Şimdi Ara

!!! Yurda Götürülecekler Ve Tavsiyeler !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
35
Favori
16.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ösymmanyağı

quote:

Orijinalden alıntı: kedidirokedi

quote:

Orijinalden alıntı: xDAGx

quote:

Orijinalden alıntı: MKepo

Beyler şu an akıllı telefon kullanmıyorum, tabletim yok, dizüstü almayı da düşünmüyorum şimdilik. Sizce kesinlikle almam gerekli mi bunları?

bence bi dizüstün olmalı akıllı telefonu tableti falan gec

Neden dizustu

eğer masaüstünü yanında taşıyabilirsen desktop da olur mesala böyle  !!! Yurda Götürülecekler Ve Tavsiyeler !!!

Yok be kamil tablet vs laptop icin sordum :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: blizzard_onur

Eğer yaşadığınız şehire çok uzak değilse gittiğiniz şehir, yurda maksimum ama bak maksimum diyorum 1 büyük bavul + orta boy çanta götürün. Bunlar size 1.5 ay yeter idareli kullanırsanız. Çoğu götürülecek şeylere katılıyorum, aklıma gelirse yazarım. Çalar saati unutmayın önemli bi detay. Kyk'da kalacaklar için söylüyorum vınn modeminiz olsun. Kyk'da internet vardır ama çekmez.

Tavsiyelere gelince;

Yemek yapan aşçılarla ve kişilerle aranızı iyi tutun, ekstra yemek verir aynı parayı alır. Ayrıca tv'de de esnek davranır. Bu arada büütn tavsiyelerim kyk yurdunda kalacaklar içindir. Diğer yurtları bilmiyorum çünkü.
    Son giriş 23 bazı yerlerde gece 12'dir. 1-1.5 ay düzenli girin yurda, sonra arkadaşlarınızla güvenliği kafalayıp geç girersiniz.
    Yemek saatlerini kaçırmamaya özen gösterin. Yemek vermiyorlar çünkü, parasıyla alıyorsunuz. Kantinden mümkün olduğunca yemeyin.
    Odadaki çarşaflarınızı çarşaf değiştirme gününe kadar toplayın her gün düzenli bir şekilde. Başı gö(z)ü dağıtmayın, zaten küçücük oda bi de dağılırsa ders çalışamazsınız. Etüd salonlarında çalışmaya öen gösterin. Odada ders çalışılmaz, yalan olur o ders. Çamaşırhaneye çamaşırlarınız birikmedikçe götürmeyin, bir seferde çok çamaşır götürün. 7 lira gibi bi fiks fiyatı vardır.
    Yurdun etkinliklerine katılın, sarmazsa bi daha gitmeyin. Seminerlere gitmeyin, lise seminerlerinden beter.
    Kavga etmeyin, yurttan atılma cezası var.
    Sosyal faaliyetlerinden fazlaca yararlanmaya çalışın.
    Şahsi eşyalarınız yakınınızda olsun. Kilit alabilirsiniz, özellikle bavul için lazım olur. Bavul odasına koyabilirsiniz bavullarınızı. Ayrıca dolabınız da kilitlenebilir dolap, anahtarınızı iyi saklayın ve güvenmiyorsanız laptop ve şahsi eşyalarınızı dolaba koyup kitleyin.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Kyk hakkında sorusu olan sorabilir yine.

Hocam odada kaç kişi kalıyor, hangi şehirdesiniz ? biraz daha ayrıntılı anlatabilir misiniz ya da pm ordan konuşalım

• quote:

Orijinalden alıntı: qwerger

O kilit iyi hoş da ..zarar vercek adam su döker yıne bısey yapar

Güvenlik konusu beni de endişelendiriyor, takip.
  • konuyu takipteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr faruk

quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

Takipteyim

yurt bulcan burs bulcan. yazmadın egeyi inş değer emeklerine

o zaman da sana ege yaz diyecektim ama etkilemek istemedim hayırlı olsun çapadasın di mi ?

Capadayim dostum ins deger emeklerimize

• quote:

Orijinalden alıntı: BoClient

xbox360 ve bisiklet götürülür mü okul bilkent

Xboc360 goturulmez, istanbula gettjirilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay Bilgiç

quote:

Eğer yaşadığınız şehire çok uzak değilse gittiğiniz şehir, yurda maksimum ama bak maksimum diyorum 1 büyük bavul + orta boy çanta götürün. Bunlar size 1.5 ay yeter idareli kullanırsanız. Çoğu götürülecek şeylere katılıyorum, aklıma gelirse yazarım. Çalar saati unutmayın önemli bi detay. Kyk'da kalacaklar için söylüyorum vınn modeminiz olsun. Kyk'da internet vardır ama çekmez.

Tavsiyelere gelince;

Yemek yapan aşçılarla ve kişilerle aranızı iyi tutun, ekstra yemek verir aynı parayı alır. Ayrıca tv'de de esnek davranır. Bu arada büütn tavsiyelerim kyk yurdunda kalacaklar içindir. Diğer yurtları bilmiyorum çünkü.
    Son giriş 23 bazı yerlerde gece 12'dir. 1-1.5 ay düzenli girin yurda, sonra arkadaşlarınızla güvenliği kafalayıp geç girersiniz.
    Yemek saatlerini kaçırmamaya özen gösterin. Yemek vermiyorlar çünkü, parasıyla alıyorsunuz. Kantinden mümkün olduğunca yemeyin.
    Odadaki çarşaflarınızı çarşaf değiştirme gününe kadar toplayın her gün düzenli bir şekilde. Başı gö(z)ü dağıtmayın, zaten küçücük oda bi de dağılırsa ders çalışamazsınız. Etüd salonlarında çalışmaya öen gösterin. Odada ders çalışılmaz, yalan olur o ders. Çamaşırhaneye çamaşırlarınız birikmedikçe götürmeyin, bir seferde çok çamaşır götürün. 7 lira gibi bi fiks fiyatı vardır.
    Yurdun etkinliklerine katılın, sarmazsa bi daha gitmeyin. Seminerlere gitmeyin, lise seminerlerinden beter.
    Şahsi eşyalarınız yakınınızda olsun. Kilit alabilirsiniz, özellikle bavul için lazım olur. Bavul odasına koyabilirsiniz bavullarınızı. Ayrıca dolabınız da kilitlenebilir dolap, anahtarınızı iyi saklayın ve güvenmiyorsanız laptop ve şahsi eşyalarınızı dolaba koyup kitleyin.

Hocam odada kaç kişi kalıyor, hangi şehirdesiniz ? biraz daha ayrıntılı anlatabilir misiniz ya da pm ordan konuşalım

Yüksek ücretli devlet yurdunda 3-4 kişi aynı odada kalır. Yüksek ücretli olmayan devlet yurdunda 6 kişi bir odada kalır ve tuvalet odada yoktur. Kat tuvaleti vardır. Duş da yok sanırım, ortak duş alanı var. Yüksek ücretli yurtlarda tuvalet ve duş odanın içinde. Bolu'daydım ben, şu anda orada değilim ve yurtta kalmıyorum. Neyin ayrıntısı istiyorsun mesela?

Ayrıca kyk kimlik kartınızla herhangi bir şehirdeki kyk yurdunda indirimli kalabilirsiniz otel gibi. Yazın bu şans daha da artar, boş oda varsa kesin kalırsınız üzi bir miktar ödeyerek.

• Beyler KYK yurtlarına başvursak, çıksa gitmesek oluyo mu? Yurda çıkıp çıkmama konusunda kararsızım, cemaat yurtlarında da kalabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

Beyler KYK yurtlarına başvursak, çıksa gitmesek oluyo mu? Yurda çıkıp çıkmama konusunda kararsızım, cemaat yurtlarında da kalabilirim

Oluyor, senin yerine yedeklerden birisini alırlar o kayıt yapar.
  • sabunun hacışakir olması önemli arkadaşlar.
  • beyler ben de üniversiteye yeni geçtim yurtta kalacam ama liseyi de yatılı okuduğumdan tecrübeliyimdir.
    *çamaşırhanenin nasıl olacağını bilmiyoruz büyük ihtimalle 10-15 kişi falan beraber atıyor olabiliriz kirlileri. çamaşırın karışmaması için annenize bi file diktirin ağzı lastikli olsun çamaşırlarınızı ona koyar öyle atarsınız böylece karışmamış olur. şuan çok detaycı gibi gelebilir ama çoraplarınız donlarınız bir bir kaybolmaya başlayınca bana hak verirsiniz
    *ayrıca yeni bir ortama giriyoruz hırlısı var hırsızı var dolabınıza asma kilit alın bi tane küçüğünden.
    *3lü priz olmayabiliyor bazen bi tane alın oda halkı size minnettar kalacaktır. hatta altılı alın.

daha çok vardır da şimdilik bunlar aklıma geldi , hatırladıkça editlerim.

• çok garip bi konu olmuş
  • Takip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engineer33

beyler ben de üniversiteye yeni geçtim yurtta kalacam ama liseyi de yatılı okuduğumdan tecrübeliyimdir.
    *çamaşırhanenin nasıl olacağını bilmiyoruz büyük ihtimalle 10-15 kişi falan beraber atıyor olabiliriz kirlileri. çamaşırın karışmaması için annenize bi file diktirin ağzı lastikli olsun çamaşırlarınızı ona koyar öyle atarsınız böylece karışmamış olur. şuan çok detaycı gibi gelebilir ama çoraplarınız donlarınız bir bir kaybolmaya başlayınca bana hak verirsiniz
    *ayrıca yeni bir ortama giriyoruz hırlısı var hırsızı var dolabınıza asma kilit alın bi tane küçüğünden.
    *3lü priz olmayabiliyor bazen bi tane alın oda halkı size minnettar kalacaktır. hatta altılı alın.

daha çok vardır da şimdilik bunlar aklıma geldi , hatırladıkça editlerim.

file güzelmiş teşekkürler

• askı askı askı
  • Hepinize teşekkürler arkadaşlar.
    Götürülecekler listesine eklemek istedikleriniz varsa öncelikle onları alıp listemizi tamamlayalım şimdiden.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bay Bilgiç

quote:

Tavsiyelere gelince;

Yüksek ücretli devlet yurdunda 3-4 kişi aynı odada kalır. Yüksek ücretli olmayan devlet yurdunda 6 kişi bir odada kalır ve tuvalet odada yoktur. Kat tuvaleti vardır. Duş da yok sanırım, ortak duş alanı var. Yüksek ücretli yurtlarda tuvalet ve duş odanın içinde. Bolu'daydım ben, şu anda orada değilim ve yurtta kalmıyorum. Neyin ayrıntısı istiyorsun mesela?

Ayrıca kyk kimlik kartınızla herhangi bir şehirdeki kyk yurdunda indirimli kalabilirsiniz otel gibi. Yazın bu şans daha da artar, boş oda varsa kesin kalırsınız üzi bir miktar ödeyerek.

8-10 kişi falan diyorlar uydurma yani.hiç 10 kişiyle kaldım diyenine rastlamadım da . genel olarak cevaplarımı aldım hocam sağol

• hırsızlık konusunda verilen linkler yardımcı olmuyor ki? laptop götürelim mi götürmeyelim mi? :) şans ,ortam,kişilere bağlı ama ... Ben banyodayken oda arkadaşım 2 dk bi yere gitse,o dersteyken ben tuvalete gitsem ... yapmak isteyen illaki boş bir zaman bulur...
  • Hacı Şakir xDD
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.