Bildirim
YURDUM YAZILIM
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: surkesz
Merhaba arkadaşlar,geçenlerde babamların şirketine yurdum yazılımdan site açtım.Fiyatı KDV dahil 93 Tl idi. Neyse aldım Siteyi ayarladım fakat google optimisazyonu mu ne bişey var onu çözemedim yardımcı olacak varmı ?
Çok Para Vermişsiniz Ayrıca Yurdum Yazılımı Önermiyorum Aynı Siteyi 69 Tl Alabilirdiniz Bizden -
quote:
Orijinalden alıntı: Monster95
quote:
Merhaba arkadaşlar,geçenlerde babamların şirketine yurdum yazılımdan site açtım.Fiyatı KDV dahil 93 Tl idi. Neyse aldım Siteyi ayarladım fakat google optimisazyonu mu ne bişey var onu çözemedim yardımcı olacak varmı ?
Çok Para Vermişsiniz Ayrıca Yurdum Yazılımı Önermiyorum Aynı Siteyi 69 Tl Alabilirdiniz Bizden
Keşke daha önceden haberim olsaydı mutlaka sizden alırdım. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Monster95
quote:
Çok Para Vermişsiniz Ayrıca Yurdum Yazılımı Önermiyorum Aynı Siteyi 69 Tl Alabilirdiniz Bizden
Keşke daha önceden haberim olsaydı mutlaka sizden alırdım.
Kaç Gün Oldu Alalı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X