Şimdi Ara

Yurt dışı alış verişe vergi | 2si1 Teknoloji ve Oyun Programı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TR_001

quote:

Orijinalden alıntı: InsideR

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: InsideR

quote:

Her zaman söylerim; tüketim boykotu...
    Alışveriş yapmayın, acil ve yaşamsal ihtiyaçlar dışında tüm alışverişi kesin. Vergi gelirlerinde ciddi düşüşler yaratana kadar boykot devam etmeli. Zira, yakında aldığınız nefese de vergi koyacaklar bunlar. Onların itibarlarından tasarruf yapacakları yok, bari siz yolunmaktan tasarruf yapın.
    Sevgiyle kalın..

onlar herzaman bır yolunu bulur
    cunku dur dıyecek bırılerı yok
    cunku egıtımlerı olmadıgı ıcın nasıl ıtıraz edeceklerını karsı cıkacaklarını bılmıyorlar (genelleme yapıyorum)

ornek (alısverıs olmayacak bu ornekte ama konu vergı)
    elektrık faturası
    nasıl boykot yapabılırsın varmı ımkanı
    yok
    kı kacak kullanım bedelı dıye bısey oduyoruz faturada
    sen gununde faturanı oduyorsun kacak kullanmadan
    ama sana kacak kullananın parasını odetıyorlar

ozaman maaslarımızada hırsız odenegı olsun oyle degıl mı?
    hırsızın calma ıhtımalıne karsı

ozamanda dıyecekler kı parana sahıp cıksaydın
    eee bende dıyorum kı sızde elektrıgınıze sahıp cıkın kacak kullandırmayın banada parasını odetmeyın

neyse sonuc olarak
    fakır ve egıtımsız halk

bu ıkısının bırlesımı yolunmaya hazır tavuktur

Biraz relax genç.. “Acil ve yaşamsal ihtiyaçlar dışında” lafımın neresini anlamadın ?

genc ??
    yasımın 17-20 oldugunu mu sanıyorsun

“Acil ve yaşamsal ihtiyaçlar dışında”bu lafına bır cevap olarak yazılmıs bır mesaj degıldi
    daha dogrusu sana yazılmıs bır cevap degıldı mesajım.Genelleme yapıyorum boykot edın lafına

asıl durum acıl ve yasamsal ıhtıyaclardan alınan vergıdır
    bunların makul olması gerekırken ucuk durumdadır

Yatlar mazotun vergısı dusuk ıken cıftcıye verılen mazotun vergısının ucuk oldugu gıbı

ınsanlar bu acıl ve yasamsal ıhtıyaclarında bu kadar vergı alınmasa makul durumda olsa
    belkı hayatların mutlu olabılmek ıcın o parayı farklı yere harcayabılır oyle degılmı?

burada fakır kesımden bahsedıyoruz
    adam zaten amazondan urun almıyor kı
    bunu baykot etsın
    heee var bazı sıvrıkafalılar amazondan alısverıs yapmasa bıle boykot edecek derecede!

amazon burada bır ornektı

orta kesım ve uzerı ıcın artık bır cok sey yasamsal ıhtıyaclar arasına gırmektedır
    basıt bır ornek olacak ama ınternet
    Yada uydu
    yada araba

araba ıcın zaten ellere senlık durum var
    vergısı var
    yıllık vergısı var
    sıgortası var
    cezası var
    otoyol kopru ucretlerı var
    benzını saymıyorum bıle

nasıl boykot edeceksın petrol sırketlerını
    sen ben o boykot edecek benzın almayacak ama %95 devam edecek almaya
    babamın bır lafı vardı senelr once 20sene olmustur sanırım
    benzın 4tl olsun kımse arabasına bınmez

özetle ıle 2 durum var
    boykot her zaman ıse yaramaz
    bazı seylerın duzelmesı ıcın kafadakı adamın halkı dusunmesı gerekır.(BU zamandada bu ımkansız,kendı cebını dusunmekten halka sıra gelmıyor)

Yazılarından çıkardığım sonuca göre genç dedim ki cevap niteliğinde yazdığın yazının hareretinden de tezimi doğrulamış oldun. Teşekkürler genç. Ayrıca her genç denilen 15-20 yaş aralığında olmaz; ben 30’lu yaşların başındakilere de genç diyorum. Asıl sen her forum üyesini 15-25 yaş arası olarak görüp de kendini herkesten büyük mü görüyorsun? Öncelikle yazılanı okuyup anlamaya çalış. İnan arkası gelecektir.
    Neyse, he he diyeyim de bu laf çarpıtmalar son bulsun ve üyeler konuyu takip etsin. Zira ilk mesajımda anlatmak istediğimi anlayan anladı.
    İyi forumlar..

genç diyen ben degılım.
    KI kendını buyuk gorup sanırım ılk ve tek genc dıyen sensın

Neyse cıddıye alıp zaman ayrıp mesajına cevap yazmamak lazım

BLOCK

EDIT:yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InsideR -- 31 Aralık 2017; 22:32:15 >

• bir yerde duymuştum ya da okumuştum. İnsanlar oyunları oynamak yerine izliyorlarmış. bu yüzden videolara telif atıyorlarmış. sonra düşündüm . bende izlemeyi seviyorum. sanırım izleyemeyenlerin bir kısmı oyunları alır diye düşünmüşlerdir
  • http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_n%C4%B1ntendo-switch-oyun-konsol-1178628.html

valla 1900 tl

• Bu ikiliyi bozmayın, 10 numarasınız.

• btc işareti neden ters?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sondaki muhabbet cok iyiydi.Her programin sonuna 10-15 dakika muhabbet eklemeniz dilegiyle

• Güzel programdı :) Yeni yılda başarılar :)

• qooqie Q kullanıcısına yanıt
    Sen önce düzgün Türkçe öğren öyle gel

• mesutçum noldu eleştirmeye korktunuz mu hükümeti... :D %18 kdv az olmuş bence YTV diye bişey çıksın yurtdışı tüketim vergisi diye oranı da %50 olsun bu millete müstehak :D

• Fiziksel olmayan dijital birşeyden vergi alınması haraç olmuş. Gündemdeki açıkılamalara bakılırsa Telefon ve internete de olumsuz bakıyorlar zehirlediğini söylüyorlar. Bu kadarına pes doğrusu...

• -arkadaşlar hazineden çok fazla para cebimize aldık ne yapalım
    +vatandaştan keselim
    -bu sefer çok oy kaybederiz asgari ücret düşük zaten
    +peki asgari ücrete az bir zam yapıp insaların gözünü boyayalım sonra her yerden ceplerini boşaltırız
    -tamamdır

• absolute A kullanıcısına yanıt
    düşüşe geçti ya o yüzden.

• Güzel haber yurtdışı alışveriş zaten dolar sayesinde çekilmez olmuştu artık hiç almayız teşekkürler

• Ne yapsın kardeşim millet nerede ucuzsa oradan almak istiyor. İç piyasada kazıklanıyorsa tabii ki dışarıya yönelecek. Her şeyi vergi sopasıyla denetlemeye çalışmak mantıklı da değil, hakkaniyetli de değil.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.