|
Bildirim
Durmak yok, halkı sömürmeye devam.
|
kimi öpelim kimi öpelim
tabiikide vatandası |
onlar herzaman bır yolunu bulur
cunku dur dıyecek bırılerı yok cunku egıtımlerı olmadıgı ıcın nasıl ıtıraz edeceklerını karsı cıkacaklarını bılmıyorlar (genelleme yapıyorum) ornek (alısverıs olmayacak bu ornekte ama konu vergı) elektrık faturası nasıl boykot yapabılırsın varmı ımkanı yok kı kacak kullanım bedelı dıye bısey oduyoruz faturada sen gununde faturanı oduyorsun kacak kullanmadan ama sana kacak kullananın parasını odetıyorlar ozaman maaslarımızada hırsız odenegı olsun oyle degıl mı? hırsızın calma ıhtımalıne karsı ozamanda dıyecekler kı parana sahıp cıksaydın eee bende dıyorum kı sızde elektrıgınıze sahıp cıkın kacak kullandırmayın banada parasını odetmeyın neyse sonuc olarak fakır ve egıtımsız halk bu ıkısının bırlesımı yolunmaya hazır tavuktur |
Vergi değil, güncelleme bu. Yanlış anlaşılmasın
|
Tek kurtulus sandik
|
Mesut Bey, Nintendo Switch'i övmüyormuş çünkü ticari bağı yokmuş. Demek ki övdüğü markalar ya da ürünler ile ticari bağı var :)
|
Büyük resmi gördün oyunu çözdün dostum
|
Alışveriş bitişik yazılır
|
Erdinç zamanındaki 1e1'den beri izliyorum programı. O zamandan beri vazgeçilmezim.
Sondaki sohbetiniz harikaydı, programınız genel olarak harika. Enis ve Mesut 2018'de de devam. Seviyorum sizi. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qooqie -- 30 Aralık 2017; 21:43:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProsesMuhendisi -- 30 Aralık 2017; 22:30:54 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metorpa -- 30 Aralık 2017; 22:38:26 > |
|
|
|
|