Şimdi Ara

yurdısından gelen telefon yardım ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu hafta yurtdısından telefonum gelecek nokıa n serısınden . telefonumu kullanıma nasıl actıracagım ne yapmam gerekıyo yardımcı olur musunuz
    +
    faturası herseyı bırlıkte gelecek kayıt ıcın faturası uzerıne kesılen kısımı gıtmesı lazım kayıta , yoksa bende gıtsem olur mu

LUTFEN YARDIMMMMMM......

• bu konuda ust topic var dostum ayrica ww.tk.gov.tr adresinden faydalanabilirsin
  • seksi arkadaşım faturasıyle getir toksa işin zor
  • yardımlarınız ıcın saolun arkadaslar verdıgın sıteyı ınceledım

YURT DIŞINDAN GETİRİLEN CİHAZLAR

ALINMASI GEREKEN BELGELER

Posta ile Getirilen Cihaz

Dilekçe

Fatura

İlgili Posta Gümrük Müdürlüğünden alınmış belge
    veya
    İlgili Posta Gümrük Müdürlüğünce onaylı Gümrük Beyannamesi veya Sözlü Beyan Formu

---------------------------------------------

13.12.2005 Tarihinden 13.02.2006 Tarihine Kadar Yolcu Beraberinde Getirilen Cihaz
    Dilekçe
    Fatura
    Pasaportun, kimlik, pasaport numarası ve giriş-çıkış bilgilerini belirten fotokopisi

--------------------------------------------------------------

13.02.2006 tarihinden sonra Yolcu Beraberinde Getirilen Cihaz

Dilekçe

Gümrük muayene memurunca arkası onaylanmış cihaza ait fatura ve Pasaportun, kimlik, pasaport numarası ve giriş-çıkış bilgilerini belirten fotokopisi

veya

Gümrük Muayene Memurunca düzenlenen cihaz IMEI numarasını içeren tutanak ve Pasaportun, kimlik, pasaport numarası ve giriş-çıkış bilgilerini belirten fotokopisi

veya

İlgili Gümrük Müdürlüğünce düzenlenmiş Sözlü Beyan Formu ve Pasaportun, kimlik, pasaport numarası ve giriş-çıkış bilgilerini belirten fotokopisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sex_y -- 9 Ekim 2006; 15:28:01 >

• AMAN ŞUNU UNUTMAYIN : YURT DIŞINDAN GELEN KİMSE UÇAKTAN İNDİKTEN SONRA HAVAALANI KAPISINDAN ÇIKMADAN GÜMRÜK MEMURUNA KAYIT YAPTIRSIN BAGAJLARI ALDIKLARI YERİN SAĞ TARAFINDA GÜMRÜK MEMURLARI VAR ONLARA UĞRAMAZSA KAYIT MAYIT YAPTIRAMAZSINIZ BİR DE TELEFONUN 300 EURO ÜSTÜYSE VERGİ ÖDEYECEKSİN YAKLAŞIK 170 YTL FELAN DEĞİLSE ZATEN GEÇER

HAYIRLI OLSUN TELEFONUN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ev telefonu hakkında yardım?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.