izin vermiyorlarmış yüksek ücretli yurtlarda nasıl izin var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeryüzü doktoru

quote:

Orijinalden alıntı: flug

En önemlisi yatak örtüsü yastık kılıfı bunları sakın unutmayın. Kendi yatağınızın ortulerını goturun yurttakıler leş gibi olur

iki haftaya alışverişe çıkacam yatak örtüsü falan takım alacam da kyk yurtlarında izin vermiyorlarmış yüksek ücretli yurtlarda nasıl izin var mı?

Kyk'yı bilmıyorum özelde kalmıstım leş gibiydi kendım getırmıstım.
  • Takip

• en azından 1 tane götürün ama plastik bardak tabak kullanın sonra yıkaması sorun oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: MKepo

Beyler şu an akıllı telefon kullanmıyorum, tabletim yok, dizüstü almayı da düşünmüyorum şimdilik. Sizce kesinlikle almam gerekli mi bunları?

laptop var gayet de iyi ama akıllı telefon çok gerekli bence ben sırf bu yüzden aldım

• @TÜRK-İŞKENCE

• Merhaba bisiklet götürmek yasak mı ?

• Up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.